Schandalig bedrijf. Veel te laat leveren. Aangeven dat we tafel kunnen retourneren (en geld terug krijgen). Maar daar gewoon keihard over liegen. Blijkt dat ze failliet zijn gegaan waardoor we kunnen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ik ben ontevreden over de tafel . Ik wacht sinds sept 15 op het goede tafelblad. Eerste bezorging tafel wankel / tweede bezorging verkeerde tafelblad / derde bezorging per ongeluk weer de eerste ong... Näytä lisää
Afgelopen vrijdag werd de bestelde tafel bezorgd, echter zonder de bestelde bank. Stond wel op het bestelformulier (erbij geschreven), vergeten in te laden volgens de bezorgers. Gebeld naar Woodville,... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
JOUW EIGEN OP MAAT GEMAAKTE TAFEL Een eet-, woonkamer of tuin met een mooie tafel? Bij Woodville zijn we gespecialiseerd in het maken van tafels op maat in mooie houtsoorten. Door de vele keuzes is iedere tafel uniek. Alle tafels worden van FSC keurmerk hout gemaakt, waardoor je kunt genieten van het stukje natuur wat je in huis haalt! Een duurzaam product waar je jarenlang van kunt genieten. Omdat iedere tafel uniek is, start de bestelling altijd op de tekentafel, dan pas gaan onze vakmensen aan de slag in de fabriek van 12.000 m2 in Oss. Het uiteindelijke doel mag dan ook duidelijk zijn: het leveren van een kwaliteitsproduct met de tevredenheid van de klant met een garantietermijn van 3 jaar. Wil je een kopje koffie drinken aan een Woodville tafel dan nodigen wij je graag uit in de showroom in Oss.
no refund after 15 working days
Low-quality product for a high price, terrible communication. I sent back the product I purchased, but after 15 working days, the money still hasn't arrived. First, they lied I received a partial refund, today they admitted that they did not refund anything, but they can not refund to the bank account that was used for the purchase, hopefully I will get my money back today otherwise I will report them to the authorities. Disgusting and amateur way of doing business.
Wij hebben een prachtige houten…
Wij hebben een prachtige houten eettafel besteld, helemaal op maat gemaakt. Afgelopen week is de tafel geleverd en we zijn er super blij mee. Bedankt voor het meedenken en de vriendelijke service.
Mooie tafels en goede service
We zijn gastvrij ontvangen in de mooie showroom. Daar werden we goed geadviseerd en hebben we uiteindelijk onze nieuwe eettafel aangeschaft. Aanrader!
Perfecte service
In 2015 een bank besteld bij Woodville. Nu, na 7 jaren, nog steeds ontzettend fijn, geen gebreken en intensief in gebruik.
Door ons eigen gebruik is een dopje van de poot afgebroken. Ik nam contact op met de Woodville en er werd direct gezocht naar de betreffende doppen. Kosteloos hebben wij nu nieuwe doppen in ons bezit. Na 7 jaar! Wat een service. Dank!

Heel ontevreden
Heel ontevreden. Vooreerst had onze bestelling meerdere malen vertraging. Steeds kregen wij excuses zoals "de tafel staat klaar maar de camionette van de transportfirma staat in panne". Het was steeds iets maar zelf werden wij nooit op de hoogte gehouden. Wij moesten steeds zelf contact opnemen om te vragen wanneer de tafel dan wel zou toekomen... Wij wonen ook in een penthouse en hadden dit vermeld bij Woodville. Dit was geen probleem maar wel moesten we bijbetalen en zo ging het in orde komen om onze tafel op het hoogste verdiep te krijgen. Echter, wanneer de leverfirma hier EINDELIJK was, was deze persoon alleen plus was er geen lift bij. De leverfirma kon hier niks aan doen, dit was de fout van Woodville aangezien zij dit niet hadden doorgegeven. De tafel is enerzijds veel te zwaar voor iemand alleen om te dragen en daarnaast kregen wij deze ook helemaal niet omhoog. Kortom, wij hebben zelf de tafel uit de truck moeten helpen dragen en hebben zelf een lift moeten laten komen om deze naar boven te krijgen. Wanneer je Woodville contacteer hiervoor, kunnen zij geen oplossing bieden. Klantgerichtheid en communicatie is een GROOT probleem bij Woodville. Laatste keer dat wij hier iets kochten.

Slechte kwaliteit
In 2016 een tuinset in steigerhout gekocht bij Woodville. Ik heb zelf een eenvoudig bbq tafeltje in elkaar geschroefd met steigerhout, dat ik bij de lokale DHZ heb gekocht.
In het voorjaar en in het najaar telkens de gehele tuinset van een verse beitslaag voorzien.
Nu, na minder dan 5 jaar, is mijn bbq tafeltje nog in perfecte staat, maar de tuinset van Woodville is aan het wegrotten. Inferieure houtkwaliteit?
Op mijn vraag wat hier aan te doen stuurt Woodville mij wandelen.
Hartelijk dank voor uw aanbod om een extra plank te leveren.
Helaas heb ik inmiddels vastgesteld dat ook andere planken zijn aangetast en zal ik de hele tuinset waarschijnlijk binnenkort moeten vervangen.
Uit uw uitleg heb ik begrepen dat steigerhout buiten slechts een aantal jaren meegaat. De vorige "uitbaters" van Woodville hadden mij verzekerd dat steigerhout makkelijk 10 jaar meegaat. Helaas niet dus.

Woodville Tafel Olav Eiken U-frame Zwart
Al een tijd lang waren wij op de website naar de tafels van Woodville aan het kijken. Graag wilden wij de tafels eerst in het echt zien, voordat we een keuze maakten. Op een vrijdagmiddag zijn we vanuit Zoetermeer naar Oss gereden. Eenmaal daar aangekomen bleek de showroom gesloten te zijn. Op de website stond dat ze geopend waren tot 17.00 uur, en het was op dat moment 16.00 uur. Omdat we er ruim 1,5 uur op hadden zitten, toch maar even navraag gedaan bij de buren. Die waren zeer behulpzaam en wisten ons te vertellen dat een bedrijf verderop op het industrieterrein samenwerkt met Woodville, misschien dat zij ons konden helpen. Eenmaal daar aangekomen werden wij opnieuw vriendelijk geholpen, maar er was niemand meer aanwezig van Woodville.
Gelukkig realiseerden zij zich dat wij 1,5 uur gereden hadden om daar te komen en omdat de informatie op Google/website niet juist was, was er iemand zo vriendelijk om toch de zaak te openen.
In de showroom deed de man, die dus eigenlijk niet bij Woodville werkt, zeer zijn best onze vragen te beantwoorden.
Deze service deed ons besluiten toch een tafel van Woodville te kopen.
De levertijd bedroeg 6 weken. Na 5 weken werd er gebeld dat de tafel klaar was voor levering. Er werd op een prettige manier meegedacht om een geschikt tijdstip voor de levering te vinden door Vos Logistics. In de 6e week is de tafel geleverd. Het bedrijf dat de tafels bezorgd, monteert deze ook voor een kleine meerprijs. Erg prettig!
Wij zijn zeer tevreden over de afwerking van het eikenhout (white wash) en het mat zwarte onderstel.
Wij hopen nog lang plezier te hebben van onze tafel!
Xav tafel
Ik ben erg tevreden over de Xav tafel met X-poot die ik online heb besteld bij Woodville. Ik krijg veel complimenten over de tafel. Prijs-kwaliteit verhouding is perfect.
Ontzettend tevreden op alle fronten met de diensten van Woodville!!!
Ontzettend prettig geholpen via telefonisch contact en per e-mail door de medewerkers van Woodville. Wij zijn gegaan voor de eettafel VIC Oak met een black wash en poedercoat zwart stalen poten. We hadden de garantie ontvangen dat de eettafel voor de kerstdagen geleverd werd. Toen dit even spannend werd heeft Woodville er alles aan gedaan om in contact met de leverancier het uiteindelijk toch voor elkaar te krijgen. De communicatie op alle fronten verliep ontzettend prettig. Alles om uiteindelijk de juiste beslissing te maken in onze bestelling (wel of geen poedercoating - hier kregen we ontzettend netjes foto’s van toegestuurd zodat we een beter beeld kregen). Woodville levert kwalitatief zeer goede producten. Het eikenhout is van hoge kwaliteit evenals het mooie onderstel. Professionaliteit ten top! Al met al een mega tevreden klant vanuit Enschede!
Helemaal top
Helemaal top, de boomstamtafel staat prachtig en is ook mooi op tijd geleverd voor Sinterklaas zoals afgesproken. In het voorjaar kom ik zeker weer terug voor een tuintafel.
SCHANDALIG BEDRIJF
Ook wij zijn erg teleurgesteld. Ik ga mijn tafel terugbrengen!
Wij hebben een tafel besteld en er werden transparante tafelpoten geleverd i.p.v. zwarte!
Op de verpakking stond zwarte tafelpoten maar de kleur was helaas grijs.
De bezorgers gaven aan dat dit vaker gebeurde maar dat dit geen probleem was en volgende week omgeruild kon worden.
Ik kreeg hele andere informatie toen ik contact op nam met de klantenservice! Ze zouden contact met mij opnemen, ook niet gebeurd!
Mijn ervaring is dus erg slecht! En dan wordt er ook nog 60 euro retourkosten gevraagd! Vooral na het lezen van alle negatieve reacties ben ik er zeker van overtuigd dat ik mijn tafel ga terugbrengen!!

Vastaus yritykseltä Woodville
Krom, slecht afgewerkt en verkeerde kleur onderste
Amateurisme, komt belofte niet na.
Na weken levertijd volgde vandaag een diepe teleurstelling. Buiten het feit dat het verkeerde onderstel, zwart in plaats van wit, is geleverd, is de tafelplank hartstikke krom en niet zorgvuldig gelakt. De heren van het koeriersbedrijf schaamde zich tijdens de montage en gaven aan dat dit vaker gebeurt bij Woodville. Wij hebben weken lang gewacht op een ondeugdelijk product en zitten zonder tafel.
Wij hebben alles teruggegeven en de order de geannuleerd.
Twee keer beschadigde tafel ontvangen
Na 8 weken levertermijn tuintafel ontvangen, bleek deze beschadigd. Een week achteraf nieuwe levering, opnieuw dezelfde (!) beschadigde tafel gekregen (zelfs met een extra beschadiging bij). Order dan maar geannuleerd. Jammer, zeker omdat levertermijn best lang is. Enig pluspunt is dat je niet op voorhand moet betalen.
Aanrader
Wat een topservice! Heel erg blij met de bestelde producten: mooi, stijlvol en zeer goede kwaliteit!
Prachtige set ontvangen
Prachtige set ontvangen. Hebben hem al een week staan en genieten er elke dag van
Helemaal blij met de eiken tafel…
Helemaal blij met de eiken tafel Superstar. Wij hebben deze tafel besteld en 5 weken later werd deze keurig afgeleverd. Normaal gesproken ben ik niet zo van het schrijven van recensies, maar na het lezen van onderstaande recensies vond ik dat ik hierop moest reageren. Ik heb in tegenstelling tot onderstaand juist een hele fijne communicatie met Woodville ervaren en ik zou er zo weer bestellen. Jammer dat mensen alleen wat van zich laten horen als er wat mis gaat!
Wij hebben voor onze vergaderruimte 4 tafels besteld en we zijn dik tevreden!! Bedankt voor de goede levering.
Tafel nog steeds niet geleverd
Ik heb eind mei een houten tafel besteld via woodville.nl. Twee weken geleden heb ik contact opgenomen over de leverdatum. Vorige week zou ik door de vervoerder worden gebeld maar tot op heden ben ik door niemand gebeld. Vanmiddag heb ik nogmaals contact gehad met woodville.nl en zou ik direct worden teruggebeld over de exacte leverdatum. Ik heb niets vernomen en op mijn email wordt ook niet gereageerd. Mijn ervaring is tot dusver slecht en ben blij dat ik niet vooraf heb betaald. Ik snap niet dat je op deze manier met je klanten omgaat, welke ambitie heb je als organisatie als er zoveel negatieve reviews over je op internet staan?
Poten geven af op parket - geen reactie op mijn klacht hierover
Mijn tafel heeft hele grote zwarte vlekken achter gelaten op mijn nieuwe parket.
Ik vond de tafel erg mooi, echter de vlekken vind ik schandalig. Ik moet nu mijn parket weer schuren.
Bij navraag en klacht hierover, eerst veel mailcontact. Er werd gevraagd of ik extra foto’s wilde sturen (heb ik gedaan) en na 2 maanden de opmerking dat er niks kan worden gedaan omdat het bedrijf eerder failliet is gegaan. Niet netjes dat dit niet eerder is verteld.
Ik beveel dit product niet aan. De poten geven grote vlekken en ook de klantenservice is zeer slecht. Ik bestel hier niet meer.

Vastaus yritykseltä Woodville
We raden een koop bij Woodville af
Woodville bied slechte producten die niet overeenkomen met de website of showroom modellen. Daarbij is de service enkel voor de bühne, ze proberen recht te praten wat krom is. We hebben spijt van onze aankoop.
Onbetrouwbaar...
Wij zijn erg teleurgesteld in het handelen van dit bedrijf.
Ik raad dan ook een ieder af met dit bedrijf in zee te gaan.
Valse beloftes, géén service, géén coulance...
Wij hebben eind februari 2018 een bezoek gebracht aan de showroom, en hebben daar een mooie steigerhouten tafel gezien, na navraag gedaan te hebben bij de verkoopster over de eventuele opties en levertijd hebben wij een stukje papier meegekregen met het type tafel en de meerprijzen van de opties.
Diezelfde avond heb ik de tafel per mail besteld, waarop ik vrij snel reactie kreeg.
Levertijd zou ongeveer 5 á 6 weken zijn...
Echter werd de tafel pas eind juni na veel heen en weer bellen bij ons afgeleverd.
De bezorgers hebben de tafel keurig gemonteerd met de zichtzijde van het tafelblad naar beneden, maar toen hij eenmaal op z'n plek stond en het tafelblad zichtbaar werd schrokken wij, maar ook de bezorgers van de afwerkkwaliteit van het tafelblad.
De tafel is betaald, bij ons blijven staan, en ik heb op de pakbon die door ons ondertekend is laten vermelden dat de kwaliteit van afwerking zeer slecht is.
Heb nu al meerdere keren contact gehad via mail met Woodville, maar zijn vinden dat een grenen tafel hoort te "leven"...Klopt, maar het is niet de bedoeling dat als ik mijn soepbord op tafel zet dat ik dan de soep op schoot krijg... Of dat als ik de tafel met een vochtige doek afneem dat ik dan splinters in mijn hand krijg.
Heb dit probleem meerdere keren besproken en gemaild, en de enige coulance die Woodville wil bieden is retourzenden waarbij ik als consument voor de transportkosten van €50,- moet opdraaien.
Ik raad een ieder af om met dit bedrijf in zee te gaan!

Vastaus yritykseltä Woodville
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.