Wiltec BV Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Rakennus & Teollisuus

Yrityksen kirjoittama

Wiltec is specialist op het gebied van Industrie & Spuiterijtechniek, Veiligheid & Bedrijfskleding en Kantoor & Facilitair. Ontstaan in 1993 als doorstart van een bedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1971. In die tijd werkten we voor de professionele spuiterij: onder andere in de automotive, metaal-, hout- en kunststofindustrie. In de jaren erna groeide Wiltec. Ons producten- en dienstenpakket werd groter, vooral door kansen te pakken en andere bedrijven over te nemen. Ook in andere branches gingen we aan de slag: in de (af)bouw, logistiek, transport, food, maakindustrie en (semi-)overheid. Zo groeide we uit van groothandel tot maatwerkspecialist, proactieve adviseur en innovator voor uiteenlopende bedrijven - klein en groot - uit diverse branches. Dagelijks helpen we klanten slimmer en veiliger te werken. We zijn altijd op zoek naar oplossingen waarmee we u écht vooruit helpen. Wiltec levert vooruitgang.

Erinomainen

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Heb vorige jaar een sunsun 702B gekocht via amazon.nl begin december deed het pomp gedeelte het niet meer 2x met amazon klantenservice gebeld helemaal niets heb 23 december rechtstreeks met wiltec gebeld ik werd geweldig geholpen door de medewerker hij beloofde om zo snel mogelijk het bovenste gedeelte van de pomp op te sturen zou wel een aantal dagen duren ivm de kerstdagen, maar 24 december had ik het thuis ik blij en mijn vissen nog blijer bedankt WILTEC gmbh Eschweiler voor de goede service.

23. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Geen voorraad goed opgelost

Ik had een vijverpomp besteld. Bij Wiltec.de was hij het goedkoopst.
Op de site stond dat er nog maar één op voorraad was. Na een dag kreeg ik een keurige mail dat helaas de pomp niet meer leverbaar was en de belofte dat het geld zou worden teruggestort. Na 11 dagen stond het geld weer op mijn rekening.

29. toukokuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Goede prijzen

Goede prijzen. Veel goedkoper dan concurrenten. Helaas was een product beschadigd geraakt door de vervoerder, dit werd netjes opgelost door de service van Wiltec .

25. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Nu voor de 4e keer gebeld waar mijn…

Nu voor de 4e keer gebeld waar mijn bestelling blijft. Zeer onvriendelijk te woord gestaan! En nog steeds Geen uitsluitsel waar mijn AL BETAALDE spullen blijven! Vandaag besteld ..morgen in huis staat op de website...Nou niet dus.

6. marraskuuta 2020
Wiltec BV-logo

Vastaus yritykseltä Wiltec BV

Beste meneer van Eijk,

Graag nemen we hierover contact met u op zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen. Wilt u ons laten weten hoe we u kunnen bereiken: dat mag via een e-mail naar communicatie@wiltec.nl.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wiltec

Saanut 5/5 tähteä

Prima servicegericht bedrijf!

Goede service en snelle levering. Meedenken met de wens van de klant is geen probleem bij dit bedrijf. Daarnaast een zeer uitgebreid assortiment.
Een aanrader dus!

4. maaliskuuta 2014
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin