Valitettavasti Wolt entisessä loistossaan on mennyttä! Aivan hirveetä shaibaa nykyään, mutta oma selkäranka katkesi kun tilausta ei toimitettu, mutta se ilmoitettiin toimitetuksi ja veloitettiin. Kusk... Näytä lisää
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Wolt is the one app for discovering and getting great food in your city. Find the best restaurants in town, send your order with a couple clicks only. Choose between delivery, picking it up yourself or eating at the table.
Yhteystiedot
Mannerheimvägen 50, 00260, Helsingfors, Suomi
- wolt.fi
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Tilasin Wolt sovelluksella
Tilasin Wolt sovelluksella, tilaus vahvistettiin ja toimisaika-arvio saatiin tunnin päähän 15min tarkkudella.
Toimitusajankohtana Wolt totesi, että sillä ei toimittajaa. Wolt palauttaa rahat vasta viikon päästä.
Woltilla on yksi tehtävä - toimittaa tilaus. Siitä ei ole mitään takeita. Jos ei onnistu, pitävät asiakkaan rahoja viikon. Erittäin huono asiakaskokemus, ja arvatenkin myös myyjä liikkeen kokemus.
En saanut tilaustani enkä rahoja…
En saanut tilaustani enkä rahoja takaisin, tilasin vahingossa cantos ravintolasta,ja sanoivat että ei voi antaa rahoja tai hyviksiä. Ja laitoin heti viestiä asiakas palveluun kun huomasin tämän mutta työn tekijä vastasi vasta tasalta viestiin ja viivytteli
Ensikokemus osoittautui onnistuneeksi.
Vääränlainen tilaus
Vääränlainen tilaus. Asiakaspalvelussa ei ymmärtänyt yhtään mitään vaikka selitin ja lähetin kuvia. Pakko olla idiootteja töissä joka paikassa nykyään. Tai analfabetikot.
Toimitukset jatkuvasti myöhässä
Toimitukset jatkuvasti myöhässä, ruoka kylmää ja aina pahoitellaan että joka kerta olisi ruuhkaa. Tiedä sitten kuinka kannattavaa on aina maksella hyvityksiä kun kuljetus kusee. Jaksa edes lähteä hakemaan hyvitystä roskiin menneistä ruuista kun vastauksen saamisessa kestää, nyt viimeistään siirryn foodoralle missä homma toimii ja jatkossa haen woltin kautta tilatut ruuat itse
Harhaanjohtavaa myyntiä
Harhaanjohtavaa myyntiä, 2,99 kuljetusmaksu oli todellisuudessa 7,84€, kulut piilotetaan korkeampiin ruuan hintoihin ja euron palvelumaksu.
Aivan järkyttävän huonoa toimintaa ja…
Aivan järkyttävän huonoa toimintaa ja palvelua. Ruoat aina melkein myöhässä, mutta paras oli kyllä nyt. Ruoat myöhässä ja kokoajan tuli lisäaikaa, no aloin ihmettelemään ja pian tilauksen seuranta katosi kokonaan. Eli Ruoat olivat 1,5 h kuskin kyydissä ja niitä ei ikinä toimitettu. Asiakaspalvelu selvitti hyvin hitaasti mitä oli tapahtunut. Ei penniäkään hyvitystä, vaan rahat takaisin tilille. Foodora on paljon parempi.
Yksikin tähti on liikaa
Yksikin tähti on liikaa! Tilaukset myöhässä aina ja kaksi viime kertaa tässä parin viikon sisällä olivat pohjanoteerausksia. Edellisen kerran tilasin pitsan. Sain ilmoituksen että tilaus toimitettu, ruokaa ei näy missään vaikka kiersin koko talon. Aspaan yhteyttä ja kertoi kuskin eksyneen. Kuski soitteli ja mutisi jotain ja löi luurin korvaan???Aspa kysyi haluaisinko hyvityksen krediitteinä, koska tällöin saisin enemmän. Tyhmänä hyväksyin krediitit jota sain huimat pari euroa enemmän mitä olin tilauksesta maksanut. Tänään sitten ajattelin käyttää krediitit ja tein tilauksen ja maksoin vielä pari euroa lisää kun tein tilauksen eri paikasta. No ylläri kuskin auto oli hajonnut matkalla ja taas puhuttiin hyvityksestä. Sanoin että en meinaa teidän kautta enää tilata mitään joten haluan rahat takaisin. Ensin kertoi että laittaa koko summan hyvitykseen minun tilille. Ok kaikki hyvin. Noh sitten alkoi se vääntö..kokonais summa oli n. 29€ MUTTA olin maksanut 25€ krediiteillä joten minulle palautettava summa olikin 2.01€. Kummastelin että mihin ne minun edellisen tilauksen rahat nyt jäi (22.27€). Kuulemma kun olen ottanut ne krediitit vastaan niin ne mun rahat on sitte menny siinä. Jos oisin tuon tiennyt niin olisin ottanut ne rahat tilille. Maksoin siis kahdesta nälkäkiukusta ja pettymyksestä 22.27€
Noh pari päivän sisään onneksi tulee tilille se 2.01€
Mahtavaa toimintaa. En voi suositella kenellekään!
Pitkä toimitus
Kuljettaja haki tilaukseni ja vei myös muita tilauksia ensin. Sitten tuli ilmoitus että tilaukseni on nyt matkalla. Appista näki että kuljettaja on parkissa yli 20min. Saavuttuaan kyselin mikä mahtoi kestää ja hän ilmoitti hakevansa muita tilauksia tacobellistä. Ainakaan apin mukaan hän ei sielä ollut. Minun ruokani oli kylmää tietenkin yli 1,5h odottelun jälkeen ja myös rasvassa uinutta joten 40€ ruuat menivät roskiin.
Tilasin ruokia noin neljällä kympillä…
Tilasin ruokia noin neljällä kympillä ja sain yhden kananugetit. Reklamoin. Meni 10 minsaa ja naapurini ilmoitti että loput ovat heidän kuistillaan, pussissa luki nimeni. Jonkin ajan kuluttua tuli uusi kuski ja toi loput tilauksesta kylmänä. Ei kovinkaan turvallista saada ruokaa joka on ollut ulkona jonkun muun pihassa. Lähden kauppaan siis, emme todellakaan syö noita ruokia.
Wolt markkinoi perhepannu pizzoja ja…
Wolt markkinoi perhepannu pizzoja ja myy tavallisia pannupizzoja.Ostettu perhepannupizza mutta toimitettu tavallinen pannupizza.Perhepannupizzan halkaisija määritelmä 45 cmää ja tavallinen 35 cmää.. Markkinointi on ollut harhaanjohtava.Asiasta reklamaatio tehty ei halua korjata asiaa ollut.
Tilaus myöhässä ja ruuat aivan kylmiä…
Tilaus myöhässä ja ruuat aivan kylmiä paitsi jäätelö joka lämmintä. Ei rahojen palautusta vaan wolt krediittejä 1/3 tilauksen arvosta
Oli pakko antaa 1 tähti
Oli pakko antaa 1 tähti, vaikka antaisin mieluummin -578888.
Viimeisen kuukauden aikana jokainen tilaus päin h-ttiä: väärää ruokaa kaksi kertaa, kahvit pitkin käytävän lattiaa.
Tänään maksoin yli 13€ saamatta mitään, vaikka Wolt-sovellus väitti kuljetuksen saapuneen.
Älkää käyttäkö tätä "palvelua".
Minä ainakin poistin koko sovelluksen.
TÖRKEÄÄ TOIMINTAA!!!!!
Wolt kuljettajat törkeitä
Wolt kuljettajat antavat sattumanvaraisesti ruokia väärille henkilöille. Ja jää omat ruuat saamatta ja sen jälkeen olet itse vastuussa hyvityksen saamisesta
Lähetit eivät osaa soittaa ovikelloa
Lähetit eivät osaa soittaa ovikelloa. Asiakaspalvelu ala-arvoista
Aivan surkeaa toimintaa
Kuljettajat ihan kujalla osoitteista ja jättävät tilaukset toimittamatta. Wolt ei myöskään suostu korvaamaan mikäli et onnistu neuvomaan kuskia ovellesi tai ravaamaan ympäri korttelia kuskin perässä.
Monta vuotta olen sietänyt huonoa palvelua, mutta tänään surkea toiminta oli kyllä viimeinen pisara
Vaaralliset wolttikuskit
Olin kävelemässä Aleksilla ja jalkakäytävällä takaani tuli wolttikuski mopollonsa ja meinasi ajaa liikkeestä juuri poistuvan herran päälle. Herra sai onneksi väistettyä. Wolttikuski jatkoi vaan matkaansa mihinkään reagoimatta. Vähän matkaa käveltyäni sama wolttikuski ajoi taas takaani noin 50 cm etäisyydeltä minusta suuren lätäkön poikki kastellen vaatteeni ja kenkäni!!!Huusin hänelle mutta wolttikuski jatkoi taas matkaansa mihinkään reagoimatta. Olen niin vihainen näistä wolttikuskeista jotka ajavat jalkakäytävillä kun lähes joka päivä on joku läheltä piti tilanne ja nyt oli viimeinen niitti tämä kastuminen!!! Miten nämä wolttikuskit saa edes vastuuseen tekemisistään? En ikinä aio käyttää wolttikuskeja, ennemmin olen syömättä!
Ruokaa katoaa kuljetuksessa
Tilasin kaksi hampurilaisateriaa. Ravintola pakkaa aterian aina pahvilaatikkoon, jossa on hampurilainen ja ateriaan kuuluvat ranskalaiset paperikääreessä.
Molemmista aterioista puuttuivat itse ranskalaiset. Ranskalaisten paperikääre oli kyllä pakattu pahvilaatikkoon ja toiseen ateriaan lisätty ranskalaisten dippi oli mukana.
On käytännössä mahdotonta, että ravintola tekisi tällaisen virheen, joten ranskalaiset ovat mystisesti kadonneet kuljetuksen aikana.
Wolt-tili poistoon ja koko firma boikottiin
Maksa nyt 8€ siitä kun kuski etsii ensiksi kerrostaloa missä asunto on ja sitten asuntoa mihin ruuan tuoda samalla kun ruoka jäähtyy, jäätelöt sulaa ja juomat kaatuu. Halvemmaksi tulee hakea itse ruuat bussilla. Olen kirjoittanut ohjeet miten asuntoni löytää niin englanniksi kuin suomeksi, pyytänyt siinä kuskeja tarkistamaan sijaintinupin sijainnin kartalla, joka osoittaa asuntoni etuovelle, ja huomioimaan kontaktittoman toimitustavan, mutta tästä huolimatta saan itse noutaa ruokani heidän autoltaan. Hyvin onnistuu kontaktiton toimitus! Kaiken lisäksi eivät ymmärrä suomenkieltä eivätkä edes välttämättä englantia.
Tuorein ja ehdottomasti viimeinen tilaukseni Woltilta meni suurin piirtein näin: tilasin pitkän tauon jälkeen ruokaa ja toivoin että palvelu olisi parantunut, mutta tämä tapaus meni ihan penkin alle. Tällä kertaa kuski päätyi toimittamaan ruokaani viereisen tehtaan pihaan ja sen jälkeen heidän aidatulle lastausalueelle.
Ja sinnehän kuski jäi istumaan autoonsa kun portit eivät enää auenneet eikä hän päässyt sieltä pois, samalla kun "keskustelin" asiakaspalvelun kanssa miten edetään. Heidän mukaansa kuski oli perillä ja kyselivät neuvoja miten hän pääsee tuomaan tilauksen ovelleni. No, hankalaa se on jos on jumissa paikassa missä hänen ei kuuluisi edes olla. 30 minuuttia kesti tätäkin episodia ja tänä aikana ehdin keskustella kahden asiakaspalvelijan kanssa joista kumpikin puhui eri kieltä ja lähettivät vain pari viestiä. Hohhoijaa.
Sitten ilmeisesti joku avasi portin kuskille ja tämä pääsi tuomaan tilauksen, etsittyään ensiksi oikeaa kerrostaloa muutaman minuutin mutta tämähän ei tässä konkursissa enää tuntunut. Onneksi sentään ruoka oli hyvää! Siitä laitoin viestiä ravintolalle.
Ihmettelen vain kuinka uulee ihminen voi olla jos ei erota tehdasta ja kerrostaloa toisistaan. Ja Woltin asiakaspalvelu mitä sattuu ja vastaavat kun kiinnostaa. Hohhoijaa. En edes vaivautunut pyytämään hyvitystä eli tokeneita sillä en tule tilamaan heiltä enää mitään. Haen jatkossa ruokani itse suoraan ravintolasta.
Kiitos ja näkemiin.
Helpompi hakea ruoat itse
Kuljettajat eivät löydä perille, vaikka olen laittanut selkeät ohjeet sovellukseen suomeksi ja englanniksi. He soittavat usein aggressiivisesti ja töykeästi etteivät löydä perille ja minun täytyy tulla etsimään heidät kadulta jos haluan ruokani. En uskalla enää vastata heidän puheiluihin jos ikinä vielä viitsin tilata Woltin kautta. Pisteenä i:n päälle juomat yleensä kaatuneet tai läikkyneet pussiin.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.