Het is heerlijk door de yoghurt met fruit ik heb PDS dus naar de wc gaan was altijd een probleem ik heb ook zakjes van de huisarts maar door dit product met een zakje lukt het mij nu om bijna iedere d... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Mijn man heeft al 2 jaar last van ernstige verstopping, mdl arts geweest, scan onderzoeken en een legio aan laxeermiddelen van klysma’s tot zelfs 3 dgn achter elkaar pleinvue zonder resultaat. Las... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kan dit product niet meer uit mijn dieet denken. Het hoort er gewoon bij nu, mijn stoelgang werkt regelmatig en het heeft mij enorm geholpen met afvallen. Niet doordat je veel naar de wc kan maar o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Initieel was ik skeptisch voor ik begon met het eten van Wholefiber. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om mijn stoelgang te verbeteren, met weinig resultaat. Na ongeveer 2 maanden tot een half ja... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
WholeFiber: Groente voor gezonde darmen.
WholeFiber is 100% gedroogde witlofwortel (chicory root), van nature rijk aan prebiotische vezels (85%) voor een gezonde darmflora. Puur natuur, van Hollandse bodem. Voeg dagelijks 2-3 eetlepels crunchy WholeFiber toe bijvoorbeeld aan yoghurt, salade, soep of in een recept. WholeFiber zorgt voor:Yrityksen kirjoittama
Postbus 1036, 8300 BA, Emmeloord, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bevalt super goed . Altijd last van mijn stoelgang gehad heel moeizaam jaren lang . Ik gebruik dit en kan elke dag naar wc ben er zo blij mee .

Vastaus yritykseltä WholeFiber
een snelle levering ,en doet wat het belooft

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Prima en snelle levering met duidelijke

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Het is een prettig product wat doet wat het belooft.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Mijn stoelgang is weer verbeterd.
Doet wat het moet doen.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Ik heb gekregen wat ik besteld heb.
Geldig dat jullie kunnen leveren wat jullie verkopen. Ik had nooit z’on geweldig leven gehad als jullie dit niet voor elkaar hadden gekregen. Ik wens jullie een goed leveringsjaar. Gefeliciteerd met de prestatie die jullie toch maar geleverd hebben

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Lekker in de yoghurt en gezond voor je darmen!

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Ik doe het elke dag door de yoghurt en het ondersteunt mij darmfunctie heel goed

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Las sceptisch alle reclame van fiber, toch maar eens besteld, hij gebruikt het nu 1 week en heeft nu een redelijke stoelgang.
Nooit gedacht dat het zou helpen wij zijn zo blij dat kunt u niet geloven.
Eindelijk van die buikpijn af, bedankt.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Een week lang 1 lepel gedaan maar ook op die ene lepel kon ik beter naar het toilet

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Goed en efficiënt product voor mijn microbioom. Ik gebruik het dagelijks.

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Snelle levering! Ik ben nu 3 dagen geleden begonnen met iedere ochtend 1 lepel in mijn Yoghurt met granola te doen! Ik proef geen rare smaak ervan wel dat er echt harde stukjes in zitten! Verder heb ik vanaf de eerste dag erg véél pijn in mijn buik en heb echt een opgeblazen buik! Hoop dat me darmen eraan wennen en dat het snel beter wordt! Anders moet ik iets anders verzinnen!

Vastaus yritykseltä WholeFiber
Dit product werkt helaas niet voor mij…neem het nu een maand en er is nog niks veranderd.