Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Efter att ha lagt fler än fem beställningar är det tydligt för mig att lagerinformationen aldrig är korrekt, leveranserna är alltid försenade och kundservicen är helt otillräcklig: felaktig informatio... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Man skal lede meget længe, for at finde så god kundeservice :-) Har sjældent oplevet man strækker sig så langt, for at kunden er glad. Og til andre, så husk, at hvis man opfører sig ordentligt, når... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Der er et rigtig godt sted at handle deres hjemme side er overskulig og hurtig leverig. Supper tilfreds her fra.

Saanut 5/5 tähteä

Loved this store! It was my first time trying stained glass and I was unsure about the materials, not only the website has a lot of tips and tricks you can follow and were very helpul but also I had... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Taidetarvikeliike
  2. Keramiikkatukku
  3. Lasitukku
  4. Askarteluliike

Yrityksen kirjoittama

Anla Creative er en specialiseret virksomhed, der henvender sig til alle med passion for kreativ udfoldelse – fra hobbyentusiaster til professionelle kunstnere og undervisere. Vi tilbyder materialer og udstyr til blandt andet glaskunst og keramik og har med over 30 års erfaring opbygget en stærk position i den kreative branche. Vi er et kreativt powerhouse drevet af mennesker, der brænder for den kreative proces – og alt det, den rummer af nysgerrighed, fordybelse og udvikling. Som passionerede eksperter arbejder vi hver dag på at inspirere og guide andre til at udforske deres fulde kreative potentiale.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Dejlig nem hjemmeside

Dejlig nem hjemmeside, overskuelig, fin og hurtig levering som var fint og forsvarligt pakket ind :-)
Jeg er allerede klar til bestilling igen ;-)

2. heinäkuuta 2023

Hej Monica

Tak for din meget fine anmeldelse. Jeg har delt den med pakkeriet og de takker også! Sikke en skøn måde at ende ugen.

Saanut 3/5 tähteä

Ventetid

Lidt træls sy man hele tiden skal vente på en medarbejder.

25. kesäkuuta 2023

Hej Solveig

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af du har oplevet ventetid her hos os, det er da bestemt ikke meningen. Dog er det sådan at fordi vi er en spcialvareforretning, så har vores kunder ofte brug for mere tid med personalet; for at vende tvivlsspørgsmål, skære glas op, få produktvejledning osv. og det gør vi meget gerne! Men, det kan i nogle tilfælde resultere i lidt ekstra ventetid, især i sommermånederne. Vi gør dog vores aller bedste for at være der lige meget for hver enkelt kunde.
En ting alle har mulighed for, er at ringe i forvejen og aftale hvornår det i butikkens åbningstid passer bedst at komme forbi, så vi på forhånd får sat tid af.

Saanut 1/5 tähteä

Den værste service

Den værste service.

Jeg har gået i næsten en måned nu uden at modtage min bestilling. Jeg har bestilt via. PayPal, hvor Anla Glas har trukket pengene. Jeg har ringet flere gange og bedt dem om at håndtere min bestilling. Derudover sendt beviser på, at de har trukket pengene. Intet er der gjort.

Det er kritisk, når en kunde gang på gang selv skal påminde om en sag, og at den ikke bliver fulgt op på af virksomheden. Min oplevelse er under al kritik.

21. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Julie

Vi er naturligvis kede af at du har haft en dårlig oplevelse med os og Paypal.
Vi har for ganske nyligt valgt at tilføje Paypal som betaligsmulighed og efter det her forløb har vi indset at der er for mange udfordringer med det, for en mindre forretning som vores. Vi fjerner nu muligheden for nu og må gentænke hvordan vi griber det an her fra. Vi har hvert fald lært af oplevelsen og ærgre os over at du måtte stå model til det.
Vi er heldigvis kommet i mål nu, fået sendt din pakke og håber du om ikke andet får glæde af dine vare.
Endnu en gang beklager vi.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Omhyggelig nedpakning af varerne. Alt i orden.

6. kesäkuuta 2023

Hej Hanne

Sikke en skøn anmeldelse, tak for det!

Saanut 5/5 tähteä

God service, hurtig levering. Alt var i top.

30. toukokuuta 2023

Hej Charlotte
Tusind tak for alle stjernerne og de fine ord.
Vi bestræber os altid på at servicen og leveringen er i top. Det er skønt at høre, du er fuldt tilfreds.

Bra upplevelse

Fin service, gott mottagande

23. toukokuuta 2023

Hej

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi gør altid vores bedste for at servicere vores kunder, dejligt at høre du er tilfreds.

Mange hilsner

Meget informativ hjemmeside.

Meget informativ hjemmeside.
Meget hjælp at hente ved indehaver der har stor viden om glasur.
Handler gerne igen

29. toukokuuta 2023

Hej Lise

Tak for dine fine anmeldelse. Vi gør meget ud af at dele så meget ud af vores viden vi kan, så det glæder meget at vores kunder har gavn af det.

Hurtig levering, godt udvalg

Jeg fik min vare rimeligt hurtigt. En vare der er svær at finde i andre butikker. Herligt🤗

29. toukokuuta 2023

Hej Rene

Skønt at høre vi kan være behjælpelige med vores sortiment. Vi håber at se dig igen.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, gode varer, altid tid til rådgivning

17. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Inge

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord.
Vi er glade for at høre, vi lever op til dine forventninger.

Mange hilsner

Saanut 5/5 tähteä

Nemt at bestille hjemmefra og hente i…

Nemt at bestille hjemmefra og hente i butikken. Altd meget hjælpsomme og kommer med gode råd.

30. huhtikuuta 2023

Hej Dorthe

Tak for du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er altid rigtig glade for at hjælpe når vi kan.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig ekspedition og sikkert pakket

Hurtig ekspedition og sikkert pakket. Vil helt sikkert benytte mig af on-line bestilling igen.
Connie Thornemann

30. huhtikuuta 2023

Hej Connie

Tusind tak for dine fine anmeldelse. Vi glæder os til at pakke til dig igen.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin