Yritys on vastannut
Zeer betrouwbaar! Ik werd van tevoren al op de hoogte gesteld hoeveel de reparatie ongeveer zou gaan kosten (afhankelijk van de arbeidstijd). Zeer vriendelijke monteur (Kadir), hij werkte snel, was ne... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn vaatwasser (23jaar) kreeg het water niet meer warm. Een soldeerpunt in het moederbord bleek doorgebrand. Het onderdeel is voor deze vaatwasser niet meer te krijgen. Ik hield al rekening met de aa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De motor zou stuk zijn. Om dan een verkeerd type motor te monteren was niet slim en leidde tot lekkage. Na een week is de goede motor gemonteerd waarna de vaatwasser nog steeds niet werkte. Gaf nu ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Witgoed Brigade is de Nr. 1 Witgoed reparatiedienst van Nederland. Met 48 ervaren en gecertificeerde monteurs verdeeld over het land repareren wij alle merken wasmachines, vaatwassers en drogers. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds onze start hebben we al 160.000 klanten naar volle tevredenheid geholpen. Vandaag gebeld is morgen hersteld!.
Van Deventerlaan 31, 3528AG, Utrecht , Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Het was een vriendelijke monteur. De vering is vervangen maar uiteindelijk geen goede eindcontrole. Nu lekt mijn afwasmachine en sluit de deur niet goed en werkt de vering ook niet naar behoren.

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Het work was goed uitgevoerd.
De loodgieter was vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd.

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
de afspraak was snel en efficiënt, de monteur was vriendelijk en snel

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Slecht nieuws dat mijn wasmachine was overleden. Desondanks een goede oplossing gevonden met de monteur. Snelle service en vriendelijke omgang

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
De monteur Simo was erg aardig en heel eerlijk door te zeggen dat de vaatwasser erg oud is (16 jaar) en het niet meer waard is om het geheel te repareren. Kosten zou boven de € 200,- komen. Ik vind het jammer dat dat niet meer kan en daarom 3 sterren maar niet vanwege de monteur of het bedrijf

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
De monteur kwam op de afgesproken tijd. En had het probleem met geduld en klantvriendelijkheid opgelost.

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Was een enorme vriendelijke monteur die eerlijk vertelde wat er aan de hand was en me goed hielp.

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Komt duidelijk gemaakte afspraken. Efficiënte en effectieve reparatie. Binnen 30 minuten probleem verholpen.

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Er kwam snel een reactie, keuze in tijd rondom afspraak maken. De monteur was op tijd,werkte netjes en was zeer beleefd en vriendelijk

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Na een week is de goede motor gemonteerd waarna de vaatwasser nog steeds niet werkte. Gaf nu een andere foutmelding dan eerst. Na weer veel gesleutel tegen de monteur gezegd om maar te stoppen. Na 3,5 uur werk nog steeds geen werkende vaatwasser. Dat heet dan een snelle reparatie en dan ook nog 150 euro moeten betalen. Na telefonisch contact met Witgoed Brigade is het betaalde bedrag teruggestort (13 april). Daarvoor geef ik ze een extra ster.

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Op het eerste oog leek het fantastisch!
De vaatwasser gaf een foutmelding en na telefonisch contact met Bonnie, de AI-assistent, kreeg ik al een minder prettig gevoel. De beantwoording was slecht en doordat ik mijn probleem steeds moest herhalen, werd het gesprek onnodig lang.
Na het telefoongesprek ontvang je via WhatsApp een link om je aan te melden en een monteur te kiezen. Vervolgens krijg je geen bevestiging en hoor je niks meer.
Vervolgens na wat zoekwerk een aantal telefoonnummers gevonden: De gekozen monteur neemt zijn telefoon niet op en als je belt met de Witgoed Brigade, krijg je opnieuw Bonnie aan de lijn met dezelfde standaardvragen.
Een dag later nog steeds geen bevestiging ontvangen, niets meer gehoord en ook niet teruggebeld. Vervolgens krijg je ineens de melding dat je reparatieverzoek niet is geaccepteerd door de monteur, zonder enige uitleg.
Als je een volledig geautomatiseerde dienst aanbiedt, zorg er dan in ieder geval voor dat er mogelijkheden zijn om in contact te komen met een medewerker. Op deze manier ga ik op zoek naar een andere partij die wél bereid is om te helpen.

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Ik had in eerste instantie een spoed aangevraagd. Ik kreeg hiervan pas annulering op het laatste moment van die dag. Een 2de afspraak werd met een dag verzet ivm uitloop andere klus. Verder wel prima geholpen, helaas na de eerste bezoek kwam de storing al terug net nadat de monteur de straat uit was. Moest helaas weer een week wachten, maar probleem is bij de 2de keer gelukkig volledig verholpen. Vriendelijke monteur met een goede uitleg en tips

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Snelle service, hele kundige monteur. Probleem met de vaatwasser is snel en vakkundig opgelost.

Vastaus yritykseltä Witgoed Brigade
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.