ACS Pascal Arvostelua 1 740

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

ACS Pascal gebeld i.v.m. verstopping in waterafvoer. Keurig een offerte vooraf ontvangen, de werkzaamheden werden professioneel uitgevoerd door een vakman, na 40 minuten was de verstopping verholpen.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en goede service Ik heb vanochtend 26/1 gebeld vanwege een verstopping in de keukengootsteen. Deze jongeman heeft even gekeken en verdween toen onder het vloerluik. Na een poosje was de klus g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jullie hadden al eens het riool buiten en binnen gerepareerd en twee inspectie T-stukken geplaatst. Dus appeltje, eitje deze keer. Niks verstopping. Wel een verkeerd aangelegd afvoersysteem onder het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We zijn na een telefoontje heel snel geholpen. De monteur werkte keihard om het probleem op te lossen. Hij deed dit op een manier die grote betrokkenheid toonde. Wat is dit een fijn bedrijf met prim... Näytä lisää

1. LVI-työt
  2. Putkimies

Yrityksen kirjoittama

ACS Pascal helpt u uit de shit! Ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en vloeibare stoffen opzuigen. 24 uurs service

4,9

Had snel tijd

Had snel tijd . Komt belofte na

Bedankt voor het delen 👍

Vakmensen

De snelle service. De gedrevenheid en vakmanschap van de medewerker en het meedenken naar de beste oplossing die niet per se de duurste was. En de professionele apparatuur

Mooi Dick, dankjewel 🙏

Saanut 2/5 tähteä

De reactie op mijn mail kwam pas nadat…

De reactie op mijn mail kwam pas nadat ik zelf telefonisch contact opnemen.
Er werd wel gelijk actie ondernomen om naar mijn adres te gaan.
De storing is netjes opgelost.
Nog geen uur bezig geweest.
Prijs was wel in mijn ogen aan de hoge kant.

Vastaus yritykseltä ACS Pascal

Dank voor je waardevolle feedback. Het is altijd heel druk en we doen ons best om e-mails zsm op te volgen. Fijn dat het probleem snel was opgelost. 🙏

verstopping in gootsteen.

ivm verstopping in gootsteen een afspraak gemaakt.
Op de afgesproken dag en tijd werd ik keurig gebeld of ik al thuis was. Vriendelijke jongeman heeft het probleem opgelost. Was snel geregeld. Factuur kreeg ik via mail. Top.

Vastaus yritykseltä ACS Pascal

Goed om te horen, dankjewel 👍

Vakwerk

Doen wat ze beloven vaklui weten waar ze mee bezig zijn.

Top, `dankjewel! 👍

Saanut 5/5 tähteä

We zijn snel geholpen en vakkundig

We zijn snel geholpen en vakkundig. Verstopping riool met hoge druk opgelost bonken vet er uit gehaald.
Indien nodig voor herhaling vatbaar.

Vastaus yritykseltä ACS Pascal

Goed om te horen, dankjewel 🙏

Snelle prima service

Snelle prima service. Binnen half uur verstopping verholpen.

Fijn Ed, dankjewel 💪

Saanut 4/5 tähteä

Binnen een half uur op de stoep

Binnen een half uur op de stoep, netjes gekeken naar een oplossing die snel gevonden was.
Enige mindere is dat er zowel aan de telefoon als bij aankomst geen starttarief wordt aangegeven (voorrijkosten e.d.) en dit ook niet helder op de site staat. De heren gaan direct netjes aan de slag zonder de kosten met je te bespreken en komen direct met een factuur aan. Kan me voorstellen dat sommige mensen hier van schrikken. In ons geval wisten we dat het niet goedkoop zou zijn vanwege de spoed, maar die communicatie vinden we wel belangrijk.

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ACS Pascal

Dank voor de waardevolle feedback Chantal. Achteraf komen we inderdaad met een werkbok. De factuur zelf komt pas na zo'n 2 weken.

Super service …

Gisteren heeft Rico ons super geholpen om de douche riool te instoppen. Door de urinoir hadden we blijkbaar veel last van hardnekkige urinesteen aanslag. Al zijn tools gebruikt uit zijn bus met uiteindelijk een goed resultaat. Dank topper

24. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Ja, Rico is zeker een topper! Bedankt Rob 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Hoe bedoel je: snelle service

Zondag zouden we om 6:00 uur op vakantie gaan. Zaterdag om ongeveer 13:00 liep het toilet over, bleef problemen geven, om 13;45 Pascal Cleaning Service gebeld en om 14:15 stonden ze voor de deur. Direct aan de slag en om `15:00 reden ze weg. Alles opgelost en nog extra wat weggewerkt zodat het later niet nog een keer kon gebeuren. Hoe bedoel je snelle service. Zo kan je makkelijk op vakantie gaan.

23. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Goed om te horen Rob, dankjewel! 🙏

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin