Vandaag zijn wij bij Wooning Vlaardingen geweest en hebben daar een prachtige keuken gekocht. Dankzij de geweldige hulp van Mourad en Tim verliep het uitzoeken soepel en prettig. Ze namen echt de... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Ik heb samen met mijn partner onze droom keuken en vloer gekocht bij wooning vlaardingen en wauw… hoe ik hier ben geholpen vind je nergens anders! Ze denken met alles mee voor oplossingen of verbeter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn goed geholpen en er is ruim voldoende tijd genomen om alles in de winkel te bekijken. Veel aandacht voor onze wensen. Goed meegedacht, zodat we uiteindelijk alles naar wens op papier konden ze... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een fijn bezoek hebben wij gehad bij Wooning Vlaardingen. Een badkamer uitzoeken is echt iets waar we goed over na moesten denken. Door samen met Maurice onze wensen door te nemen zijn we uiteinde... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 60 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. Onze ervaren adviseurs blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.
Yrityksen kirjoittama

Gragtmansstraat 3, 5145RA, Waalwijk, Hollanti
Zo’n 18 jaar geleden een badkamer aangeschaft waar we nog steeds blij mee zijn. Nu een nieuw huis gekocht en weer geslaagd bij Wooning voor een keuken, badkamer en toilet. Heel prettig geholpen, goed advies en zelfs een lunch gekregen tijdens het aankoopgesprek.

Prima winkel!
Fijn geholpen door Jaouad en Remon bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer en keuken.
Nemen ruim de tijd voor je en adviseren daar waar nodig.
Dank! wij kijken uit naar het resultaat

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Het was een eerlijk gesprek en meedenkend in de opties.
Bedankt Jaouad en Remon
Fijne uitkomst

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
De bezorgers waren erg aardig. Keken goed of men alles had. Wastafel en spiegel werden nagekeken of er geen beschadigingen waren. Voor ons was dat erg handig.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
We zijn heel erg goed geholpen door Jaouad. Ook Stefan sprong af en toe bij met advies.
Niets was te veel. Jaouad heeft ons echt alles laten zien en uitgelegd waardoor wij zeer tevreden zijn met de uiteindelijke koop van een prachtige keuken. Echt een aanrader om daar je keuken te kopen.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
De klantenservice was erg vriendelijk en heeft mij snel voorzien van antwoorden. Toen duidelijk was dat ik een vervangend onderdeel nodig had, was dat ook snel verstuurd.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Wooning, de verkoopster, is niet eerlijk. Als je iets niet hebt zegt t dan. Voor twee muren totaal 7,4 m heeft ze 15 m besteld. Zonder overleg ruim 1000 euro extra op de factuur gezet, foutieve radiator besteld, Hiervoor 2 x terug geweest bij t filiaal.Div manco's ondanks dat de bestelling ruim 3 maanden eerder al was gedaan. Wooning beloofde ons te ontzorgen. Maar het tegenovergestelde gebeurde.
Klantenservice Wooning is wel goed, zegt eerlijk hoe het is. En toont begrip voor onze klachten.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Bij aankoop goede bruikbare informatie gekregen. Duidelijke uitleg van de order.
Montage bedrijf werkte snel,accurate en netjes.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Vandaag een prachtige keuken aangeschaft bij Wooning. Jaouad was super vriendelijk en heeft mij goed geholpen bij het vinden van mijn ideale keuken.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Het was een fijn gesprek, hij heeft de tijd genomen en meegedacht met de opties.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Mario heeft onze keuken snel en vakkundig geplaatst, meedenkend in oplossingen voor onze was/droogmachine kast, wat een lastige klus was.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Ik heb een prachtige keuken bij Wooning in Rotterdam gekocht voor een mooie prijs. Ik ben fantastisch geholpen door verkoopadviseur Jaouad Tahiri. Met zijn deskundige advies over materiaal, apparatuur en inrichting heb ik een geweldige keuken samengesteld die voldoet aan mijn wensen. Jaouad is daarnaast een fijne vent met een goed humeur waardoor het aankoopproces een zeer prettige ervaring was. Ik kan Jaouad en Wooning van harte aanbevelen.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Goed en eerlijk advies vanuit deskundigheid en ervaring gegeven. Ook de nadelen van eventuele keuzes werden prefect toegelicht.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Een goed op elkaar ingespeeld team wat goed geluisterd heeft naar onze wensen en dit heeft kunnen vertalen naar een mooie complete aanbieding.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Onze keuken gekocht bij Wooning Vlaardingen, Rudi de Vreede heeft ons prima geholpen, niets was hem teveel. Ook na de koop bleef hij ons begeleiden, als we vragen hadden, kregen we snel antwoord! De levering was op tijd en werd door heel vriendelijke medewerkers binnen gebracht.
De dag erna kwam de monteur om de keuken in elkaar te zetten, 's middags kwamen er nog 2 collega's helpen, zodat de keuken voor het weekend af was! Complimenten voor alle medewerkers, die bij onze keuken betrokken zijn geweest!

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Mooie en complete showroom, veel keus uit eenvoudige/betaalbare en wat luxere/duurdere spullen. Wij zijn snel, deskundig en vriendelijk geholpen door Jaouad.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Fijne begeleiding en advies, er ligt een prachtig ontwerp voor onze nieuwe keuken.
Er is echt de tijd genomen om naar ons te luisteren en geen moeite teveel voor verwerking van onze aanpassingen en nieuwe ideeën! Dank Stefan!

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Mail gekregen tussen welke tijd er geleverd werd, was op keurig tijd. Keuken goed en verzorgd verpakt.
Monteur kwam op het vermeldde tijdstip en is een gezellig maar harde werker die weet wat hij doet. Keurig geplaatst, wij zijn over iedereen meer dan tevreden.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Alle afspraken zijn nagekomen.
Goede communicatie.
Bezorging vd keuken op tijd.
Alleen de chauffeurs konden wat vriendelijker zijn. Ruzie met de buren .
Montage ploeg was goed!

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
In de winkel vriendelijk personeel en goed geholpen. Het montage team van Patriotbouw was echt een top team. Wij hebben bij ons het toilet en de badkamer door hun laten verbouwen. Ondanks het scheve huis en nog wat onvoorziene tegenslagen hebben ze er iets moois van gemaakt. Team was altijd netjes op tijd, vriendelijk en beleefd, harde werkers, goede communicatie, en ruimde steeds netjes alle troep op.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.