Yritys on vastannut
De creditering. We werden uiterst vriendelijk geholpen. We ruilden 11” (helaas reeds geïnstalleerd dus -10%) zonder 5G om voor eentje met 5G. Het terugboeken van de in te ruilen iPad lukte niet, nie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Perfect geholpen. Het was nog niet geheel duidelijk welk apparaat het zou moeten worden en welke configuratie. Actief meegedacht en de opties duidelijk weergegeven, waarna ik de juiste keuze kon ma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prima betrokkenheid bij de vraag van de klant. Geen koppelverkoop maar wel een uitstekend advies aan de klant. Fantastisch geholpen met het aanbrengen van een protective shield op mijn iPad Pro.
Yritys on vastannut
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Yrityksen kirjoittama

Heuvelstraat 18, -, 5341 EA, Oss, Noord-Brabant, Hollanti
Vakkundig en snel geholpen in de winkel

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Ik ben bijzonder tevreden over mijn ervaring bij Amac Oss. De medewerkers hebben mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe computer. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ze namen de tijd om goed naar mijn wensen te luisteren en dachten echt met mij mee.
Samen hebben we de juiste computer gekozen die perfect aansluit bij mijn behoeften. Daarnaast hebben ze ook een passende muis en toetsenbord geadviseerd, zodat ik direct compleet uitgerust was. Alles werd duidelijk uitgelegd en zorgvuldig geregeld, inclusief een uitgebreide garantie van 5 jaar, wat mij extra vertrouwen en zekerheid geeft.
Wat ik vooral waardeer, is hun klantgerichtheid, geduld en deskundigheid. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben én dat ze echt willen helpen. Dankzij hun service verliet ik de winkel met een goed gevoel en volledige tevredenheid.
Ik kan Amac Oss dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel advies, uitstekende service en een prettige aankoopervaring van de Apple producten.
Hartelijk dank voor de geweldige hulp!

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Super geholpen, blij met mijn nieuwe telefoon.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Vandaag bij Amac Oss geweest voor een Watch 11, zeer goed geholpen door verkoper Chris, die de watch ook voor mij heeft geinstalleerd.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Het terugboeken van de in te ruilen iPad lukte niet, nieuw kassasysteem en nog niet eerder gedaan. Na 3 kwartier maar ergens een koffie gaan drinken. Bij terugkomst zou het dan moeten gaan. De creditering per pinterugstorting is niet gelukt, de debet uiteraard wel. De creditoverboeking kan nog 2 weken duren!
Nogmaals, het lag absoluut niet aan de heren, maar als organisatie moet je je mensen goed inwerken.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Prettige gesprek en vriendelijk geholpen. Weinig info over introductie cursus.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Geven goed advies op maat. Tevreden de winkel verlaten

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Boven verwachting vlot geleverd, uitstekend product en keurige service in de winkel. Meer kun je niet verwachten, toch?

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Zeer goede service en deze medewerkers hebben verstand van zaken

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Het was oké maar ik merkte wel dat men mij graag een MacBook Pro wilde verkopen terwijl voor mijn toepassing een MacBook Air prima voldoet

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
De verkoper die ons een oplader verkocht voor de iPhone, smartwatch’s en AirPods hat er blijkbaar geen zin in.
En dat verwacht je niet bij z’n bedrijf

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Goed en correct advies gekregen van de verkoper.
Wel jammer dat ik met mijn creditcard geen korting kan krijgen, terwijl dat bij de Applestore (niet in de buurt) wel het geval zou zijn.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Wat ben ik fijn geholpen, met veel geduld en begrip.
Ging super blij weg .

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Snel & goed en betrouwbaar fijne partner

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Goed geholpen, duidelijke informatie gekregen en de inruil verliep soepel en netjes

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Hadt iets betere informatie mogen hebben. Het gaat toch om best veel geld.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Oss
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.