Banner for WholeFiber

WholeFiber Arvostelua 627

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Zoals altijd snelle levering. Maar ook het product is zeer goed. Je merkt echt verschil in de stoelgang. Het is wat bitter (voor mij prima), maar als je daar niet van houdt combineer het in bv d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn man heeft al 2 jaar last van ernstige verstopping, mdl arts geweest, scan onderzoeken en een legio aan laxeermiddelen van klysma’s tot zelfs 3 dgn achter elkaar pleinvue zonder resultaat. Las... Näytä lisää

1. Luontaistuoteliike
  2. Hedelmien ja vihannesten käsittely
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä
  4. Terveysruokakauppa
  5. Vitamiinit ja lisäravinteet

Tietoja yrityksestä WholeFiber

Yrityksen kirjoittama

WholeFiber: Groente voor gezonde darmen.

WholeFiber is 100% gedroogde witlofwortel (chicory root), van nature rijk aan prebiotische vezels (85%) voor een gezonde darmflora. Puur natuur, van Hollandse bodem.

Voeg dagelijks 2-3 eetlepels crunchy WholeFiber toe bijvoorbeeld aan yoghurt, salade, soep of in een recept.

WholeFiber zorgt voor:
  • een gezond darmmicrobioom
  • goede stoelgang
  • gezond gewicht
  • de juiste (prebiotische) vezels
  • verbeterde weerstand

Extra informatie
Good for your guts, good for you! WholeFiber is dé makkelijke en lekkere manier om prebiotische vezels aan je dieet toe te voegen. Een mooi alternatief voor bewerkte vezelproducten en psyllium. WholeFiber helpt voor gezonde stoelgang maar heeft daarnaast prebiotisch effect (positief effect op (darm)gezondheid. Lees meer op www.WholeFiber.nl Bestel direct bij de producent: https://www.wholefiber.nl/product/wholefiber-brievenbusverpakking-350-gram-2-x-175-gram/

Gezondheid vanuit de basis - het darmmicrobioom.

Yrityksen kirjoittama

Puur natuur en wetenschappelijk bewezen effect op stoelgang en gezondheid vanuit de basis.
Onze missie is zoveel mogelijk mensen te helpen gezonder te leven van uit de basis. WholeFiber is gemakkelijk toe te voegen aan dagelijkse voeding en bevat liefst 85% prebiotische vezels in de hele plantcellen (onbewerkt) - heeft daardoor zeer positief effect niet alleen op de stoelgang maar ook op totale gezondheid vanuit de basis - het darmmicrobioom.

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Snel geleverd

Snel geleverd. Nu afwachten of het bevalt.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Bedankt voor de positieve review! Wij zijn ook erg benieuwd of het je bevalt. Voor vragen kun je altijd even een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl. We helpen je graag. Gezonde groet, team WholeFiber

Vlotte levering

Vlotte levering. Nette verpakking

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste John, bedankt voor de review. Fijn dat de levering van WholeFiber soepel verliep. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Whole Fiber is een fijn product

Whole Fiber is een fijn product, ik doe het nu elke ochtend door mijn ontbijt. De smaak is een beetje bitter, maar dat went snel. Ik ervaar veel voordelen namelijk minder snel een hongergevoel, geen opgeblazen buik, een regelmatige stoelgang. Ik ga het zeker vaker bestellen.

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste mevrouw Vogels, bedankt voor de mooie review! Goed te lezen dat je zo tevreden bent over WholeFiber. Je kan eventueel onze socials of website eens bekijken voor wat receptinspiratie. De smaak valt namelijk volledig weg in sommige recepten (bijvoorbeeld in ons heerlijke bananenbrood!). Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Het is een goede ervaring omdat gedaan…

Het is een goede ervaring omdat gedaan word wat wordt beweerd!

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Ard, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo positief bent over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Topproduct

Topproduct, ik adviseer het al mijn clienten, voor gezondere darmflora, betere stoelgang.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Patricia, bedankt voor je mooie review! Super dat je het aan je cliënten adviseert, daar zijn we heel dankbaar voor. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Veel vezels en prettige smaak / crispy…

Veel vezels en prettige smaak / crispy door de yoghurt

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Sander, bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de smaak en textuur van WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Doen

Duidelijke website.
Vlotte afhandeling

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Bedankt voor de positieve review! Fijn da je tevreden bent over onze website en afhandeling. Gezonde groet, team WholeFiber

Heerlijk product

Zoals altijd snelle levering.
Maar ook het product is zeer goed.
Je merkt echt verschil in de stoelgang.
Het is wat bitter (voor mij prima), maar als je daar niet van houdt combineer het in bv de yoghurt met wat aardbeien en je hebt een heerlijk ontbijt.
Ik zou alleen wel met 1 lepel beginnen ( zoals ze zelf ook aanraden), want je darmen moeten echt wel even wennen aan zo'n vezelexplosie, maar daarna..

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Dank voor de review, fijn te lezen dat WholeFiber goed bevalt! Met gezonde groet, team WholeFiber

Vertrouwen door wetenschappelijke onderbouwing

Vertrouwen gekweekt door wetenschappelijke onderbouwing en super-gebruikervriendelijke website!

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Frank, bedankt voor je positieve review! Heel erg fijn om te lezen dat je zo positief bent. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd maar bittere nasmaak

Het product is snel en netjes geleverd, dus erg fijn. Mijn bedoeling was om het door de Griekse yoghurt te doen met aardbeien erbij. Helaas vind ik de bittere nasmaak vreselijk en blijf ik die overal doorheen proeven. Voor mij dus niet geschikt.

9. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Jeanne, bedankt voor je review. Wat jammer dat je vindt dat de smaak tegenvalt. Op onze website en socials hebben we verschillende recepten staan ter inspiratie. Bij het meebakken van WholeFiber in bijvoorbeeld (bananen)brood, valt de smaak ook compleet weg. Wellicht de moeite om eens te proberen! Voor meer tips & tricks of vragen mag je altijd mailen naar info@wholefiber.nl. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 1/5 tähteä

Bitter taste

Unfortunately these didn’t work for me. They taste quite bitter in yogurt, which is how I planned to use them. Sounded great on paper, but not usable for my purpose.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Dear Mel, thanks for your review. Sorry to hear you did not like the taste of the crunchy WholeFiber. Can we support you with some recipe idea's / tips? Did you try to combine WholeFiber with a bit granola and some fruits in yoghurt? Also WholeFiber can be added to /combined with other meals - see the online recipe's in our social media and on www.WholeFiber.nl. Hope you find a way to enjoy this healthy product, feel free to phone us for more information: +31 (0)85 066 70769 or email to: info@WholeFiber.nl Healthy regard! Team WholeFiber

Snelle verzending

Snelle verzending. Prima klantencontact. Verpakking zou wat kleiner mogen.

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Dank voor de review. Onze verpakking in pot is 350 gram, voldoende voor een maand bij de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De pouches bevatten 175 gram WholeFiber, voldoende voor 2 weken. Ons bestelgemak zorgt ervoor dat u maandelijks 2x175 gram automatisch op de mat heeft zodat u niet zonder WholeFiber komt te zitten. De pouches zijn deze maat omdat ze zo samen in 1 verpakking door de brievenbus passen. Vanzelfsprekend staan we open voor feed-back. Mogen we u daarom bellen of mailen om van gedachten te wisselen over onze verpakkingen? BVD en gezonde groet, team WholeFiber (info@WholeFiber.nl).

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Dirk, bedankt voor je positieve review. Fijn dat ons product snel is geleverd en je tevreden bent over de informatie. Gezonde groet, team WholeFiber

Goede en snelle levering van t product

Goede en snelle levering van t product

8. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Kitty, bedankt voor je positieve review. Fijn dat WholeFiber zo snel geleverd was. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 3/5 tähteä

Ik ben met het product gestopt

Ik ben met het product gestopt, ik kreeg erge buikpijn en Diaree.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer dat u zoveel buikpijn en diaree ervaarde. Hoe gebruikte u het product en hoelang was u hier al mee bezig? Zou u ons een mailtje kunnen sturen naar info@wholefiber.nl met wat meer informatie over uw situatie? Hopelijk kunnen wij u advies geven waardoor u toch weer verder kunt met het gebruik. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 3/5 tähteä

2 zakje gebruikt

2 zakje gebruikt, helaas nog geen resultaat

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Monique, bedankt voor de review. Jammer dat u nog geen resultaat merkt. Verschil is echter niet voor iedereen merkbaar, maar dat wil niet zeggen dat uw microboom niet verbetert. U mag altijd een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl over uw situatie en wat meer details over hoe u WholeFiber nu gebruikt. Wellicht kunnen we u met wat tips verder helpen. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 4/5 tähteä

De zakken waren snel bezorgd

De zakken waren snel bezorgd. We gaan geen 2 of 3 scheppen doen, maar 1, want we vinden de sterke smaak storend in het eten. Dus doen we 1 schepje per dag.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Marian, bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat de zakken snel in huis waren. Jammer dat ze smaak niet helemaal bevalt. Op onze website of socials hebben we meerdere recepten staan ter inspiratie. Wanneer je de WholeFiber toevoegt aan bijvoorbeeld bananenbrood, valt de smaak compleet weg. Wellicht iets om te proberen! Gezonde groet, team WholeFiber

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin