Magistrenes A-kasse Arvostelua 1 003

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Kan varmt anbefale MA. Jeg har i løbet af min jobsøgningsproces været til flere samtaler hos Pia, som hver gang har leveret personlig, nærværende og grundig vejledning. Efter hver samtale er jeg gået... Näytä lisää

Relevante input til at finde sin fortsatte vej på arbejdsmarkedet. Særligt det forberedte materiale var godt. Jeg tror dog gruppearbejdet havde været bedre fysisk, men MA udbyder desværre ikke sådan... Näytä lisää

Top service - igen! Jeg har været medlem af MA det meste af mit arbejdsliv, og i de sidste par år har jeg flere gange fået hjælp, både med spørgsmål om juridiske, lavpraktiske og ansøgningsmæssige t... Näytä lisää

1. Toimeentulovakuutus

MA’s medlemmer er for de flestes vedkommende humanister eller scient.er. Men dertil kommer en stribe fagligheder i krydsfeltet mellem de to – og i randområderne. Så vi bliver valgt, fordi vi kan tilbyde et fagligt fællesskab på de områder, hvor vi er specialister: Humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi og pædagogik.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

God informativ snak om muligheder med…

God informativ snak om muligheder med supplerende dagpenge og forbedring af cv

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Mikkel. Tak for de pæne ord - de ryger straks videre til kollegerne! God dag. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Godt og relevant

Jeg tror dog gruppearbejdet havde været bedre fysisk, men MA udbyder desværre ikke sådan noget i Aalborg længere.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Anette. Tak for din anmeldelse - jeg siger det videre til kollegerne. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Virkelig godt webinar

Virkelig godt webinar, tager godt hånd om medlemmerne.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære René. Mange tak for at sige det her! Jeg siger det videre til kollegerne. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Virkelig god rådgivning

Hjælpsom, venlig og vidende karriererådgiver, som gav gode, brugbare råd og forslag til bøger om jobsøgning. Jeg kan kun give toppoint for vejledningen.

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Birte. Stor tak for de flotte ord - jeg siger det videre - god weekend! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Meget nyttigt

Meget nyttigt, især hvis du lige er blevet arbejdsløs og har selvstændig virksomhed ( og du ikke tjener mere end 50K om året).

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Kristine. Tak for at skrive det her - god weekend! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

God velkomst og sparring

Blev taget godt imod både i receptionen og af karrierevejlederen. Følte mig taget seriøst og fik god og relevant sparring.

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Kathrine. Skønt at læse - TAK - jeg siger det videre! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Gav udvidet perspektiv på muligheder i…

Gav udvidet perspektiv på muligheder i forhold til overgang til at være selvstændig! Behagelig samtale!

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Hansen. Tak for de pæne ord - jeg siger det videre! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Kan varmt anbefale MA.

Kan varmt anbefale MA.
Jeg har i løbet af min jobsøgningsproces været til flere samtaler hos Pia, som hver gang har leveret personlig, nærværende og grundig vejledning. Efter hver samtale er jeg gået derfra med konkrete og brugbare handlepunkter og fornyet motivation til min jobsøgning. Det har været utrolig rart at opleve så god hjælp og støtte fra en rådgiver.

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Andrea. Hvor er det pænt af dig at sige det her - jeg siger det videre til Pia! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Alle er søde

Alle er meget søde

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Freja. Tak for de pæne ord - jeg siger det videre! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Rigtig god karrierevejledning med gode…

Rigtig god karrierevejledning med gode forslag til forberedelse af jobsamtale samt brugbar feedback på ansøgning, CV, karrieremål og kompetencer. :-)

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Tanja. Mange tak - jeg siger det videre til kollegerne. Held og lykke derude. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Brugbart oplæg for studerende på AAU

Vi fik besøg af den smilende Pia Bloch-Nielsen, som holdt et spændende oplæg for kommende kandidater på Socialt Arbejde ifm. jobsøgning. Oplægget var godt formidlet og meget brugbart. Jeg havde et spørgsmål, som Pia var så sød at undersøge for mig efterfølgende.

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Sara. Stor tak for de flotte ord - de er hermed videregivet til Pia! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Mit opkald blev hurtigt besvaret og jeg…

Mit opkald blev hurtigt besvaret og jeg fik den hjælp jeg havde brug for

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Nanna. Mange tak for de flotte ord - god weekend. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Meningsfuld formiddag

Meningsfuld formiddag. Gode to timer med eksempler og øvelser tæt på den enkelte deltager egne kompetencer. Direkte anvendeligt.

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Charlotte. Tak for de pæne ord - jeg siger det videre til kollegerne! God weekend. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Verdens bedste a-kasse

Verdens bedste a-kasse - søde og hjælpsomme medarbejdere, der har styr på tingene og er gode til at guide en videre!

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Kirsten. Wauw - TAK! En skøn melding ... god weekend om ikke alt for lang tid. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Behagelig samtale og forståelse hele…

Behagelig samtale og forståelse hele vejen

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Josefine. Stor tak for at sige det videre her! Held og lykke fremefter. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

En A-kasse, der er guld værd

Enormt gode råd og gode refleksioner at tage med videre i min jobsøgning

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Astrid. Skøn læsning - held og lykke med jobjagten. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Gode fifs !

Jeg synes, at jeg fik god hjælp af Kirsten til at komme videre i min jobsøgningsproces og fik udvidet min horisont med tricks, jeg kan anvende til min jobansøgning.

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Sandra. Rigtig skøn læsning - jeg siger det videre til Kirsten. TAK! God weekend om ikke alt for længe. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Stor anbefaling

Pia Bloch-Nielsen fra MA er en stjerne som karriererådgiver. Efter en samtale med Pia kan man ikke undgå, at være lidt mere optimistisk og selvsikker end før samtalen. Tak for støtten og de gode råd!

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Rikke. Wauw - jeg ved slet ikke, om Pia kan tåle så voldsom ros :) Jeg siger det skyndsomt videre - TAK! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Det var en rigtig god samtale!

Det var en rigtig god samtale, og jeg fik mange informationer som jeg kan bruge fremadrettet.

Vastaus yritykseltä Magistrenes A-kasse

Kære Anette. Skønt at høre - jeg siger det videre! TAK! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA