Amac | Apple Premium Reseller - Emmen Arvostelua 56

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Mondriaanplein 18, -, 7811 DH Emmen, Drenthe, NL

Saanut 5/5 tähteä

Had een nieuwe Macbook Air 2024 m3 gekocht. Deze was helaas binnen 30min gekomen met een gecrashte SSD. Ben dacht erna terug gegaan naar de Amac Emmen en werd top geholpen. Uiteindelijk opgelost en ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Recentelijk mijn iPad mini ingeruild voor een nieuwe iPad. Vlot en zeer correct geholpen, en vooral geen gezeur bij het inruil proces. Gewoon enkele controles en daarna een goed inruilbod. Nette winke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn moeder en ik waren een week eerder al geweest om te oriënteren voor een Apple Watch en kwamen nu terug, toevallig weer bij dezelfde verkoper. Die ons op een hele vriendelijke en professionele man... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

iPhone 14 na 6 week batterij zeer snel leeg. Percentage batt. 95 procent na 6 week? Terug naar de "premium reseller"Amac. Klacht besproken waarschijnlijk software probleem Laten opsturen doo... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Puhelintarvikekauppa
  3. Tietokonetarvikekauppa
  4. Puhelimen korjaus
  5. Ohjelmistokoulutus

Yrityksen kirjoittama

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en professioneel…

Goede service en professioneel personeel.

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Emmen.

Saanut 4/5 tähteä

gewoon gekregen wat ik besteld had en…

gewoon gekregen wat ik besteld had en mij een voordeeltje heeft opgeleverd vanwege zwarte vrijdag.

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling goed is ontvangen.

Goed advies

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen.

Altijd prima uitleg

Altijd prima uitleg, en prettig geholpen
Personeel heeft nog tijd voor de klant

12. toukokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed geïnformeerd door de verkoper…

Heel goed geïnformeerd door de verkoper en deelde ook informatie over programma’s en gaf tips. Heel prettig.

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Emmen!

Beleefd en vakkundig advies

Vakkundig advies en beleefd

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Emmen.

5 sterren voor Lars

vriendelijk, geduldig , professioneel en vakkundig

9. heinäkuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Compliment voor Amac Emmen voor attent en klantvriendelijk ondersteuning.

De eerder gemelde teleurstelling met betrekking tot het verzilveren van een tegoedbon, verkregen door de in ruil van i-Phones, zeer klantvriendelijk opgelost door Amac Emmen. Compliment!

7. heinäkuuta 2025

Recycling is energie besparen

Recycling is energie besparen, dus de natuur.

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Bedankt voor je mooie review! Helemaal mee eens, recyclen draagt zeker bij aan een duurzamere wereld.

Gewoon wat je verwacht!

Vriendelijk geholpen door de medewerker. Wel merk je dat de ervaring met producten niet geheel aanwezig is. Daar zit het enige punt van verbetering wat mij betreft. De winkel is netjes en overzichtelijk. Je krijgt de bon op de mail waardoor je geen onnodig papier verspild.

24. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Wij nemen je feedback serieus en nemen die mee in onze gesprekken om de customer journey te verbeteren!

Saanut 3/5 tähteä

Niet bijzonder geholpen

Niet bijzonder geholpen. Specifieke vraag waar niet direct antwoord op was werd niet verder onderzocht.
Bij aankoop van 1500 euro had ik iets meer verwacht. Zeker als je weet dat er 2 dagen later een kortingsactie van 10% is.

1. toukokuuta 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen!
We kunnen ons goed voorstellen dat dit vervelend geweest moet zijn.
Je feedback zullen we delen met de winkel zodat zij hierop kunnen letten.

Saanut 3/5 tähteä

Gewoon goed

Gewoon goed, niks mis mee!

7. huhtikuuta 2025

Hi Peter,

Bedankt voor je review!

Keurig aflever instructie.

ik ben perfect geholpen!

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Hi Jack, we zijn blij dat je zo goed geholpen bent!

Saanut 1/5 tähteä

No klantvriendelijk!

Wat een bedrijf ! Via chat zeggen ze dit en als je het en uur in de auto heb gezeten voor die vieze winkel helpen je niet eens !

3. huhtikuuta 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor je review!
Enorm vervelend dat er een misverstand is ontstaan met de situatie omtrent het probleem in de chat.
Onze welgemeende excuses!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ging naar Amac Emmen voor de iPhone 16 Pro Max.

Ik ging naar Amac Emmen voor de nieuwste iPhone. Fantastisch goed geholpen. De gegevens laten overzetten en advies over mijn iPad gekregen. Geweldige service. Raad deze winkel zeer aan. Top! Bedankt!

22. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Dankjewel! Leuk compliment voor onze winkel!

Saanut 5/5 tähteä

Advies over keuze type IPad helemaal…

Advies over keuze type IPad helemaal OK, waarna aanschaf. Nu nog wachten totdat casing beschikbaar is. Daar mag je me voor benaderen.

15. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Dank je wel voor je review!

Saanut 5/5 tähteä

Nadat er eerst telefonisch contact is…

Nadat er eerst telefonisch contact is geweest en er een misverstand bleek te zijn hebben ze het het dusdanig weten op te lossen, dat ik het gewenste product toch heb kunnen kopen.

14. maaliskuuta 2025

Hi Wouter,

Erg fijn dat er oplossingsgericht gewerkt word. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe aankoop!

Saanut 2/5 tähteä

De klantvriendelijkheid

De klantvriendelijkheid hield te wensen over. Hetgeen we wilden kopen was volgens verkoopster niet meer leverbaar. Via de website gewoon te bestellen, dus duidelijk gemiste kans.

27. helmikuuta 2025

Hi Evert,

Het spijt ons te horen dat je in de winkel incorrect geïnformeerd bent.
We zullen dit doorgeven zodat ze hiervan kunnen leren.
Onze excuses!

Professionele aanpak

Uitstekende service van zeer technisch personeel die al mijn onderwerpen op professionele wijze hebben opgelost

4. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Emmen

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin