Worldnauticcenter Arvostelua

2 171
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Winkel is ideaal gelegen vlakbij de snelweg met voldoende parkeergelegenheid. Zijn vriendeljjk ontvangen en de jongeman heeft ons zeer netjes en vriendelijk geholpen en stonden met 30 minuten weer bui... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Botte en koude verkoper die niet in staat was om fatsoenlijk te communiceren.Verkoper wilde geen contact en trok zich zo snel mogelijk terug achter de kassa,balie en als ik iets vroeg had mr. geen zin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prettige communicatie. Ik zocht iets waar ik nog geen ervaring mee had en kreeg zeer goede adviezen, ook per mail al en ook met duidelijke argumenten. Alles ademde kennis van zaken. Daarom ondanks de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een uur gereisd om ons te laten voorzien van goed advies voordat we een gecertificeerd zwemvest voor onze kleinzoon hebben aangeschaft. Een advies die je online niet krijgt. De manager heeft... Näytä lisää

1. Ulkoiluvälineliike
  2. Surffimyymälä
  3. Vesisukset
  4. Vesiurheiluvälinevuokraamo
  5. Windsurfing-myymälä

Yrityksen kirjoittama

Groots in watersport funsports. Ben je gek op watersporten, zoals wakeboarden - waterskiën - suppen dan is het worldnauticcenter het adres om online als offline je te laten adviseren en je spullen te kopen.

Erinomainen

(2 171)

74 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Supersnelle verzending, niet goed verpakt

Supersnelle verzending. had de zending vrijdag 20 verwacht. Dit was ook aangekondigd door World Nautic Center.
DHL kwam het dezelfde dag (dag van bestellen, vrijdag de 19e) nog brengen. Dat was onverwacht.
Helaas was het product niet goed verpakt. Fles is gaan lekken. Het is bottom cleaner, een sterk zuur. Dat was niet lekker. In het vervolg misschien een grote plastic ziplock zak eromheen.....

19. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vente d'articles défectueux en…

Vente d'articles défectueux en promotion...boutique à fuir !!! :(

J'ai commandé un article en promotion qui est arrivé défectueux, impossible de se le faire remplacer, ou de se faire rembourser :(

25. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Worldnauticcenter

"Bonjour, nous aimerions recevoir votre numéro de commande, car nous ne livrons pas d'articles défectueux. De plus, tous nos clients sont servis correctement, donc nous vous prions de fournir plus de précisions."

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte klantenservice en retour afhandeling!

Het contact met de klantenservice via e-mail verloopt bijzonder stroef. Ik had een retour aangevraagd en kreeg een link toegestuurd om een retourlabel aan te maken, maar deze werkte niet. Na contact met de klantenservice duurde het dagen voordat ik een reactie kreeg. Uiteindelijk opnieuw een link ontvangen, die wederom niet werkte. Weer contact opgenomen, maar hierop bleef een reactie uit. Ik heb uiteindelijk op eigen kosten de artikelen teruggestuurd. Ondanks dat mijn verzendbewijs duidelijk aantoont dat de zending is aangekomen, wordt er beweerd dat de retourzending nooit is ontvangen. Op mijn laatste contactpoging is ook niet meer gereageerd. Al met al een zeer frustrerende ervaring.

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Worldnauticcenter

Beste Stef, is het mogelijk dat u met ons belt. Ik kan niet zien welk ordernummer dit is want dat is niet meegegeven. Onze retour procedure werkt perfect, dus moeten we even kijken waar het hier mis is gegaan.

A FUIR

Un délai de plus d une semaine de réception du colis, sans être averti...Et le pire c'est qu'il manque le bouchon de la bouée tractée une fois reçue, donc inutilisable!!!Je décommande totalement

2. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Worldnauticcenter

"Bonjour, il semble que le transporteur ait pris plus de temps que prévu pour livrer votre colis. Quel est votre numéro de commande ? Nous pouvons alors vérifier ce qui s'est passé."

Super goeie service

Super goeie service, vriendelijke medewerkers en deskundig advies. Daarnaast was het bestellen erg eenvoudig en werd, ondanks de bestelling op zondag middag, het wetsuit al op maandag avond bezorgd!

2. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie na te late verzending

Na contact te hebben gehad over het tijdig leveren van een product - waarin duidelijk werd aangegeven dat het product vlak na het contact met de leveringsdienst mee zou gaan en dezelfde avond bezorgd zou worden, wat heel prettig en vlot verliep - is het product vervolgens pas 3 dagen later bezorgd, zonder dat daarover is geïnformeerd. Ook na contact te hebben gezocht en feedback te hebben gegeven is er helaas geen reactie gekomen.
Graag had ik het direct vernomen dat het toch niet zou lukken het product tijdig te leveren - wat uiteraard kan gebeuren, dan had ik iets anders kunnen regelen, nu was het te laat daarvoor..

29. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Worldnauticcenter

Goedendag, uw bestelling is keurig en snel verzonden, maar de vervoerder heeft er meer tijd voor nodig gehad. Van de 10o keer gaat het 95 x goed, maar helaas heeft het pakket er bij u bij de vervoerder langer over gedaan. excuses ongemak, maar volledig buiten onze macht.

Saanut 1/5 tähteä

Dies ist keine Bewertung im Sinne einer…

Dies ist keine Bewertung im Sinne einer Geschäftsbeziehung mit diesem Shop. Ich habe lediglich nach Artikeln über Schwimmwesten de gesucht. Heute habe ich jedoch eine E-Mail von **Mailadressen nicht erlaubt (Hinweis von Trustpilot** erhalten, obwohl ich weder eine Bestellung aufgegeben noch meine Daten angegeben habe. An der Rechnung erkennt man, dass es sich um eine Fälschung handelt. Zudem enthält die E-Mail einen Link, den ich nicht angeklickt habe. Ich habe daraufhin eine Antwort geschrieben und die sofortige Löschung meiner Daten sowie die Unterlassung weiterer E-Mails gefordert. Andernfalls werde ich eine Anzeige wegen Verstoßes gegen den Datenschutz erstatten.

29. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Worldnauticcenter

Hallo, das ist seltsam, da wir E-Mails nur senden können, wenn Sie bestellt haben. Möchten Sie dies mit TrustPilot koordinieren, wo hier etwas schief läuft? Wir können nichts dagegen tun.

Saanut 3/5 tähteä

Faux délai de livraison

Produits en stock et livraison supposée sous 1 à 2 jours... En réalité, a part le mail pour me dire que j'ai bien été débité, le reste tarde a venir... Pour quelques euros de différence commandez sur un site plus sérieux si vous souhaitez l'avoir dans les temps indiqués.

15. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Misleidende levertijden - Pas op!

Ik heb onlangs een opblaasbare kayak besteld bij WorldNauticCenter.nl, aangetrokken door hun belofte "Vandaag besteld, morgen in huis." Helaas bleek dit helemaal niet waar te zijn. De werkelijke levertijd was 5-7 dagen, en dit is niet eenmalig. Na wat onderzoek ontdekte ik dat veel andere klanten dezelfde ervaring hebben gehad.

Toen ik contact opnam met de klantenservice, werd mij verteld dat "zulke vertragingen kunnen gebeuren", maar een vertraging van bijna een week is niet zomaar een foutje. Het lijkt erop dat ze deze belofte maken om klanten binnen te halen, wetende dat ze niet kunnen leveren wat ze beloven.

Als je van plan bent iets bij WorldNauticCenter.nl te bestellen, wees dan voorbereid op een flinke wachttijd, ondanks wat hun website beweert. Dit voelt echt als een misleidende marketingtactiek, en ik zou ze daarom niet aanbevelen.

Als je ook zo'n ervaring hebt gehad, like of upvote deze recensie om anderen te waarschuwen!

6. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Worldnauticcenter

Goedendag, u heeft besteld en wij direct verzonden. Blijkbaar heeft de vervoerder 5 dagen nodig gehad om het pakket bij u te krijgen. Helaas als een zending weg is kunnen wij er niks meer mee doen.

En nee dit zijn uitzonderingen waar wij niks aan kunnen doen, dus geen marketing verhaal of wat dan ook wij staan voor onze beloftes. en 98% ervaart dat ook zo.

Mogelijk hadden we de kayak nog persoonlijk bij u afgegeven.

Saanut 2/5 tähteä

Valse beloftes levering

Het product zelf is goed maar de werking van het bedrijf laat de wensen over. Ze leverden ruim een week later ondanks hun valse beloften op de website en telefonisch. Enorm teleurgesteld zeker nadat de man zijn woord gaf..

14. elokuuta 2024

Si je pouvais mettre 0 je l’aurai fait

Si je pouvais mettre 0 je l’aurai fait. Après contact avec le site, ils promettent une livraison en 1 à 2 jours. Cela fait 1 semaine et je n’ai toujours rien. Leur tracker personnel dit que ce n’est toujours pas envoyer. GLS dit que c’est censé arriver HIER en regardant aujourd’hui.
À fuir

17. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin