Het is heerlijk door de yoghurt met fruit ik heb PDS dus naar de wc gaan was altijd een probleem ik heb ook zakjes van de huisarts maar door dit product met een zakje lukt het mij nu om bijna iedere d... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Mijn man heeft al 2 jaar last van ernstige verstopping, mdl arts geweest, scan onderzoeken en een legio aan laxeermiddelen van klysma’s tot zelfs 3 dgn achter elkaar pleinvue zonder resultaat. Las... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kan dit product niet meer uit mijn dieet denken. Het hoort er gewoon bij nu, mijn stoelgang werkt regelmatig en het heeft mij enorm geholpen met afvallen. Niet doordat je veel naar de wc kan maar o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Initieel was ik skeptisch voor ik begon met het eten van Wholefiber. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om mijn stoelgang te verbeteren, met weinig resultaat. Na ongeveer 2 maanden tot een half ja... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
WholeFiber: Groente voor gezonde darmen.
WholeFiber is 100% gedroogde witlofwortel (chicory root), van nature rijk aan prebiotische vezels (85%) voor een gezonde darmflora. Puur natuur, van Hollandse bodem. Voeg dagelijks 2-3 eetlepels crunchy WholeFiber toe bijvoorbeeld aan yoghurt, salade, soep of in een recept. WholeFiber zorgt voor:Yrityksen kirjoittama
Postbus 1036, 8300 BA, Emmeloord, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Na bestelling vlot geleverd.
Bij het bestellen stond bij levering brievenbus post. Dat was alleen niet het geval. Ik kreeg later een mail om het op een pakketpunt op te halen.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Even wennen, maar dan werkt het prima. Ik gebruik het het meest door de yoghurt als ontbijt, met blauwe bessen. Het vult goed en ik heb minder hongergevoel.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Er bestaat geen betere manier om je darmbacterien in de watten te leggen dan dit product. De beestjes in je darmen smullen van dit vezel goedje dat ik elke ochtend door de yoghurt gooi. Het smaakt wel bitter helaas, maar dat is niet erg.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Datgene wat er gevraagd wordt is gedaan. Nu aan de slag

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Snel geleverd. Helaas niet door DHL in brievenbus gedaan maar op verder weg dhl punt ( nog niet eens t dichtstbijzijnde ) afgeleverd.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Ik merk wel iets aan.mijn darmen, maar welk verschil kan ik niet precies zeggen.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
goede ervaringen met betrekking tot mijn darmen.
voor mijn zeer goed.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Helaas krijg ik er een extra bolle opgeblazen buik van

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Erg goed product en vriendelijke eerlijke communicatie. Alleen de prijs is wat aan de hoge kant.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Snel verstuurd in fijne brievenbus verpakking

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Snelle levering en super goed product
We voelen ons minder opgeblazen en het voelt gezond !!

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Bij Holland & Barret gekocht, meteen twee want tweede halve prijs en n.a.v. alles wat ik erover gelezen had dacht ik iets perfects in handen te krijgen…. maar damn wat is dit smerig! Zo bitter, en hard. Van alles geprobeerd, op de yoghurt, beetje gezoet, in de soep, beetje meegekookt.. het helpt allemaal niets. Ik heb graag een goede oplossing, maar niet graag dat ik daarom alleen maar vies en bitter kan eten 😶

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Snelle levering, volgende dag al in huis, met whole fiber kan ik vaker naar het toilet.
Makkelijk om in de yoghurt oid te doen, top product!

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Whole fiber helpt me op een makkelijke manier aan mijn dagelijkse 30 gr vezels te komen

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Ik ben zeer tevreden met de korrels. Heel klein beetje bitter, maar lekker. Door de kwark bijv.