Ta information om kaffet. Råkaffet jag köpt har varit av jämn kvalitet, så även det jag köpte senast (El Salvador). Nu är jag förrförra de amatörrostare men är nöjd med kvaliteten. Själva beställnin... Näytä lisää
Har köpt från While Elk Coffee i ett bra tag nu..och jag kan bara säga, de är bäst. Snabb leverans, effektiv hantering av order, prissättningen är fantastisk. Köper alltid bönor för alla ka... Näytä lisää
Kaffe köpet gick smidigt men det var kanske inte det bästa av kaffen jag köpt. När jag fick kaffet insåg jag att det var Kafferosteriet Koppar som rostat det så hade lika gärna kunnat handlat där ifrå... Näytä lisää
Man blir aldrig missnöjd med leveranserna från rosteriet, de har koll på råvara, maskin o process, för att sen leverera snabbt o funktionellt. Det har varit en ren njutning att se mtb VM från Mina Ge... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi är de vita älgarna. Det är vi som är de vita älgarna – en sällsynt livsform som finns här uppe i norr. Vi bor precis utanför Stockholm, i Tyresö hos Kafferosteriet Koppar, för att vara exakt. Vårt kaffe är noga utvalt, trumrostat och när vi skickar det hem till dig är det alltid färskt för största möjliga smak. Det finns många älgar (eller kafferostare också för den delen!) som skulle säga att de gör samma sak, så vad är det som gör att vi sticker ut i flocken? Jo, vi hoppar över alla mellanhänder och säljer direkt till dig. Så att du ska kunna njuta av färskrostat specialkaffe till bästa möjliga pris!
Radiovägen 28, 13548, Tyresö, Ruotsi
- care@whiteelkcoffee.com
- whiteelkcoffee.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Riktigt gott kaffe
Som alltid snabb leverans och ett mycket gott kaffe till ett bra pris
Företagets information om kaffe
Företagets information om kaffe, tillagning och en del annat känns vederhäftig och är skriven på i en tilltalande ton.
Snabb leverans av färskt kaffe!
Att handla från white Elk är lite tråkigt! Kaffet är nämligen alltid superfärskrostat och levereras snabbt som ögat! Dessa två fantastiska parametrar gör att jag med glädje o nöje handlar om o om igen!
Alltid bra kvalité inkl.förpackningen.
Alltid bra kvalité inkl.förpackningen.
Tack🌷
RÖRD
Vet inte, känner mig på något vis RÖRD över hur ett företag levererar något så viktigt som kaffe på ett så serviceinriktat och plikttroget sätt ❤️
Kaffet smakar lite för bränt
Kaffet smakar lite för bränt. Men positivt att det finns koffeinfritt kaffe.
Bra o snabb service var gång som jag…
Bra o snabb service var gång som jag har beställt. Har varit kund ganska länge o det har alltid gått snabbt o få hem leveransen 👍👍👍👍👍
Bra kvalitet!
Bra kvalitet och snabb leverans.
Det kommer att bli fler beställningar härifrån.
Supersnabb leverans trots storhelger
Supersnabb leverans trots storhelger! Fick kaffe rostat 29dec levererat 2 Januari.
Bästa kvalitet av Etiopiska ljusrostade…
Bästa kvalitet av Etiopiska ljusrostade bönor kontra pris.
Intressanta kaffesorter med utförlig…
Intressanta kaffesorter med utförlig information. Snabba leveranser!
Jag tycker så bra om bönorna jag rostar…
Jag tycker så bra om bönorna jag rostar som kommer från er! Bra information om sorter och odlare och snabb leverans //Elisabeth
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra produkter. Bra paketerat. Inget att klaga på. Ej hunnit testa alla sorter men allt är ursprungsmärkt och har smakprofiler och allt andas kvalité .
Rostat precis inan sändning