ACS Pascal gebeld i.v.m. verstopping in waterafvoer. Keurig een offerte vooraf ontvangen, de werkzaamheden werden professioneel uitgevoerd door een vakman, na 40 minuten was de verstopping verholpen.... Näytä lisää
Snelle en goede service Ik heb vanochtend 26/1 gebeld vanwege een verstopping in de keukengootsteen. Deze jongeman heeft even gekeken en verdween toen onder het vloerluik. Na een poosje was de klus g... Näytä lisää
Jullie hadden al eens het riool buiten en binnen gerepareerd en twee inspectie T-stukken geplaatst. Dus appeltje, eitje deze keer. Niks verstopping. Wel een verkeerd aangelegd afvoersysteem onder het... Näytä lisää
We zijn na een telefoontje heel snel geholpen. De monteur werkte keihard om het probleem op te lossen. Hij deed dit op een manier die grote betrokkenheid toonde. Wat is dit een fijn bedrijf met prim... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
ACS Pascal helpt u uit de shit! Ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en vloeibare stoffen opzuigen. 24 uurs service
Christiaan Huygensweg 20A, 3225 LD, Hellevoetsluis, Hollanti
- 06-53847587
- info@acspascal.nl
- www.acspascal.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Zeer snel, vakkundig en vriendelijk!
Toen we ze nodig hadden, waren ze er zeer snel bij en hebben ons netjes en vakkundig geholpen. Ik kan het een iedere aanraden die in de shit zit, om dit bedrijf in te schakelen.
Groet van een zeer tevreden klant.

Vastaus yritykseltä ACS Pascal
Goed bedrijf.
Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf; het werd snel, vakkundig en netjes opgelost.
Zeker een compliment waard.
Vriendelijk vakkundig personeel
Vriendelijk vakkundig personeel, alles prima opgelost
Zeer tevreden
We zijn super snel geholpen
We zijn super snel geholpen, om 11.00 gebeld en om 14.00 kwam er al iemand langs. Probleem snel kunnen verhelpen door een vrolijke aardige knul. We waren er erg blij mee.
Goede service.
We zijn heel snel en goed geholpen.
Gisteren gebeld is vandaag geholpen
Aardige mensen ook.
Ontzettend vriendelijke mensen
Ontzettend vriendelijke mensen ,
Snel contact en dezelfde dag het probleem opgelost
Ervaring
het was allemaal prima en goed geregeld
Prima bedrijf. Snelle service. Vriendelijke monteur. Klacht goed en vakkundig verholpen. Zou hier volgende keer weer terugkomen.
ik ben erg snel geholpen
ik ben erg snel geholpen. Heel behulpzaam, netjes en beleefd.
Snel en super betrouwbaar!!
Service en oplosgericht
Uitstekende service en oplosgericht in klantvriendelijke sfeer
Snel en goede prijs
Oorzaak stankoverlast toilet snel gevonden.…
Ons probleem met stankoverlast in de toiletruimte werd vakkundig aangepakt. De oorzaak werd snel gevonden.
Probleem snel opgelost
‘S ochtends gebeld voor advies en gelijk een afspraak kunnen maken voor dezelfde dag.
Probleem een paar uur later snel en vakkundig opgelost door Vincent.
Super service!
Snelle reparatie van het riool
Er werd snel gereageerd op de melding van lekkage en snel gerepareerd
Snelle service de zelfde dag actie en…
Snelle service de zelfde dag actie en probleem opgelost
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.