Fantastisk ekspertise og venlig behandling af både dyr og menneske. Jeg var sendt videre fra 2 andre klinikker (og tak til klinikkerne for det), som ikke kunne finde årsagen til min hunds problem, me... Näytä lisää
Tak for jer! Vi var forbi med vores kat, som havde en flået helt inde ved øjet, som vi ikke selv kunne få væk, og det var til stor gene for katten. AniCura's fantastiske crew gav os en imponere... Näytä lisää
Min hund har været i korsbånd operation og dyrlæge giver underskrift på man skal kontakte dem hvis der opstår halthed.etc. Ringer og og ja nytteløs dårlig service jamen det er jo 6 måneder siden ..... Näytä lisää
Helt igennem en serviceminded, kompetent og professionel medarbejderstab. Har hele vejen igennem Bao’s sygeforløb været tryg ved at have hende indlagt i 3 døgn. Blev ringet op 2 gange dagligt... Näytä lisää
Henvisnings- og akuthospital for kæledyr
Rugårdsvej 105, 5000, Odense C, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Flinke og kompetente medarbejdere og god tid til forklaring.

Utrolig sødt personale
Der var rigtig travlt med akutte dyr, vi mærkede ikke nogen form for stress og fik en grundig og uddybende snak og forklaring.
Tak for jer at vi kunne gå trygt hjem

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Man kommer jo lidt i en stress situation med sot kæledyr, men dyrlægen er virkelig professionel og tager sig tid og undersøger, for st prøve at spore sig ind på problemet, uden at man bliver hastet igennem, eller man bare bliver spist af med en forklaring eller diagnose.

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
At det er meget dygtige og kompetente dyrlæger, der er en tryg atmosfære og jeg er tryg ved at lade mine dyr blive behandlet der

Anicura Odense Dyrehospital.
Min lille hund fortjener kun det bedste, og vi har hver gang fået “det aller bedst” på Anicura Odense Dyrehospital.
Personalet er hamrende fagligt dygtigt. Det er meget tydeligt, at de holder meget af dyrene. Og der er stor forståelse for, at det kan være hårdt at være ejer af et kæledyr, der har brug for deres hjælp.
Jeg vil til hver en tid anbefale Anicura Odense Dyrehospital - også selvom priserne er i den høje ende.

Åbent 24/7- meget venligt atmosfære og dybt prof

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Vi havde en rigtig god oplevelse. Vi blev taget godt imod og alle var meget venlige og professionelle. Vi fik god vejledning og dyrlægen tog sig tid til at snakke med og berolige vores hund.

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Super skøn dyrelæge som mødte os med åbne arme og kæmpe overskud til at behandle både vores hund men også arbejde med en ejer fyldt til renden med angst - hvilket han var skide dygtig til at håndtere! Aldrig har jeg mødt så skøn og modtagelig dyrelæge - han var dygtig til sit arbejde!

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Hurtig og venlig betjening.
Pæne og hygiejnisk forhold.
Gode parkeringsforhold.

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
God og grundig undersøgelse af min hund. Han var blevet dårlig af at sluge saltvand ved badning, så vi måtte ind til vagten. Nærværende og omhyggelig dyrlæge. Jeg var tryg ved at tage min hund med hjem igen, og han rettede sig helt i forhold til det dyrlægen havde oplyst.

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Et stort dyrehospital i fine rammer.
Mine hunde blev bidt om aftenen, så jeg var nødsaget til at bruge dyrlægevagten akut. Dyrlægen var behagelig, smilende, forklarende og virkede kompetent.

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Altid god og tryg behandling. Personalet er gode til at fortælle og forklare.

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Jeg får altid dygtig og god rådgivning. Mine hunde bliver altid mødt med omsorg og vi føler os godt behandlet.

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Hurtig hjælp trods weekenden søde og hjælpsomme dyrelæger

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Vi blev mødt af venligt og professionelt personale hele vejen igennem. En rigtig dygtig og forklarende dyrlæge, hvilket bevirkede, at vi ikke stod med en masse uafklarede spørgsmål, da vi kom hjem.

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Min kat var kommet til skade (igen igen). Jeg ringede torsdag, og selvom de egentlig var fuldt booket både torsdag og fredag, så fik du gjort plads, så min kat kunne blive opereret om fredagen.
Alle er så imødekommende og venlige, og vigtigst af alt. Det var ikke første gang, at jeg benyttede mig af AniCura Odense Dyrehospital, og det er bestemt heller ikke sidste!!

Vastaus yritykseltä AniCura Odense Dyrehospital
Min kæreste og min svigerinde havde havde en hunkat til hospitalet fordi hun har en speciel sygdom og den dyrelæge blev bange for hende da han tog blodprøve på hende ved at hun bevægede sig meget meget lidt imens og han valgte så at bedøve hende imens hun er på køresygene medicin da hun bliver køresyg efter hun så vågner op på sygehuset bliver hun så taget ud til dem i halv vågen tilstand og bliver sent hjem inden de går der fra ryger den kat ind og ud af bevidstheden og dem der er der siger de bare kan tage hjem med katten (uprofessionelt og useriøst)