Banner for Wooning Keukens & Badkamers

Wooning Keukens & Badkamers Arvostelua 2 858

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag zijn wij bij Wooning Vlaardingen geweest en hebben daar een prachtige keuken gekocht. Dankzij de geweldige hulp van Mourad en Tim verliep het uitzoeken soepel en prettig. Ze namen echt de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb samen met mijn partner onze droom keuken en vloer gekocht bij wooning vlaardingen en wauw… hoe ik hier ben geholpen vind je nergens anders! Ze denken met alles mee voor oplossingen of verbeter... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We zijn goed geholpen en er is ruim voldoende tijd genomen om alles in de winkel te bekijken. Veel aandacht voor onze wensen. Goed meegedacht, zodat we uiteindelijk alles naar wens op papier konden ze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijn bezoek hebben wij gehad bij Wooning Vlaardingen. Een badkamer uitzoeken is echt iets waar we goed over na moesten denken. Door samen met Maurice onze wensen door te nemen zijn we uiteinde... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Keittiötarvikkeet
  3. Putkimies

Tietoja yrityksestä Wooning Keukens & Badkamers

Yrityksen kirjoittama

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 60 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. Onze ervaren adviseurs blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak een afspraak

Wooning Keukens & Badkamers

Yrityksen kirjoittama

We nemen graag de tijd voor je!
Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw droomkeuken of badkamer. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de keuken of badkamer geplaatst is. Is er iets niet naar wens dan laat het ons weten. Wij nemen graag de tijd voor je! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je reviews met anderen!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Fijn personeel met goede inbreng.Veel…

Fijn personeel met goede inbreng.Veel keuzen en goed betaalbaar.Afspraken kwa levering en aflevering goed geregeld.Meerdere keren nemen ze contact op hoe het ervoor staat en of je tevreden bent.

1. huhtikuuta 2026

Beste Simone,

Wat een mooie complimenten!
Een goede inbreng, een eerlijke prijs en een betrouwbare levering zijn voor ons de basis. Dat we dit samen met jou zo hebben kunnen regelen, horen we natuurlijk graag.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn erg goed geholpen door meneer…

Wij zijn erg goed geholpen door meneer Rudi. Hij dacht echt met ons mee en was altijd vriendelijk en vrolijk. Dat maakte het hele proces een stuk prettiger. We kregen meteen een goed en vertrouwd gevoel bij hem. Het hele team meneer Maurice, Dhr. Murat! Zijn een topper!!! We willen graag iedereen bedanken! Zeker een aanrader!

26. maaliskuuta 2026

Beste Marycris,

Wat een geweldig compliment voor ons team! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo’n goed en vertrouwd gevoel had bij Rudi en dat zijn vrolijkheid het proces prettiger maakte. We gaan je complimenten ook zeker doorgeven aan Maurice en Murat; zij zullen dit fantastisch vinden om te horen! Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling.

Saanut 5/5 tähteä

Topservice en een prachtig ontwerp!

Wij zijn ontzettend blij met onze ervaring bij Wooning Vlaardingen! Vanaf het eerste moment zijn we super vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen door Rudi, Mourad en alle andere medewerkers.
Er werd echt met ons meegedacht en alle tijd genomen om tot het beste resultaat te komen. Het ontwerp van de keuken heeft ons echt verrast – zó mooi en op een manier waar wij zelf nooit op waren gekomen!
De persoonlijke aandacht, het meedenken en de fijne begeleiding maken dit voor ons echt een aanrader. Wij zijn meer dan tevreden!

14. maaliskuuta 2026

Beste Esra,

Dat vinden we super om te horen en daar doen we het allemaal voor, tevreden klanten! Dank je voor deze mooie 5 sterren review.

Van vertrouwen naar vakmanschap

Wat begon als een persoonlijk en vertrouwd aankoopproces is uiteindelijk uitgegroeid tot een eindresultaat dat mijn verwachtingen zelfs heeft overtroffen. Vanaf het moment van plaatsing werd opnieuw duidelijk hoe professioneel hier wordt gewerkt. Er is echt vakmanschap geleverd tot in de kleinste details.

De montage door Van Tiggelen Klus en Montage verliep super snel en ontzettend netjes. Alles werd strak, zorgvuldig en met oog voor perfectie geplaatst. Je merkt aan alles dat hier mensen aan het werk zijn die hun vak verstaan en trots zijn op wat ze doen.

De ruimte die eerst leeg en onpersoonlijk aanvoelde is nu volledig tot leven gekomen. Het voelt eindelijk als een echte woning. De keuken is niet alleen mooi geworden hij is werkelijk prachtig. Zelfs nog mooier dan ik mij vooraf had kunnen voorstellen.

Ik ben nog steeds enorm dankbaar voor het hele proces en vooral voor de ontmoeting met Jaouad en Mourad. Hun begeleiding, eerlijkheid en betrokkenheid hebben dit tot een bijzondere ervaring gemaakt. Ik had mij geen betere begeleiding kunnen wensen dan van deze heren.

Nogmaals bedankt voor alles!

23. maaliskuuta 2026

Beste Francesco,

Het doet ons goed om te horen dat we van jouw Wooning een huis hebben kunnen maken. Dank voor de mooie woorden over de begeleiding tijdens de aankoop en fijn dat de montage van jouw keuken helemaal naar wens is uitgevoerd..

Saanut 4/5 tähteä

Prima ervaring met aankoop, installatie en nazorg van onze nieuwe keuken

Prettige gesprekken in de winkel en goede adviezen gehad bij het samenstellen van de keuken. De keuken is op tijd geleverd en professioneel geïnstalleerd.
Door de goede aanpak en soepele opstelling van de klantenservice zijn de minimale restpunten zijn snel en professioneel opgelost.

22. maaliskuuta 2026

Beste Jaap & Marion,

Tevreden over het hele traject, dat horen wij graag. Dank voor het delen van jullie ervaring en feedback.

Keuken nieuwbouwhuis

Wij zijn voor ons nieuwbouwhuis bij Wooning Vlaardingen geweest voor een keuken. Rudi heeft ons heel goed geholpen ermee. We twijfelden heel vaak, maar konden steeds terugkomen om onze tekening te veranderen. Rudi neemt echt de tijd voor je.

De plaatsing is nog niet gebeurd, maar we zijn er zeker van dat dat ook goed gaat verlopen!

Beste Jaco en Tran,

Wat fijn dat we jou zo goed hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van een keuken. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de hulp en tijd die we hebben gegeven. We zorgen dat de plaatsing ook naar wens zal verlopen!

Saanut 4/5 tähteä

Heel goed geholpen nam de tijd

21. maaliskuuta 2026

Beste heer/mevrouw Reedijk,

Dat is wat je van Wooning ook zeker mag verwachten. Dank voor de mooie waardering.

Wooning is een aanrader

Wooning is wat ons betreft een aanrader, er wordt meegedacht met je wensen en je krijgt professioneel advies.
Jaouad heeft ons tot meermaals toe heel prettig geholpen met een aantal keuzes voor onze keuken. Met oprechte betrokkenheid en een glimlach, zelfs als het soms tegenzit.

15. maaliskuuta 2026

Beste Lars,

Dank je voor de geweldige review en goed om te horen dat je Wooning aanbeveelt. Mijn collega gaat jouw complimenten zeker op prijs stellen.

Top bedrijf!

Wat hebben we ongelofelijk gelachen bij de mannen van wooning. En uiteindelijk ook goed geslaagt voor keuken en badkamer..! We kunnen niet wachten, op papier is het al echt een plaatje! Nu wachten tot het gerealiseerd word.
Kortom, een echte aanrader!!

14. maaliskuuta 2026

Beste Renate,

Dat klinkt als een plezierig bezoek! Fijn dat je deze ervaring met ons deelt en wij gaan zorgen dat je straks heerlijk kunt gaan genieten van jouw mooie keuken en badkamer.
Dank dat je Wooning aanbeveelt.

Wooning Vlaardingen

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Wooning Vlaardingen. Voor mijn nieuwe huis was ik op zoek naar een nieuwe keuken, en daarbij ben ik uitstekend geholpen door Mourad en Tim. Ze namen echt de tijd om mee te denken over wat het beste bij mijn wensen en mijn woning zou passen.

Wat ik vooral prettig vond, is dat Mourad en Tim altijd goed bereikbaar waren. Als ik vragen had of iets wilde aanpassen, kreeg ik snel een reactie en werd er direct met me meegedacht. Dat gaf veel vertrouwen tijdens het hele proces.

13. maaliskuuta 2026

Beste Erkan,

Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent met het advies en onze service bij de aankoop van jouw nieuwe keuken! Wij vonden het fijn dat we van jouw Wooning een huis mochten maken. Dank voor de feedback!

Kundig geholpen

Kundig geholpen, zowel tijdens bezoeken als aanpassingen naar aanleiding via mailcontact.
Goede suggesties ontvangen waardoor onze droomkeuken tot stand is gekomen.

10. maaliskuuta 2026

Beste Anja,

Hartelijk dank voor de geweldinge waardering die je ons geeft. Fijn om te horen dat wij samen met jou een droomkeuken mochten creëren.

Saanut 5/5 tähteä

Van begin tot einde alles volgens…

Van begin tot einde alles volgens afspraak verlopen. Geoliede machine! Ook de aangeraden aannemers (keuken en badkamer) waren fantastisch. (dank aan Dennis Fransen voor ket keuken gedeelte en Kerim Vatansever voor het badkamer gedeelte) We kopen niet ieder jaar een nieuwe badkamer of keuken maar als het altijd zo zou gaan zou je er bijna aan denken!

9. maaliskuuta 2026

Beste heer/mevrouw De Ridder,

Wat een mooie review waarin je jouw ervaring met ons deelt. Hartelijk dank voor de geweldige complimenten en waardering.
Wooning ontzorgt compleet en dat doen wij graag voor je!

Saanut 5/5 tähteä

Al voor de tweede keer zeer tevreden

Nu al voor de tweede keer een showroom keuken en een badkamer gekocht. Erg tevreden met de service, zij nemen de tijd om je wensen op papier te krijgen en hierbij je budget in acht te nemen. Prettige omgang en afhandeling!
Mocht ik nog een keuken of badkamer nodig hebben ga ik zeker hier weer naartoe!

7. maaliskuuta 2026

Beste Tess,

Wat fijn dat je wederom voor ons gekozen hebt, tevreden bent met onze service en wij van jouw Wooning een huis mochten maken. Dank voor het vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn ervaring met Wooning…is zeer goed en betrouwbaar

Mijn ervaring met Wooning Keukens&Badkamers is zeer goed verlopen.
Ik heb de beste keuze kunnen maken.
Jaouad bedankt dat jij mij hierbij hebt geholpen om een mooie keuze te maken van een prachtige keuken die ik heb kunnen uitkiezen.
Jij hebt echt de tijd genomen voor mij.
Zeer dankbaar en zo betrouwbaar om hier een mooie keuze te kunnen maken bij Jaouad .
Ik raad jullie zeker aan om hier een kijkje te gaan nemen.
Ik ben een zeer dankbaar klant die met een glimlach en geluk ben vertrokken uit de winkel.
Voor nu ben ik een vaste klant bij Wooning Keukens&Badkamer.
Bedankt Jaouad!
En graag tot ziens!

Beste Ouafa,

Hartelijk dank voor de geweldige review waarin je jouw waardering uitspreekt over Jaouad, dat wordt enorm op prijs gesteld. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen kom dan gerust bij ons langs.

Saanut 4/5 tähteä

Planning was een puntje maar is met een…

Planning was een puntje maar is met een door Wooning, samen met Kookblok, prima opgelost. Aflevering en plaatsing geheel volgens planning. Zowel de bezorgers als de monteur waren deskundig en ervaren. Gingen voorzichtig met de nieuwe keuken en omgeving om.

Beste George,

Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. Wij wensen je heel veel kook plezier toe!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn droomkeuken keurig geleverd.

Mijn droomkeuken keurig geleverd.

Beste Eliza,

Dat is altijd fijn om te horen. Geniet van jouw droomkeuken!

Correct

Correct, kwaliteit en klantgericht

4. maaliskuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Wever,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij Wooning Keukens en Badkamers! Dank je voor het delen van je positieve review.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige zaak en personeel met kennis

Prachtige zaak, verstand van zaken, aardig personeel, en ze nemen de tijd voor je.

28. helmikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank je voor deze mooie complimenten, wat fijn dat we je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Aanrader!

Uitgebreide collectie voor een goede prijs. Behulpzaam, professioneel, zeer vriendelijk personeel.

28. helmikuuta 2026

Beste mevrouw Trommelen,

Wat fijn om te horen dat onze uitgebreide collectie en de prijs-kwaliteitverhouding in de smaak vallen. We geven de complimenten over onze behulpzaamheid en vriendelijkheid natuurlijk door aan het hele team.

Blij met nieuwe keuken

Een keuken gekocht in het filiaal ROTTERDAM. Geholpen door Richard van der Hoek: zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam. De bezorgers van de keuken idem dito.

Bij de montage bleek dat er 2 probleempjes waren. aantal zaken niet goed waren. Via service weer opgelost.

Zeer tevreden!

27. helmikuuta 2026

Beste Rob,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is uitgevoerd en opgelost. Dank voor de mooie waardering die je ons geeft

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin