WoonLease.nl Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Contract van 60 maanden voor 39.95 € per maand wordt hu opeens verhoogd naar 42 € per maand. Inmiddels is de topper overtrek niet meer goed omdat na het wassen is te klein geworden, klanten service ze... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

woonlease. Op dit moment betalen we voor een kapot bed, echt schandalig. Ondertussen ontdekken we allemaal valse beloften op hun website, 24/7 bereikbaar, ook via WhatsApp. En steeds komen ze met nieu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top service! Onze bank komt later dan gepland, waardoor mijn vriend en ik zonder bank in ons nieuwe appartement zouden moeten zitten. Woon-lease heeft de perfecte oplossing geboden door ons een pracht... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Reageren nergens op, via WhatsApp krijg je een mailadres toegestuurd, als je belt dan hoor je een standaard bandje en als je een e-mail stuurt dan krijg je geen reactie. Al 5x verzocht om een nieu... Näytä lisää

1. Huonekaluvuokraamo

Yrityksen kirjoittama

Lease je droom interieur vanaf 19,95 per maand! Zorgeloos je meubels leasen, zonder BKR-registratie en mét 5 jaar WoonGarantie, gratis bezorging en installatie, gratis vervanging en gratis mee-verhuisservice. Bij WoonLease gaan we voor slim en duurzaam. Lease je meubelen met 5 jaar WoonGarantie en wordt onderdeel van het eerste circulaire meubellease bedrijf van Nederland! Wees slim, ga voor lease!

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mijn dochter en haar vriend hebben heel…

Mijn dochter en haar vriend hebben heel wat inrichting hier weggehaald voor hun nieuwe appartement. Ideaal voor een beginnend stel met niet heel veel geld. Bed kon op verzoek zelfs wat eerder geleverd worden en 2 weken later kwam de rest. In elkaar gezet door monteurs. Tot nu toe heel tevreden!

15. toukokuuta 2020

Hi Marcel!

Leuk om te horen dat je dochter en haar vriend tevreden zijn! Daar doen we het voor :)

Hopelijk tot ziens! Groetjes, Sanne!

Slechte zaken!!!

Een boxspring incl montage besteld. De boxen werden tot aan de deur geleverd niet naar de boven verdieping! Zelf de boxspring in elkaar gezet maar nooit het geld voor de monteur terug gekregen. Erg jammer dit aangezien ik voor mijn doen een hoop geld betaald heb voor iets wat ik nooit heb gekregen.

14. toukokuuta 2020

Hi Marvin!

Jammer dat de levering niet was zoals je van ons verwacht. Echter hoop ik dat je begrijpt dat we bij sommige woningen niet helemaal de slaapkamer in mogen door het Coronavirus en de voorschriften van het RIVM. We bepalen dus op locatie of het veilig is of niet. We begrijpen dat het afwijkt van de beloftes, maar dit zijn helaas onderwerpen waar wij geen invloed op hebben.

We zullen contact met je opnemen voor een passende compensatie!

Groetjes, Eva!

Saanut 1/5 tähteä

Hoekbank besteld met gratis hoekkussens…

Hoekbank besteld met gratis hoekkussens en onderhoudspakket kussens pas drie maanden later nageleverd onderhoudspakket nooit geleverd en goedmakertje voor vertraging airfryer ook niet geleverd klantenservice waardeloos zeggen steeds bellen terug maar gebeurt niet mails worden zo goed als niet beantwoord en drie maanden lang loze beloftes uiteindelijk elbuco ingeschakeld en dankzij hun kreeg eindelijk de kussens waardeloos hoe woonlease met klanten omgaan dit was de eerste keer en laatste keer dat ik bij woonlease nog iets lease !!

10. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä WoonLease.nl

Hi Joop! Wat vervelend dat het niet is gelopen zoals je het van ons had verwacht. De gratis meegeleverde sierkussens hebben inderdaad langer geduurd, waarvoor onze excuses. Hiervoor hebben we dan ook een gratis Air Fryer opgestuurd. Nu begrijp ik heel goed dat het allemaal te lang heeft geduurd, waarvoor via deze weg nogmaals onze excuses. We hopen dat je, vooral in deze rare tijden, extra geniet van je nieuwe bank! Nogmaals excuses. Groetjes, Julia van Woon-Lease!

Saanut 2/5 tähteä

als je vragen hebt over bezorging of…

als je vragen hebt over bezorging of het product zelf
wordt er gezegd dat je word terug gebelt.
maar elke keer moet ik zelf weer contact opnemen.
eindelijk mail gekregen over de levering ,staat het adres fout en de bestelling!!!!??
weer eens zelf contact opgenomen en je raad het al ze gaan het uitzoeken en ik word
door hen terug gebelt.

10. huhtikuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Leuk bedrijf! heel blij met mijn nieuwe hoekbank

Leuk bedrijf! Aardige mensen en mooie spullen. Ben heel blij met mijn nieuwe hoekbank! De bank werd zelfs nog eerder bezorgd dan de geplande leveringsdatum; heel fijn!
Mijn buurvrouw heeft ook gelijk haar nieuwe bank bij Woon-lease besteld.

13. maaliskuuta 2020
Saanut 2/5 tähteä

Hoe lang moet je hier aan betalen als…

Hoe lang moet je hier aan betalen als je bvb bank koopt van 15.00

22. helmikuuta 2020

Hi Minnie!

Bedankt voor je interesse in Woon-Lease. Je hoeft bij ons niks aan te betalen. Je begint pas met betalen nadat je nieuwe bank geleverd is!

Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag!

Groetjes, Sanne!

Saanut 2/5 tähteä

Boxspring was redelijk snel geregeld…

Boxspring was redelijk snel geregeld helaas moesten wij de 2 jongens uitleggen hoe je hem boven kreeg.
Nadat alles stond hebben ze een spuitfles laten vallen op ons tapijt de plek zit er nog.
Ook kwamen we er achter dat het matras voor ons te hard was en aangezien ze adverteren met gratis ruilen maakten we daar gebruik van .
Al 3 dagen verder en wat waarschijnlijk nog langer gaat duren zal er ooit een ander matras komen erg jammer zeer trage service

Na 3 a 4 keer gebeld te zijn of ik mijn review wilde aanpassen bij deze dan

Het omruilen van het matras is gebeurd maar ging volgens mijn vrouw niet erg van harte door de jongens
Ook was er niet gekeken wat er met de vlek was gebeurt (inmiddels zelf maar opgelost) , al met al vinden jullie het vreemd dat ik de review niet aan wilde passen .
Ondertussen heb ik ook al de boxspring zelf alweer de beugels vast moeten schroeven
Jammer dat alles zo gaat voor een wel willend bedrijf

18. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä WoonLease.nl

Hi Richard! Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet is gegaan zoals je verwacht had. Je hebt gister contact met onze klantenservice gehad. Hierna hebben we je matras gelijk in productie genomen. Deze wordt zoals besproken zo snel als mogelijk kosteloos omgeruild! Voor wat betreft je tapijt: we sturen graag onze Vlek-Verwijderaars langs om dit op te lossen!

We zullen vandaag opnieuw contact met je opnemen.

Groetjes, Sanne!

Goede ervaring met Woon Lease

Goede ervaring met Woon Lease!

Wij hadden net een nieuw huis gekocht en konden niet meteen alle meubels kopen, dus hebben we een groot deel via Woon Lease. We hebben een goede service gekregen, alle meubels werden thuis afgeleverd, en gemonteerd!

11. helmikuuta 2020

Productspecificaties kloppen niet

Productspecificaties kloppen niet. Zo stond er dat het hoofdbord 100cm is. Schijnt veel hoger te zijn en bedekt nu gewoon een lichtknop en stekkers. Levering duurde langer dan werd verteld. En ze bezorgen op de raarste momenten. Kan je op dat moment niet, moet je waarschijnlijk nóg een week wachten. Bed ziet er wel decent uit en ligt (gelukkig) lekker.

3. helmikuuta 2020

Hoi Ralph!

Dankzij jouw review hebben wij onze productspecificaties kunnen verbeteren! Je helpt hiermee onze toekomstige klanten. Erg bedankt daarvoor, en uiteraard excuses voor de verkeerde informatievoorziening! We hopen dit met je op te kunnen lossen.

Groetjes, Julia!

Prettig geregeld

Prettig geregeld. Duidelijke afspraken die worden nagekomen en alles netjes op tijd in huis. Bedankt voor de goede service!

13. tammikuuta 2020

Hallo Jan!

Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je nieuwe interieur!

Tot snel!

Julia

Hele goede ervaring mee

Hele goede ervaring mee. Nu twee keer een bestelling gedaan voor een bank en een nieuw bed. Beide waren redelijk vlot in huis en kon er dus snel van genieten. En nog lekker goedkoop ook.

12. tammikuuta 2020

Goedenmorgen

Goedenmorgen, ik heb 5 weken geleden een compleet interieur besteld en deze is geleverd, het ziet er prachtig uit en ben heel erg tevreden. Er was een probleem met de tafel, deze had een kleine beschadiging, misschien door het vervoer maar heb gebeld en de complete tafel werd binnen 3 dagen omgeruild. De service is erg goed en wil niets anders meer.]
Groeten,

Karel Diessen

12. tammikuuta 2020

Hallo Karel,

Fijn om te horen dat je tevreden bent! We wensen je vele plezier met je nieuwe interieur!

Tot snel,

Julia!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin