Im Juni hatte ich im Onlineshop zwei Kleider bestellt. Leider wurde bei der Lieferung ein falscher Artikel zugesandt, den ich nach Erhalt eines Retourenlabels umgehend zurückgeschickt habe. Seit dem... Näytä lisää
Dinsdagavond online een bestelling gedaan. Meteen bevestiging na betaling. Nu 48u later niets meer. Geen info over de verzending. Chat gestuurd, geen reactie. Dit lijkt een beetje op oplichterij. Na... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik snap de negatieve reviews niet. Ik bestel al langer bij 4 fashion en heb ook wel eens artikelen geretourneerd en heb geen klachten. Dit weekend een bestelling geplaatst, snel bericht gekregen dat d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beatrixstraat 22, 1781 EN, Den Helder, Hollanti
- Info@4fashion.nl
- www.4fashion.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Mooie kleding
Mooie kleding, goede kwaliteit en je wordt super geholpen door vriendelijk personeel.
Persoonlijk en met een lach!
Veel mooie items uit m'n kast komen bij 4 fashion vandaan 😊

Vastaus yritykseltä 4Fashion
Ik vind het heel leuk om te bestellen
Ik vind het heel leuk om te bestellen . Altijd netjes en op tijd . Ik klaag niet leuke meiden en als het iets te laat is dan melden ze het op hun Facebook . Ga zo door hoor ik bestel wel weer . Groetjes Griet .
Mooie kleding en kwaliteit
Mooie kleding en kwaliteit. Nette en snelle bezorging.

4 Fashion top
Ik kom altijd bij 4 Fashion en ben super tevreden. Ze zijn altijd druk achter de schermen met bestellingen, inkoop en de winkel op orde houden. Toch nemen ze altijd de tijd voor hun klanten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, ik voel me er altijd welkom. Een echte aanrader!
Daarom geef ik ze 5 sterren

Kleding voor elke gelegenheid
Ik werd goed geholpen door de dames. Ze nemen de tijd voor je. Kleding is van goeie kwaliteit en een genoeg keuze voor elke gelegenheid.

Top bestelling snel geleverd,
Top bestelling snel geleverd,
En ruilen is ook geen probleem

Altijd goed geholpen
Altijd goed geholpen, hangt je maat er niet bij wordt er altijd voor je gekeken of je maat nog wel in het magazijn ligt. Vriendelijk personeel en geweldige kleding .

Zeer tevreden !
Meerdere keren besteld, ging altijd top , ben erg tevreden. Mooie kleding, snelle en correcte levering. Dankjewel !

Vastaus yritykseltä 4Fashion
Altijd fijn om bij jullie te winkelen
Altijd fijn om bij jullie te winkelen! Altijd eerlijk en erg gezellig altijd . Prachtige kleding.
Een dikke 10 voor jullie meiden!!!

Vastaus yritykseltä 4Fashion
Fijne mensen die je goed advies geven…
Fijne mensen die je goed advies geven als je er naar vraagt maar niet opdringerig
Mooie kleding van goede kwaliteit

Super leuke winkel
Super leuke winkel
Veel keus Vriendelijk personeel
Retouren en ruilen geen probleem

Vastaus yritykseltä 4Fashion
Super vriendelijke en behulpzame dames
Mooie kleding
Mooie kleding en als je iets besteld is het snel binnen

FIJNE WEBSHOP MET MOOIE KLEDING
Diverse keren kleding bij ze gekocht online en nooit klachten gehad.als iets niet bevalt is retourneren ook geen probleem en snel je geld terug .maar altijd mooie kwaliteit en goeie en snelle levering! kortom niks mis mee !

Vastaus yritykseltä 4Fashion
Altijd super snelle leveringen en…
Altijd super snelle leveringen en netjes verpakt. Mocht er onverhoopt iets zijn dan is het via de mail snel opgelost.
Een positief berichtje
Alles tiptop ontvangen! Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä 4Fashion
Gewonnen Mi piace korte broek.
Vorige week meegedaan met de win actie voor de korte broek. Krijg ik toch vrijdag n berichtje dat ik had gewonnen! Zelf de lila top erbij besteld. Het is netjes binnengekomen zaterdag. Super blij mee. Wat zal ik shinen op mijn rondreis door Amerika. En nog gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan. Ik kom zéker n keer bij jullie shoppen. Groetjes Alice uit Volendam
Helaas ook voor mij een slechte…
Helaas ook voor mij een slechte ervaring,
Een mooi pak gekocht van soya concept.
Helaas begon deze te pluizen.
Toen ik de winkel wou bellen kreeg ik een antwoordapparaat dat ik een mail moest sturen.
Dit heb ik twee x gedaan maar krijg geen reactie van de winkel.
Dus al met al erg jammer.

Vastaus yritykseltä 4Fashion
Blouse besteld in de opruiming
Blouse besteld in de opruiming. Ik snap dat het niet geruild/ terug gestuurdmag worden. Maar de blouse kwam met een strijkvlek binnen. Direct contact opgenomen. Ik mocht hem wassen en was het er niet uit dan moch het terug. Gewassen vlek was er niet uit dus terug gestuurd. Nooit geen reactie dus weer gehad. Weer gemail.Nu kreeg ik de schuld van de vlek.
Dit is in januari gebeurt en ik wacht nog steeds op mijn geld terug.
Dus bezint eer ge begint met 4 fashion