Amac | Apple Premium Reseller - Oss Arvostelua 37

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Heuvelstraat 18, -, 5341 EA Oss, Noord-Brabant, NL

Saanut 2/5 tähteä

De creditering. We werden uiterst vriendelijk geholpen. We ruilden 11” (helaas reeds geïnstalleerd dus -10%) zonder 5G om voor eentje met 5G. Het terugboeken van de in te ruilen iPad lukte niet, nie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfect geholpen. Het was nog niet geheel duidelijk welk apparaat het zou moeten worden en welke configuratie. Actief meegedacht en de opties duidelijk weergegeven, waarna ik de juiste keuze kon ma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima betrokkenheid bij de vraag van de klant. Geen koppelverkoop maar wel een uitstekend advies aan de klant. Fantastisch geholpen met het aanbrengen van een protective shield op mijn iPad Pro.

1. Tietokonekauppa
  2. Puhelintarvikekauppa
  3. Tietokonetarvikekauppa
  4. Puhelimen korjaus
  5. Ohjelmistokoulutus

Yrityksen kirjoittama

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

Vakkundig en snel geholpen in de winkel

Vakkundig en snel geholpen in de winkel

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Oss.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben bijzonder tevreden over mijn ervaring bij Amac Oss.

Ik ben bijzonder tevreden over mijn ervaring bij Amac Oss. De medewerkers hebben mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe computer. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ze namen de tijd om goed naar mijn wensen te luisteren en dachten echt met mij mee.
Samen hebben we de juiste computer gekozen die perfect aansluit bij mijn behoeften. Daarnaast hebben ze ook een passende muis en toetsenbord geadviseerd, zodat ik direct compleet uitgerust was. Alles werd duidelijk uitgelegd en zorgvuldig geregeld, inclusief een uitgebreide garantie van 5 jaar, wat mij extra vertrouwen en zekerheid geeft.
Wat ik vooral waardeer, is hun klantgerichtheid, geduld en deskundigheid. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben én dat ze echt willen helpen. Dankzij hun service verliet ik de winkel met een goed gevoel en volledige tevredenheid.
Ik kan Amac Oss dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel advies, uitstekende service en een prettige aankoopervaring van de Apple producten.
Hartelijk dank voor de geweldige hulp!

28. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Oss. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Top service!

3. helmikuuta 2026

Super geholpen

Super geholpen, blij met mijn nieuwe telefoon.

5. helmikuuta 2026

Goede service bij Amac Oss

Vandaag bij Amac Oss geweest voor een Watch 11, zeer goed geholpen door verkoper Chris, die de watch ook voor mij heeft geinstalleerd.

16. tammikuuta 2026

fijne service

fijne service, fijne medewerker

3. joulukuuta 2025

Nieuw kassasysteem…..

Het terugboeken van de in te ruilen iPad lukte niet, nieuw kassasysteem en nog niet eerder gedaan. Na 3 kwartier maar ergens een koffie gaan drinken. Bij terugkomst zou het dan moeten gaan. De creditering per pinterugstorting is niet gelukt, de debet uiteraard wel. De creditoverboeking kan nog 2 weken duren!
Nogmaals, het lag absoluut niet aan de heren, maar als organisatie moet je je mensen goed inwerken.

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Dank voor het delen van je ervaring. Vervelend dat je veel moeite ervaarde. Sorry!

Saanut 4/5 tähteä

Prettige gesprek en vriendelijk…

Prettige gesprek en vriendelijk geholpen. Weinig info over introductie cursus.

18. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen in onze winkel in Oss.

Jammer dat je weinig informatie hebt ontvangen over de introductiecursus. We nemen dit mee om onze communicatie te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Geven goed advies op maat

Geven goed advies op maat. Tevreden de winkel verlaten

20. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Oss.

Boven verwachting vlot geleverd

Boven verwachting vlot geleverd, uitstekend product en keurige service in de winkel. Meer kun je niet verwachten, toch?

18. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Oss!

Top, uitstekend geholpen

Zeer goede service en deze medewerkers hebben verstand van zaken

14. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Oss.

Saanut 4/5 tähteä

Het was oké maar ik merkte wel dat men…

Het was oké maar ik merkte wel dat men mij graag een MacBook Pro wilde verkopen terwijl voor mijn toepassing een MacBook Air prima voldoet

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review!

Saanut 3/5 tähteä

De verkoper die ons een oplader…

De verkoper die ons een oplader verkocht voor de iPhone, smartwatch’s en AirPods hat er blijkbaar geen zin in.
En dat verwacht je niet bij z’n bedrijf

5. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat je bezoek aan onze winkel niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden.

We nemen je ervaring intern mee om dit te voorkomen in de toekomst.

Saanut 4/5 tähteä

Goed en correct advies; geen korting

Goed en correct advies gekregen van de verkoper.
Wel jammer dat ik met mijn creditcard geen korting kan krijgen, terwijl dat bij de Applestore (niet in de buurt) wel het geval zou zijn.

11. heinäkuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Wat ben ik fijn geholpen

Wat ben ik fijn geholpen, met veel geduld en begrip.
Ging super blij weg .

30. kesäkuuta 2025

Snel & goed en betrouwbaar fijne partner

Snel & goed en betrouwbaar fijne partner

11. kesäkuuta 2025

Goed geholpen

Goed geholpen, duidelijke informatie gekregen en de inruil verliep soepel en netjes

30. toukokuuta 2025

Ben fijn geholpen.

Ben fijn geholpen.

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Dank je wel voor je review!

Matige informatie …

Hadt iets betere informatie mogen hebben. Het gaat toch om best veel geld.

22. maaliskuuta 2025

Hi Michael,

Bedankt voor je review!
Het spijt ons te horen dat je niet de volledige informatie hebt ontvangen die je nodig had.
We doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen.
Onze welgemeende excuses dat dit niet gelukt is!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin