Banner for WholeFiber

WholeFiber Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het is heerlijk door de yoghurt met fruit ik heb PDS dus naar de wc gaan was altijd een probleem ik heb ook zakjes van de huisarts maar door dit product met een zakje lukt het mij nu om bijna iedere d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn man heeft al 2 jaar last van ernstige verstopping, mdl arts geweest, scan onderzoeken en een legio aan laxeermiddelen van klysma’s tot zelfs 3 dgn achter elkaar pleinvue zonder resultaat. Las... Näytä lisää

1. Luontaistuoteliike
  2. Hedelmien ja vihannesten käsittely
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä
  4. Terveysruokakauppa
  5. Vitamiinit ja lisäravinteet

Tietoja yrityksestä WholeFiber

Yrityksen kirjoittama

WholeFiber: Groente voor gezonde darmen.

WholeFiber is 100% gedroogde witlofwortel (chicory root), van nature rijk aan prebiotische vezels (85%) voor een gezonde darmflora. Puur natuur, van Hollandse bodem.

Voeg dagelijks 2-3 eetlepels crunchy WholeFiber toe bijvoorbeeld aan yoghurt, salade, soep of in een recept.

WholeFiber zorgt voor:
  • een gezond darmmicrobioom
  • goede stoelgang
  • gezond gewicht
  • de juiste (prebiotische) vezels
  • verbeterde weerstand

Extra informatie
Good for your guts, good for you! WholeFiber is dé makkelijke en lekkere manier om prebiotische vezels aan je dieet toe te voegen. Een mooi alternatief voor bewerkte vezelproducten en psyllium. WholeFiber helpt voor gezonde stoelgang maar heeft daarnaast prebiotisch effect (positief effect op (darm)gezondheid. Lees meer op www.WholeFiber.nl Bestel direct bij de producent: https://www.wholefiber.nl/product/wholefiber-brievenbusverpakking-350-gram-2-x-175-gram/

Gezondheid vanuit de basis - het darmmicrobioom.

Yrityksen kirjoittama

Puur natuur en wetenschappelijk bewezen effect op stoelgang en gezondheid vanuit de basis.
Onze missie is zoveel mogelijk mensen te helpen gezonder te leven van uit de basis. WholeFiber is gemakkelijk toe te voegen aan dagelijkse voeding en bevat liefst 85% prebiotische vezels in de hele plantcellen (onbewerkt) - heeft daardoor zeer positief effect niet alleen op de stoelgang maar ook op totale gezondheid vanuit de basis - het darmmicrobioom.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

214 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

De instructie was eerlijk en beloofde…

De instructie was eerlijk en beloofde niet direct gouden bergen. Na 2 weken veel lucht in de darmen en een nog onregelmatige stoelgang merk ik nu langzamerhand echt verbetering

10. heinäkuuta 2026

Beste Betty, bedankt voor je positieve review :) Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 3/5 tähteä

Bijwerkingen

Levering etc is helemaal prima. Helaas na een kleine maand gebruik nog veel last van de 'bijwerkingen'; een opgeblazen en rommelende buik. Hopelijk komt daar nog verandering in.

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Bedankt voor je review. Je mag altijd een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl met wat meer details over je situatie. We weten nu niet hoeveel je gebruikt, maar wellicht is het een idee om de hoeveelheid WholeFiber wat te verminderen en weer rustig op te bouwen. Gezonde groet, team WholeFiber

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan, makkelijk en snel bestellen en verzenden, past in brievenbus.

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Rosa, bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Doet wat het belooft

Doet wat het belooft. Voor mij helpt het ook erg goed tegen een opgeblazen gevoel

12. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Chantal, bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Super product

Super product! Gebruik het nu al een aardig aantal maanden naar volle tevredenheid, twee keer per dag een eetlepel in mijn yoghurt (ontbijt en toetje).

21. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Elle, bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 4/5 tähteä

Initieel was ik skeptisch voor ik begon…

Initieel was ik skeptisch voor ik begon met het eten van Wholefiber. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om mijn stoelgang te verbeteren, met weinig resultaat. Na ongeveer 2 maanden tot een half jaar begon ik verschil te merken, stoelgang word beter, gaat soepeler, minder last van buikpijn. Moeilijk om te zeggen of het daadwerkelijk aan Wholefiber ligt omdat er veel verschillende factoren meewerken aan een goede stoelgang. Dit ligt voor iedereen anders, maar Wholefiber is het proberen waard.

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Nine, bedankt voor je positieve review! Fijn dat je eindelijk verschil merkt in je lichaam. Natuurlijk spelen er verschillende factoren mee inderdaad. Verschil in je darmmicrobioom is ook niet altijd bij iedereen merkbaar, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets verbetert. Gezonde groet, team WholeFiber

Werkt goed .

Werkt goed en best snel vind ik .
De beetje bittere smaak neem ik op de koop toe dat valt best mee .

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Ria, bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Ik kan dit product niet meer uit mijn…

Ik kan dit product niet meer uit mijn dieet denken. Het hoort er gewoon bij nu, mijn stoelgang werkt regelmatig en het heeft mij enorm geholpen met afvallen. Niet doordat je veel naar de wc kan maar omdat een vezelrijke voeding in combi met proteine en goede vetten essentieel zijn om af te vallen en hoeveel groente en fruit je ook eet we komen gewoon echt vezels tekort.

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Bedankt voor je positieve review! Heel fijn dat WholeFiber zo goed voor je werkt. We zijn het verder helemaal met je eens. Gezonde groet, team WholeFiber

Goede ervaring met WholeFiber.nl

Mijn eerste bestelling liet iets langer op zich wachten en werd na 6 dagen geleverd. De tweede bestelling was daarentegen al binnen 2 dagen in huis. Het product is goed en voldoet aan mijn verwachtingen. Al met al ben ik tevreden en zou ik hier opnieuw bestellen.

25. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Nathaly, bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over WholeFiber. Vervelend dat het eerste pakket wat vertraging op heeft gelopen, maar gelukkig was de tweede snel in huis. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 4/5 tähteä

product snel in huis na bestelling.

product snel in huis na bestelling.
1 minpuntje was wel dat de dop v.d. pot gescheurd was.
Heb het nu 3 dagen gebruikt en het lijkt vooralsnog een positieve uitwerking op de stoelgang te hebben.
Maar goed, 3 dagen is nog wel wat kort.

13. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Peter, bedankt voor je review. Een gescheurde dop is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor? Zou je ons een mailtje willen sturen met foto's naar info@wholefiber.nl? Fijn dat WholeFiber tot nu toe goed bevalt. Gezonde groet, team WholeFiber

Geleverd via brievenbus

Geleverd via brievenbus, ideaal. Ik lijk zeker baat te hebben bij whole fiber. Ondanks glutenvrij eten vervangt whole fiber een deel van de vezels die ik normaal at. Ik had al een bus vandaar de 2 navulzakken, voordelen zijn dat levering makkelijker is :je hoeft niet thuis te blijven en je bent goedkoper uit.

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Bedankt voor het nemen van de tijd om deze review achter te laten! Goed om te lezen dat je zo positief bent over WholeFiber en onze levering. Gezonde groet, team WholeFiber

Top product!

Top product!
Met 1 lepel een goede dosis vezels in de ochtend wat mij helpt met mijn stoelgang en rustige buik. Ook heeft dit product weinig calorieën, erg fijn! Ik heb al meerdere zakjes aan familie en vrienden gegeven die nu ook allemaal enthousiast zijn.

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Annet, ontzettend bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat WholeFiber zo goed bevalt en je zoveel verschil merkt. Ook erg bedankt voor het aanraden :) Gezonde groet, team WholeFiber

Uitstekende afterservice

Er ging aanvankelijk wat mis bij de bestelling (minder zakjes gekregen dan besteld) en dat werd netjes zonder gezeur en met excuses gecorrigeerd

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Elwin, bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Wholefiber is voor mij een geweldig…

Wholefiber is voor mij een geweldig product voor een goede stoelgang. De bestelling wordt snel bezorgd, door de brievenbus gedaan.

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Wil, bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je zo positief ben over de effecten en levering van WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb altijd een hele onregelmatige…

Ik heb altijd een hele onregelmatige stoelgang gehad. Sinds ik Whole Fibre gebruik, is dit heel veel verbeterd.

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WholeFiber

Beste Petra, bedankt voor je positieve review! Mooi om te lezen dat je stoelgang zo is verbeterd door het nemen van WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin