WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Näytä lisää
Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt væk!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Näytä lisää
Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Näytä lisää
Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.
Vester Farimagsgade 13, 1606, København V, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Kom hurtigt igennem til medarbejder, der kunne svare på mine spørgsmål.

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
God rådgivning om situationen og mine muligheder.

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
AKA har været meget hjælpsomme med forskellige situationer, som jeg har stået I, og har generelt altid gjort et godt stykke arbejde for at hjælpe mig. Jeg har aldrig oplevet andet, så jeg kan ikke andet end at anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Snak med konsulent med masser af erfaring i branchen

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Elendig kundeservice som aldrig ikke gider at hjælpe

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Professionel og serviceminded hjælp. Samtidig med at man også er sød og imødekommende i forhold til den hjælp man havde behov for.

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Godt møde, god aften metro og svar på alle spørgsmål

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Opdateret og gjort hyggeligt og imødekommende

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Imødekommer alle typer medlemmer og giver fin information, råd, vejledning, sparring osv både online og til møder mm.

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Hjælp med at få afsluttet min ledighedstilmelding.
Gennemgang af CV, som gav mig et fingerpeg om hvad der kunne forbedres.
God rådgivning og forslag til hvordan jobsøgning kan gøres på en konstruktiv og effektiv måde.

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Meget fint og tilfredsstillende, informativt og behagelig stemning. Var ligt bange for at jeg skulle føle mig som en irettesat skoledreng, men det var der intet af.

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Jeg havde af ukendte dumme årsager sagt jeg ikke ville have gratis studiemedlemskab (selvom jeg er studerende), så da regningen kom var jeg godt forvirret, ringede ind til Akademikernes A-kasse, snakkede med Pia Olsson, og så fik vi løst det og jeg får pengene jeg betalte retur. Dette bevidner god service med kunden som prioritet. De penge jeg betalte var efter lov af underskrevne dokumenter 100% berettiget, men heldigvis blev der udført ekstra ordinær service til fordel for en fattig og lidt for hurtig studerende.
Mange mange tak

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Jeg følte mig mødt og forstået hvilket skabte en meget kontruktiv samtale

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
I got quick answer to some unclear steps about changing my member status

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
Ringede mellem jul og nytår og fik svar på mit spørgsmål. Meget tilfredsstillende.

Vastaus yritykseltä Akademikernes A-kasse
God og præcis vejledning ang. ferie penge regler ved ledighed. Jeg fik løst mit akutte problem med at få udbetalt tilbageværende feriepenge fra min tidlige arbejdsgiver inden året udløb