Wondr Care Arvostelua

1 500
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn pakje werd verkeerd geleverd door de post en ze hebben het meteen opnieuw gestuurd. Geweldige klantendienst! Heel vriendelijk!

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Erinomainen

(1 500)

592 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik hou van al de producten

Ik hou van al de producten, ook in de winkel word je super goed geholpen en heel vriendelijk! Dus TOP!!

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Bedankt voor je lieve woorden! Fijn dat je blij bent met onze producten en service. Tot snel in de winkel! 💚

Saanut 2/5 tähteä

Niet alle producten geleverd, bedroevende klantenservice.

Ik ben op zich wel tevreden van de producten maar absoluut niet van hun klantenservice. Bij mijn bestelling werden mij als promotie gratis wasstrips beloofd maar deze heb ik nooit ontvangen. Mijn mails worden telkens beantwoord met een 'we hebben uw mail goed ontvangen' maar op een antwoord heb ik maanden en vele mails moeten wachten, het ging me dan alsnog nagestuurd worden maar opnieuw heb ik niets ontvangen. Jammer want volgens de manier waarop het bedrijf zich profileert had ik toch een correctere klantenservice verwacht. Ik heb dan ook lang gewacht om een review te schrijven maar na bijna een jaar is mijn geduld is nu echt wel op.

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat leuk dat je onze producten fijn vindt! Jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met de klantenservice! We doen er alles aan om de mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. ☺️

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies en mooie fijne spulletjes

Goed advies en mooie fijne spulletjes, ik was nieuw in deze winkel en ben goed en vriendelijk geholpen. Ook de kadootjes fijn ingepakt. Handig dat de kassabon in de e-mail kwam.

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat fijn om te lezen dat je je welkom voelde bij Wondr 💚 en dat de cadeautjes en service je zijn bevallen! We hopen je snel weer terug te zien!

Goede hulp

Ze hebben goed geholpen met uitleg over de producten, zodat ik de juiste conditioner voor mijn haartype kon vinden.

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Zo fijn dat je de perfecte match hebt gevonden ✨
We nemen graag de tijd om samen te kijken wat écht bij je past, dus dit doet ons veel plezier om te lezen 💚

Goed product

Goed product, lekkere geuren, geen parabenen...
Mis alleen nog iets voor toch wat meer glans in de haren want het wordt wel wat dof

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Leuk dat je geniet van de geuren! Voor extra glans kan je proberen de shampoo bar goed op te schuimen in je handen en enkel op je hoofdhuid aan te brengen, zo blijft je haar luchtig en krijgt het meer glans ✨😊.

Goede producten!

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten 💚
Daar doen we het voor! Bedankt om dit met ons te delen 😊

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke medewerkster in de winkel…

Vriendelijke medewerkster in de winkel in Gent. Ze gaf gerichte info. De producten zijn zeer goed.

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze medewerkster in Gent je goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over onze producten. We waarderen je feedback enorm!

Goed product

Goed product, verkocht met een duidelijke uitleg, dat nadien doet wat het moet doen: de was schoon krijgen.

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat ons product doet wat het belooft en dat de uitleg bij de aankoop duidelijk was. We waarderen het dat je de tijd nam om je ervaring te delen!

Saanut 5/5 tähteä

Zalige producten en altijd snel en…

Zalige producten en altijd snel en correct geleverd!

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Zalig dat je zo tevreden bent over onze producten én de service. We doen elke dag ons best om alles snel en correct bij je thuis te krijgen, dus dit doet echt plezier om te horen 💚

Geniet van je WONDR-momentjes! ✨

Topper

Vriendelijke ontvangst en uitstekende uitleg over de producten.
Er wordt tijd gemaakt voor de klant en je voelt dat de winkelmedewerkers hun job doen met veel passie.
De shaving soap is favoriet hier .

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Super om te horen dat je de ontvangst en uitleg als zo positief hebt ervaren. 💚We vinden het heel belangrijk om echt tijd te maken voor elke klant, dus dit betekent veel voor ons!

Hopelijk tot snel! ☺️

Goede producten

Goede producten, ik heb last van vettig haar. Niet veel helpt. De shampoo van wondr geeft me een extra dag gemak en minder zorgen voordat ik mijn haren terug moet wassen.

21. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat fijn dat je dit deelt 💙
Vettig haar kan echt lastig te behandelen zijn, dus super om te horen dat onze shampoo jou een extra dag ademruimte geeft .
Bedankt voor je vertrouwen in WONDR ✨

Zalig!

Zalig!! Be the change

So glad you're part of the change! 🤩 💚

Beste producten

Mijn haar was altijd heel vlug vettig en sinds in wondr gebruik kan ik een dag tussen de wasbeurten laten en heb ik weer gezond haar, ik raad deze producten aan iedereen aan.

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat fijn om te lezen, dankjewel! 💚
Dankjewel ook om ons aan te raden, dat betekent heel veel voor ons 🫶🏼 Wat je beschrijft is echt een mooi resultaat. Gezond haar, daar doen we het voor!

Aangename massageparels

Aangename massageparels!
Spijtig alleen met Valentijn. Sla reuver in!

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Blij om te horen dat je zo'n fan bent van onze Valentijn cadeaus 💞 Ze vliegen echt de deur uit, dus er snel bij zijn is de boodschap!

Geweldige producten

Geweldige producten, altijd heel blij mee!

29. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wondr Care

Wat fijn om te lezen, dankjewel! We worden hier echt blij van. 😊

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin