De mensen van Abeona hebben ons fantastisch geholpen met als resultaat een fiets waar onze dochter met heel veel plezier en gemak op fietst. Er was veel kennis over verschillende merken, er werd... Näytä lisää
2 complimenten: Aan fietsenmaker Patrick voor het jaarlijkse onderhoud aan mijn Scorpio FX. Hij rijdt nu nog beter dan ervoor! Aan Thijs: door goed advies over onze beide elektrische trikes, nog e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij kochten een driewielerfiets bij Abeona. We hebben stad en land afgezocht en vele kilometers gemaakt naar fietswinkels. Totdat we Abeona in Zoeterwoude ontdekten. Wat een vriendelijke ontvangst, w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Abeona Cycling – Vrijheid op Drie Wielen. Bij Abeona Cycling draait alles om vrijheid, comfort en mobiliteit op maat. Als trike specialist maken wij fietsen toegankelijk en plezierig voor iedereen, ongeacht fysieke mogelijkheden. ||| Onze belofte: Persoonlijke Service – Jij staat centraal. Wij luisteren, adviseren en zorgen dat jouw trike perfect bij je past. Topkwaliteit Onderhoud – Jouw trike blijft in topconditie voor eindeloos fietsplezier. Betrouwbare Nazorg – Onze ondersteuning stopt niet na de verkoop; we staan altijd voor je klaar. ||| Wat bieden wij? (Ligfiets)driewielers – Van comfortabele stadsmodellen tot snelle, sportieve opties. Aanpassingen – Oplossingen op maat voor unieke behoeften. Deskundig Advies – Samen vinden we de fiets die past bij jouw levensstijl en wensen. Financieel Advies – Wij helpen je wegwijs in vergoedingen en fiscale voordelen. ||| Of je nu zoekt naar comfort, een maatoplossing of een high-performance trike, Abeona Cycling helpt je op weg naar jouw vrijheid. ||| Kom zelf ervaren hoe wij het verschil maken! ||| Plan een afspraak via abeona.nl/afspraak-inplannen of bel 071 203 7999. Wij helpen je graag op weg!
Energieweg 67, 2382ND, Zoeterwoude, Hollanti
- 071 203 7999
- info@abeona.nl
- www.abeona.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Deskundig en persoonlijk advies
Er was veel kennis over verschillende merken, er werd alle tijd voor ons genomen en goed geluisterd naar onze dochter. Ook telefoontjes werden naderhand prettig beantwoord.
Onze dochter heeft verschillende fietsen kunnen proberen om de verschillen te ervaren. Dankzij de mensen van Abeona kan onze dochter nu eindelijk fietsen, met veel plezier en vertrouwen. Onlangs hebben we als gezin een fietstocht van 150km gemaakt, dat was zonder Abeona nooit gelukt.
Kundig advies bij aanschaf en goede after service
Kundig advies bij aanschaf en goed meedenken wat het meest passend is in onze situatie. Maar ook met onderhoud meedenken en adequaat het probleem oplossen. Zeker aan te bevelen.

2 complimenten
2 complimenten:
Aan Thijs: door goed advies over onze beide elektrische trikes, nog eens voordoen hoe lichter te rijden op onze Hase Lepus, hoe ook de Lepus in een auto te vervoeren, zonder moeilijke dingen te doen. We hadden bijna een nieuwe trike gekocht met veel onnodig financieel verlies aan onze zijde en hij adviseerde om dat zeker niet te doen. Dank!

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
We zijn zeer tevreden over de service…
We zijn zeer tevreden over de service bij Abeona. We hadden een defecte accu. Ze denken gelijk mee in oplossingen.

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Wat een fijn bedrijf goede sfeer en vak…
Wat een fijn bedrijf goede sfeer en vak bekwaam wij zijn voor het eerst hier geweest en zeker niet de laatste keer voor onderhoud vanonze suelo e.bike , een duim gas hendel was zo geplaatst terwijl je een kop koffie drinkt . Ron van Essen

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Ik ben heel goed en vriendelijk…geholpen
Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen en ben heel blij en tevreden met mijn Lintech Sueloe fiets, het geeft mij vrijheid om weer te kunnen fietsen.

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Ik ben de eigenaar van een Santos fiets…
Ik ben de eigenaar van een Santos fiets met Pendix ondersteuning. Mijn Pendix motor gaf een storing. Omdat Abeone Cycling een Pendix dealer is; hen gevonden via Pendix. Ik werd door Michel super goed geholpen. Hij nam echt de tijd om mijn klacht te bekijken. Bleek dat de motor naar Pendix opgestuurd moest worden. Ook dat werd keurig gedaan en kon mijn fiets weer ophalen. De rekening was zeer schappelijk... Echt een hele positieve ervaring!!!!!

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Mooie zaak met veel keuze, duidelijk advies
Mooie zaak met veel keuze, uitgebreid geadviseerd, goede opvolging veel kennis van zaken over niet alledaagse fietsen en niet alledaags gebruik.

Fijn bedrijf…
Ik wilde een trike met onderhandse besturing, oftewel een ligfiets met één wiel voor en 2 wielen achter met laag stuur. Een Hase Trigo of een Hase Kettwiesel, met ondersteuning . Nederlandse vrienden in Frankrijk rijden er zelf op en hadden mij enthousiast gemaakt. Zij hadden hun Hase fietsen bij Abeona gekocht (schijnt een bekende naam naam te zijn voor bijzondere fietsen, maar ik had eerlijk gezegd nog nooit van gehoord)
De fiets is inderdaad super en Abeona is een fijn bedrijf met leuke en behulpzame mensen die je overal mee helpen.
Zeer tevreden

Zeer positief
Zeer positief. Vanaf het eerste moment duidelijke communicatie. Alles verliep soepel goed. De service is uitstekend, en ik waardeer vooral de klantvriendelijke en behulpzame aanpak. De fiets voldoet volledig aan mijn verwachtingen en werd snel geleverd. Ik raad Abeona zeker aan en kom hier graag nog eens terug!

Klapband…
Vandaag hebben we na een bezoek aan Leiden een klapband gekregen. Gelukkig waren we dicht in de buurt bij Abeona Cycling. Zij hebben ons daar vakkundig en snel geholpen zodat we onze verdere tocht naar huis konden afmaken. Enorm bedankt!

Ik maak een afspraak!
Deskundige medewerkers helpen je goed met aanpassingen.
Maar, je maak een afspraak om goed geholpen te worden, maar medewerker gaat een nieuwe klant helpen dat is jammer. Later hebben we een nieuwe afspraak gemaakt daar
werden we goed geholpen alles goed uitgelegd en aanpassingen goed afgesteld en namen ze alle tijd hiervoor.

Top service
Eerste keer dat ik er kwam werd er voldoende tijd genomen en informatie gegeven over de verschillende fietsen en wat de mogelijkheden waren. En ik mocht eveh fietsen. Bij het afhalen van de fiets precies hetzelfde rustig tijd genomen om dingen uit te leggen.
Kortom perfecte service.

Scorpion
5 jaar geleden heb ik een HP Velotechnik Scorpion FS20 STEPS E-6100 Custom gekocht bij Abeona en dit tot alle tevredenheid.
Het stukje wat je kunt lezen over het bedrijf klopt helemaal, je word goed en vriendelijk geholpen, zowel in het bedrijf als telefonisch of via Wattsapp
Al met al een top bedrijf

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Mijn trike bij Abeona laten upgraden
In 2018 bij Abeona een trike gekocht (ligfiets met drie wielen). Nooit spijt van gehad. Een aantal weken geleden (maart 2025) de trike laten upgraden door Abeona met een sterke middenmotor en een versnellingsnaaf. Met ook een verbeterde zitting en gelijk een service beurt laten doen. De fiets rijdt boven verwachting!
Ik was goed geadviseerd door Abeona, een keurige, volledige offerte vooraf gekregen en het werk is netjes en uitgevoerd.

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Abeona heeft mij heel goed geholpen
Abeona heeft mij heel goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk, heel redelijk en behulpzaam en zijn technisch zeer goed onderlegd! Voor elke uitdaging ziet Abeona mogelijkheden. De medewerkers die ik ken handelen professioneel. Goede adviezen gekregen!

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Wat een klantonvriendelijke fietsen…
Wat een klantonvriendelijke fietsen winkel
Ga hier vooral NIET naartoe
1,5 week geleden nieuwe buiten én binnebland laten zetten, kosten:
€70
Binnen één week lek. Naar winkel gegaan en er was niks mis met de buitenband of ventiel maar wel met de binnenband, daar zat een gat in! Hoe kan dat???? Ik denk een inferieur product van Abeoma. De fiets is nog splinternieuw!
Géén garantie werd er ongeveer 15 x gezegd en ik ben minder valide en ze wilde dat ik buiten ging staan wachten omdat ik boos was. Er waren verder géén klanten dus niemand behalve het personeel heeft mij gehoord.
Ik weet dat er géén garantie op zit maar kom de klant tegemoet!!! Deel de kosten of doe het gratis
Nu weer €44,90 moeten betalen.
De fietsenmaker vond mij onaardig maar ze waren daar zelf enorm onaardig en klantenservice Ho maar
Hij zei ook nog even dat ‘ik niet meer terug mocht komen’. Alsof ik dat nog zou willen!!!
Helaas kan ik alleen op deze manier reageren op wat Abeona hieronder voor een leugens schrijft,( beleid trust pilot?) dus hierbij mijn reactie:
De persoon heeft zijn fiets NIET voor zijn werk gebruikt! aangezien hij daar een leenfiets voor gebruikt van postnl, dus wat hieronder staat is een regelrechte leugen! De tassen zaten achterop omdat dat verplicht is van post.nl uit. Je mag de tassen NIET in het depot achterlaten. Ik heb de persoon om wie het gaat direct op de plaats waar de fietsband lek is geraakt met de auto opgehaald en de fiets is door de persoon achterin de auto gelegd. Abeona heeft ons niet snel geholpen uit klantenservice gerichtheid, ze wilde snel van ons af zijn. De fietsenmaker was woedend op mij! Meerdere malen keek hij mij vuil aan zij dat hij enorm geïrriteerd was.
Dus ook dat is een leugen.
Lekker makkelijk om te zeggen dat “een dergelijk object niet vaak in de band blijft zitten en dat dat een bekend fenomeen is”
Abonea heeft er een inferieure binnnenband in gezet! Dus nu maar weer afwachten hoe lang de binnenband van Abonea waar wij de volle pond voor hebben moeten betalen, meegaat.
Nogmaals mij is meerdere malen op zeer luide manier duidelijk gemaakt dat ik naar buiten moest en daar moest wachten, terwijl ik zwaar invalide ben!
Dus Thijs Broekhuijsen, ik had niet anders van je verwacht dan de reactie die jij hieronder hebt geschreven. U bent zeer klantonvriendelijk en u liegt.
En u heeft geprobeerd om deze review te laten verwijderen door Trust Pilot! Dat kan er ook nog wel bij, dank u wel voor al uw goede acties
Weer een reactie van Abeona die niet klopt!!!!
Ik heb mijn mond gehouden gedurende de tijd dat de band werd verwisseld.
Ik ben met mijn hele lichaam van de fietsenmaker af gaan zitten
Juist zodat hij geen last van mij had. De heer Broekhuijsen was degene die steeds probeerde om met mij in discussie te gaan en ik heb wijselijk mijn mond gehouden. Dank u wel heer Broekhuijsen voor uw keer op keer oneerlijkheid in de review. Ik zou het zeer op prijs stellen wanneer u nu stopt met uw negatieve reacties, dank u

Scorpion fs 26
In oktober 2024 bezocht ik voor het eerst Abeona Cycling en Michel was super behulpzaam. Hij stelde een heleboel vragen om te begrijpen wat ik nodig had om de beste match te vinden. Ik probeerde een paar verschillende trikes en vond de Scorpion fs 26 echt leuk. Ik ging in december terug, Michel hielp me weer, en ik besloot ervoor te gaan en bestelde de Scorpion fs 26.
Gisteren heb ik mijn fiets opgehaald. Grote dank aan Michel voor al zijn hulp en professionaliteit. Ik kan niet wachten op alle zorgeloze avonturen en kilometers die voor me liggen!

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Goed geholpen en heel snel!
Na eerder een wat minder goede ervaring gehad te hebben, werd ik nu met het opnieuw verzekeren van mijn trike snel en prima geholpen! Er werd goed geluisterd en mee gedacht.
Hartelijk dank daarvoor.

Ineens zakte ik omlaag
Ineens zakte ik omlaag, zo,n 4 weken terug.
Ik reed op mijn Scorpion trike, remde af voor de poort van ons volkstuin complex “Nut en Genoegen”.
Boem!, ..daar zat ik, 20 cm lager, verontrust stapte ik af, en zag tot mijn verbijstering dat het frame gebroken was!,en dat dit( na bevestiging van Abeona), zeer zeldzaam bleek te zijn..een fabrieksfout.
In sneltreinvaart volgden de gebeurtenissen zich daarna op.
De pechdienst bracht’m naar Zoeterwoude.
De dag erna kreeg ik een “Easyrider” driewielfiets als vervanger, na twee weken kreeg ik een zó mooie en perfect opgeknapte en herstelde trike terug….geweldig!
En..alles viel onder de garantie!
Hij fiets nog soepeler, en lijkt wel nieuw!
Wat ben ik blij, een groot geluk bij een ongeluk…
Bedankt lieve professionele vakmensen !!!
Han Busstra

Vastaus yritykseltä Abeona Cycling
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.