Banner for WholeFiber

WholeFiber Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het is heerlijk door de yoghurt met fruit ik heb PDS dus naar de wc gaan was altijd een probleem ik heb ook zakjes van de huisarts maar door dit product met een zakje lukt het mij nu om bijna iedere d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn man heeft al 2 jaar last van ernstige verstopping, mdl arts geweest, scan onderzoeken en een legio aan laxeermiddelen van klysma’s tot zelfs 3 dgn achter elkaar pleinvue zonder resultaat. Las... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kan dit product niet meer uit mijn dieet denken. Het hoort er gewoon bij nu, mijn stoelgang werkt regelmatig en het heeft mij enorm geholpen met afvallen. Niet doordat je veel naar de wc kan maar o... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Initieel was ik skeptisch voor ik begon met het eten van Wholefiber. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om mijn stoelgang te verbeteren, met weinig resultaat. Na ongeveer 2 maanden tot een half ja... Näytä lisää

1. Luontaistuoteliike
  2. Hedelmien ja vihannesten käsittely
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä
  4. Terveysruokakauppa
  5. Vitamiinit ja lisäravinteet

Tietoja yrityksestä WholeFiber

Yrityksen kirjoittama

WholeFiber: Groente voor gezonde darmen.

WholeFiber is 100% gedroogde witlofwortel (chicory root), van nature rijk aan prebiotische vezels (85%) voor een gezonde darmflora. Puur natuur, van Hollandse bodem.

Voeg dagelijks 2-3 eetlepels crunchy WholeFiber toe bijvoorbeeld aan yoghurt, salade, soep of in een recept.

WholeFiber zorgt voor:
  • een gezond darmmicrobioom
  • goede stoelgang
  • gezond gewicht
  • de juiste (prebiotische) vezels
  • verbeterde weerstand

Extra informatie
Good for your guts, good for you! WholeFiber is dé makkelijke en lekkere manier om prebiotische vezels aan je dieet toe te voegen. Een mooi alternatief voor bewerkte vezelproducten en psyllium. WholeFiber helpt voor gezonde stoelgang maar heeft daarnaast prebiotisch effect (positief effect op (darm)gezondheid. Lees meer op www.WholeFiber.nl Bestel direct bij de producent: https://www.wholefiber.nl/product/wholefiber-brievenbusverpakking-350-gram-2-x-175-gram/

Gezondheid vanuit de basis - het darmmicrobioom.

Yrityksen kirjoittama

Puur natuur en wetenschappelijk bewezen effect op stoelgang en gezondheid vanuit de basis.
Onze missie is zoveel mogelijk mensen te helpen gezonder te leven van uit de basis. WholeFiber is gemakkelijk toe te voegen aan dagelijkse voeding en bevat liefst 85% prebiotische vezels in de hele plantcellen (onbewerkt) - heeft daardoor zeer positief effect niet alleen op de stoelgang maar ook op totale gezondheid vanuit de basis - het darmmicrobioom.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

216 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb altijd een hele onregelmatige…

Ik heb altijd een hele onregelmatige stoelgang gehad. Sinds ik Whole Fibre gebruik, is dit heel veel verbeterd.

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Petra, bedankt voor je positieve review! Mooi om te lezen dat je stoelgang zo is verbeterd door het nemen van WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Zeer tevreden.

Ik gebruik het zelf voor mijn darmen en heb geen opgeblazen gevoel meer. Mijn man neemt het voor zijn suikerspiegel en die is nu veel stabieler. Zijn beide zeer tevreden. Nemen iedere dag een lepel. Laat het wel even staan in de yogurt zodat het wat zachter wordt.

15. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Michelle, bedankt voor je review. Wat mooi om te lezen dat WholeFiber zo'n effect heeft op de suikerspiegel van je man en helpt tegen jouw opgeblazen gevoel! Gezonde groet, team WholeFiber

Het werkt gewoon !

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Margaret, bedankt voor je positieve review! Heel fijn om te lezen dat WholeFiber zo goed voor je werkt. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 1/5 tähteä

Pakketje is retour gestuurd om de reden…

Pakketje is retour gestuurd om de reden dat het adres niet klopte
Volgens de pakketdienst
Wat ik niet begrijp mijn adres is juist ✅
Verder nog geen reactie gehad hoe het verloop is en wanneer ik mijn bestelling krijg

14. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Nel, vervelend dat je pakket is geretourneerd. Heb je ons hier al over proberen te contacteren? Wij kunnen namelijk nergens een mail van je vinden.

Wel kunnen we zien in de track & trace dat het adres niet overeenkomt met wat er in het systeem staat. Wellicht een fout bij DHL. Natuurlijk sturen we je een nieuw pakket op! Ik neem direct contact met je op via de mail om je adres te verifiëren.

Met gezonde groet, team WholeFiber

Goed product

Goed product , heel belangrijk voor de darmen . Alleen de smaak is iets minder .

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Mayke, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over WholeFiber. Op onze website en socials kun je meer recepten vinden waarin WholeFiber is verwerkt. Vooral in baksels (bijvoorbeeld (bananen)brood) valt de smaak weg. Voor vragen of tips kun je ons altijd een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Whole Fiber werkt voor mij goed!!

Een maand voor mijn grote buik ingreep gestart met Whole Fiber.
Nu inmiddels geopereerd en ik kan echt zeggen dat het werkt. Mijn darmen zijn op natuurlijke wijze goed opgang en mijn behandelaar geeft ook aan dat dit een positief effect heeft op de pijn van de wond.
Ik neem tussen de 10 - 15 gram Whole Fiber per dag. Ik laat het een beetje afhangen van hoeveel vezels Ik binnen krijg met eten.

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Elsa, nogmaals bedankt voor je positieve review. We waarderen het enorm dat je je ervaring met WholeFiber deelt. Sterkte met het herstel! Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Whole fiber is fijn product.

Goede levering, fijn product, dagelijks gebruik in yoghurt geeft goede darmgezondheid. Jarenlang tevreden gebruiker.

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Huub, bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo'n trouwe en tevreden klant bent. Gezonde groet, team WholeFiber

prima product

snelle en zorgvuldige bezorging. product prima.

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Ton, bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bezorging en over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

proefverpakking WholeFiber

De bestelling is heel snel bezorgd. Prima. Het was een proefverpakking en daar ben ik blij mee. Ik heb het opgebruikt en ik beken heel eerlijk, dat dit produkt niks voor mij is. Ik zal het daarom ook niet meer bestellen.

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Els, bedankt voor je review. Fijn dat de bezorging soepel verliep, maar jammer dat je alweer stopt met WholeFiber. Mogen we vragen wat de reden hiervoor is? We denken graag met je mee! Je mag ook altijd een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl. Gezonde groet, team WholeFiber

Ik vind het lekker

Ik vind het lekker. Het is knapperig en ik houd ook van het iets bittere van witlof. Ik gebruik het in soep, pasta, maar ook in een yoghurttoetje is het prima.
Ik zou er wel iets meer bij moeten drinken, zoals ook aanbevolen, maar dat moet ik nog aanleren.

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Rita, bedankt voor je positieve review! Ook fijn om te lezen dat je tevreden bent over de smaak. Veel drinken blijft inderdaad voor veel mensen een uitdaging, maar goed dat je op de hoogte bent. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Veel vezels en helpt mijn darmaandoeningen te beheersen

Ik gebruik dit product om de hoeveelheid vezels die ik op een dag eet te verhogen. Daarvoor is het perfect. Tot nu toe smaakt het prima in de yoghurt. Ik verwacht dat het nog beter smaakt in de soep. Er zit namelijk een bittertje aan, dus ik verwacht dat het in combinatie met een hartige maaltijd goed combineert. Wat mij vooral aanspreekt is dat de gezondheidsvoordelen van dit product ondersteunt worden door wetenschappelijk onderzoek. Vanwege verschillende darmaandoeningen vind ik het belangrijk een product toe te voegen dat de balans van mijn darmflora ondersteunt.
Verder snel bezorgd en netjes verpakt.

13. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Milou, bedankt voor je uitgebreide en positieve review. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over WholeFiber en de gezondheidsvoordelen ervan! Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering en waar het om gaat

Snelle levering en waar het om gaat, het product is prettig in gebruik en helpt!

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Patrick, bedankt voor je positieve review! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Buikpijn

Doe iedere dag al gedurende een aantal maanden 1 eetlepel in mijn Yoghurt met granola, maar krijg er heel erg veel darmactiviteit zo erg dat het gewoon zeer doet! Ik dacht me darmen moeten er aan wennen dus begonnen met kleinere hoeveelheid en bouw het op, maar dat maakt weinig uit! Ik denk dat zal wel aan mijn gevoelige darmen liggen, dus heeft mijn man het ook geprobeerd, maar die krijgt er ook pijn in zijn buik van!

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Cas, bedankt dat u uw ervaring deelt. Vervelend om te horen dat u en uw man zoveel darmklachten hebben ervaren na het gebruik van WholeFiber.
Bij sommige mensen kunnen voedingsvezels leiden tot meer darmactiviteit, een opgeblazen gevoel of buikkrampen, vooral wanneer de darmen hier gevoelig op reageren. Iedereen reageert anders op voedingsvezels, waardoor sommige mensen hier meer last van kunnen hebben dan anderen.
Jammer om te horen dat ook een lagere dosering voor u geen verschil maakte. In dat geval lijkt WholeFiber mogelijk minder goed bij uw persoonlijke situatie te passen. We raden aan het gebruik te stoppen wanneer u klachten ervaart.
Blijven de klachten aanhouden of maakt u zich zorgen over de symptomen, dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts voor persoonlijk advies.
Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 1/5 tähteä

Steeds problemen met bezorging.

Ik vind het een geweldig product. Maar steeds problemen bezorging. Wederom heb ik mijn bestelling niet ontvangen.

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Marylène, bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over WholeFiber, maar natuurlijk erg vervelend dat je zoveel problemen ervaart met de levering. Zoals we je net hebben gemaild meldt de bezorger het pakket in België soms al af als 'bezorgd', terwijl er nog niet geleverd is. Hier kan dus een aantal dagen vertraging in zitten. Natuurlijk lossen we het op wanneer er niet geleverd wordt (net zoals vorige keer). Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 2/5 tähteä

Levering duurt lang

Levering duurt lang

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Gerrit, bedankt voor de review. We zien dat u op maandag 18 mei besteld heeft en het pakketje vrijdag 22 mei in huis had. Onze verzending vindt plaats vanuit Nederland en u woont in België. Dit kan soms een paar dagen langer duren. Jammer dat u de levering als lang hebt ervaren. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik WholeFiber elke dag en ik…bestel meteen voor een half jaar.

Ik gebruik WholeFiber elke dag en ik bestel het liefst meteen voor een half jaar, dus 2x per jaar. Dat vind ik fijn en makkelijk.

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Anjah, bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over WholeFiber. Ook helemaal goed om 2x per jaar te bestellen natuurlijk - begrijpelijk dat dat fijn werkt. Gezonde groet, team WholeFiber

Prima

Simpel, wat ik besteld heb, heb ik ook ontvangen. Echter duurde het wat langer dan de vorige keer, toen ontving ik de bestelling de volgende dag al en deze keer zaten er totaal drie werkdagen tussen.

6. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Fred, bedankt voor je positieve review. Vervelend dat de bezorging wat trager verliep dan de vorige keer. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. We zijn namelijk ook van meerdere partners afhankelijk (we hebben een verzendpartner, maar vervolgens gaat dit natuurlijk ook naar postNL/DHL waar ook wat vertraging op kan lopen). Je kunt bij vertraging altijd een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl, dan kunnen we uitzoeken waar het pakket blijft. Onze excuses in ieder geval - hopelijk ervaar je volgende keer een snellere en soepelere levering! Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 3/5 tähteä

Product prima bezorgd

Product prima bezorgd! Alleen ik heb een spastische darm en verteer voedsel langzaam en ik vermoed dat deze vezels bij mij meer verstopping veroorzaken inplaats van minder!,

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Joke, bedankt voor je review. Goed om te lezen dat de bezorging soepel verliep, maar vervelend dat je verstopping ervaart. Je kan ons altijd een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl met wat meer informatie over je situatie. We denken graag met je mee! Gezonde groet, team WholeFiber

Vlotte levering

Vlotte levering. Goed product.

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Bedankt voor de positieve review! Goed om te lezen dat de levering zo soepel verloopt en je tevreden bent over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin