Mistet pakken min. Fikk beskjed om å vente en uke ekstra. Veldig arrogant kundeservice og lite kundevennlig. Etter 10 dager sier de at pakken er tapt og at de skal sende ny. Ikke snakk om noe kompensa... Näytä lisää

Hade problem med en produkt som inte hade någon direkt koppling till Widforss men de tog sig an ärendet och drev det mot det andra företaget som producerat produkten. Fick fantastisk hjälp, mer än jag... Näytä lisää

Pakke har ikke bevegd seg på 10 dager. Butikken skylder på fraktselskap, når jeg kontakter de kan de fortelle at de ikke har mottatt pakken engang. Kundeservice er lite opptatt av sannhet, arrogant o... Näytä lisää

Dårlig kundeservice og dårlig informasjon. Det har tatt over to uker uten at pakken har beveget på seg, og ingen har klart å gi noen informasjon om hvor den er eller når den kommer. Fikk beskjed i går... Näytä lisää

1. Metsästyskauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Widforss.no er en nettbutikk med stort og bredt vareutvalg innen jakt, friluftsliv og hund. Med lang erfaring, god produktkunnskap og god service har vi levert kvalitets utstyr siden 1729.

2,0

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Svarer ikke på mail angående…

Svarer ikke på mail angående retur,Klarna får tydeligvis heller ikke svar fra dem…
Tydelig at noe har gått galt,da di var ok før
Blir å handle andre steder fra nå av!

4. syyskuuta 2024

Styr unna!!

Styr unna!!! Useriøs nettbutikk, med totalt fraværende kundeservice. Har måttet purre i ukevis på returlapp, og etter nesten en mnd etter at varen er returnert, har de ennå ikke oppdatert info i klarna.

19. elokuuta 2024

Aldri mer Wideforss

Useriøst av en nettbutikk og ikke registrere retur og en blir purret av Klarna på betaling . Brukte flere uker på og sende meg retur lapp . Har nå to ordre jeg blir purret på av Klarna , som er returnert til Wideforss . Det her gjelder varer som ikke er brukt og er perfekt pakket ned igjen . Har sendt flere mail til de siste ukene , for og få de til registrere returen , men gidder ikke og svare . Aldri mer jeg legger igjen en krone hos Wideforss , og jeg regner med att det gjelder flere , da de har byttet transport selskap og har skapt et kaos .

1. elokuuta 2024

Sløvt! Manglende respons på retur.

Venter fortsatt på å motta returseddel på varen jeg skal sende tilbake, ventet i én uke nå. Har forsøkt både via deres retursystem på hjemmesiden, samt flere purringer på mail. Ingen respons noe sted. Heldigvis har jeg valgt Klarna som betaling, og den fryser jeg selvsagt så lenge de ikke sender returseddelen. Dårlig kundeservice! Anbefaler ingen å betale før du vet om du skal beholde varen!!!

23. elokuuta 2024

Kjøpte lokkefløyte fra hubertus

Raske til og behandle orderen men de er trege på og sende den. Derfor 4 stjerner. Kjøpte lokkefløyte for due fra hubertus. Meget fornøyd med den. Gla det er en butikk som har litt anna enn de fleste.

17. heinäkuuta 2024

Veldig kjapp og levere og kjempe bra…

Veldig kjapp og levere og kjempe bra kundeservice . Hadde en reklamasjon og alt ordnet seg uten noe om og men. Ringte meg opp flere ganger under min sak. Hyggelige og trivelig kundeservice .
Kan virkelig anbefale denne nettsiden!

6. toukokuuta 2024

Min vara gick i retur då jag inte hade…

Min vara gick i retur då jag inte hade möjlighet att hämta ut den. Två månader senare har Widforss fortfarande inte uppdaterat fakturan eller skickat bekräftelse på att de har mottagit returen. Får inget svar via mail, trots att jag har skickat tre mail den senaste veckan.

5. tammikuuta 2024

Gode priser på bra produkter

Gode priser på bra produkter.
Rask og trygg levering med Posten.
At man kan ringe Widforss å snakke med ett menneske betyr mye for meg ved eventuelle spørsmål.

1. lokakuuta 2023

God kundeservice!

Fikk veldig god kundeservice da jeg hadde problemer med et av produktene jeg kjøpte der, en stund etter jeg hadde kjøpt det.

13. syyskuuta 2023

You just lost a customer of many years.

I emailed the company BEFORE placing my order to check if there would be any fees for returning my order as I wanted to try two different sizes of trekking shoes and thus knew that I would need to make a return. Total lack of transparency in the return email where they skillfully avoided the actual question and made me believe that returns are free of charge. It came as a total surprise when they didn't return the same amount as I had paid. I returned a perfect product in the original package within 4 days - thus did everything correctly. They deducted 45 SEK, which is not a lot of money, but I don't appreciate being treated with a lack of respect. I will never order again, although I really used to like the company and have been a customer for many years.

2. elokuuta 2023

Anbefales!

God kvalitet og gode priser.

Måtte i kontakt med kundeservice, her leveres service i særklasse. Noe andre nettsider kan se langt etter.

Anbefales!

9. toukokuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili