Saanut 5/5 tähteä

Gewoon Top! Ik shop heel graag bij strechshop. Mooie webshop, snelle service, supergoed verpakt. En uiteraard een hele leuke collectie😃 Ook de klantenservice werkt geweldig! Ik ben fan! Ik zou zeg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle levering, vandaag besteld word de volgende dag geleverd. Als de bestelling onverhoopt tegenvalt, is het retourproces net zo snel en efficiënt. Minpuntje is wel dat retourneren kosten met... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Laat je inspireren door een uitgebreide collectie damesmode, van elegante basics tot de nieuwste fashiontrends. Bij Stretchshop.nl vind je altijd een look die bij je past! Geniet van klantgerichte service en een continu vernieuwd assortiment. Shop jouw favoriete items online en ervaar snelle levering en topservice.

4,7

1 tähti

On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fijne producten van travelstof

Fijne producten van travelstof. En regelmatig mooie acties of sale. Genoeg keuze. Wat mogelijk nog verbeterd kan worden, is het aanvullen van de "verkochte" maten. Het is al fijn, dat ze hier ook grotere maten verkopen van bijv. het merk Mi Piace. Maar je moet er snel bij zijn als je bijv. maat 46 hebt. Zou fijn zijn, als producten bij snelle verkoop, tijdelijk uitverkocht zouden zijn maar wel opnieuw in het assortiment komen. Er is gelukkig veel keuze, dus het is klagen met gezonde benen.

19. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Altijd de leukste en nieuwste…

Altijd de leukste en nieuwste collecties van modemerken. Zelfs nog eerder dan bij de merken zelf. Door het diverse aanbod leer ik nieuwe merken kennen

17. huhtikuuta 2026

Gewoon Top !

Ook de klantenservice werkt geweldig!
Ik ben fan! Ik zou zeggen niet twijfelen.

15. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ben altijd tevreden over jullie

Ben altijd tevreden over jullie. Dinsdag een jasje teruggestuurd omdat de maat niet goed was en woensdag ontving ik al een nieuw. Soms komen de afbeeldingen van de artikelen niet overeen met de werkelijke artikelen. Voorbeeld: leken bruine knoopjes en toen ik het uitpakte waren het goudkleurige knoopjes. Maar verder zeer tevreden.

16. huhtikuuta 2026

Goede en snelle service

Goede en snelle service, mooie kleding. Goede communicatie.

10. huhtikuuta 2026

Geachte mevrouw van den Hout,

Goed

Duidelijke site , snelle levering

9. huhtikuuta 2026

Geachte mevrouw Schut,

Saanut 5/5 tähteä

Altijd een ruim aanbod in maten

Altijd een ruime keuze, ook in wat grotere maten. Hierin vind ik ze heel sterk. Top 💪🏻

11. huhtikuuta 2026

Geachte mevrouw Rodenburg,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

goede service

11. huhtikuuta 2026

Geachte mevrouw Overweg,

Altijd doen

De service is goed en de kleding blijft goed. Al met al goed

10. huhtikuuta 2026

Geachte mevrouw van Herk,

Heel tevreden

Goede keuze van collecties
Regelmatig een korting wat mooi meegenomen is
Correcte service

5. huhtikuuta 2026

Geachte mevrouw Vandewalle,

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service!

Team Stretchshop

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin