Nybryggt Arvostelua 233

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk upplevelse! Webbsidan är väldigt översiktlig och enkel att navigera i. Hela köpprocessen, från val av kaffe till betalning, gick otroligt smidigt. Kaffet kom fram inom bara några dagar och... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde min första, men inte sista, beställning och blev väldigt nöjd. Hemsidan var enkel att hitta på, filtreringen gjorde det lätt att vaska fram det som intresserade och passade mig. Leverans... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Var på en espressokurs med Nybryggt tillsammans med La Pavoni i Malmö och hade en fantastisk kväll! Riktigt bra uppstyrt, kul upplägg och på en nivå som passade alla som kom. Kan verkligen rekommender... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I shop here to buy coffee beans to our Delonghi espresso machine. If you are searching for great quality coffee beans i recommend Nybryggt. They have fast shipping and its trouble free, Sup... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kahvilamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Hos oss på nybryggt.nu hittar du kaffe och kaffebönor från hela världen, samt utvalda kaffebryggare, espressomaskiner och kaffekvarnar. I vårt sortiment finns allt du behöver för att laga fantastiskt gott bryggkaffe, mokakaffe eller espresso, hemma eller på jobbet. Vi har ett stort sortiment koffeinfritt kaffe, samt kaffekapslar för Nespresso och andra leverantörer. Vi har också kaffekoppar och kaffeburkar för dig som vill ha snygga tillbehör i hemmet. Fri frakt över 599kr

4,6

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Sjukt bra event, rekommenderas varmt!

Som espressoälskare kunde jag verkligen inte motstå när Nybryggt drog ihop ett espressoevent med La Pavoni, så jag bokade direkt till mig och en polare. Och jäklar vad bra det var! Sjukt lärorikt och vi fick testa allt från helautomatiska maskiner till riktiga drömmaskiner för proffs.

Kursen hölls av Ola och han var grym, man blev så sjukt inspirerad att ta kaffet hemma till nästa nivå. Efter hans tips känns hela espressovärlden mycket enklare att förstå haha. Vi fick även lära oss skumma mjölk helt perfekt, och latte art var faktiskt mycket lättare än man tror så fort man fick lite bra tips!

Superhärlig atmosfär i Smegs / La Pavonis lokaler och tilltugget gjorde att det kändes som man var i lilla Italien för en kväll.

Riktigt inspirerande och bra upplägg av gänget på Nybryggt, kommer det en ”advanced” kurs så bokar vi direkt! 😍☕️

6. toukokuuta 2026

Espressokurs med Nybryggt

Var på en espressokurs med Nybryggt tillsammans med La Pavoni i Malmö och hade en fantastisk kväll! Riktigt bra uppstyrt, kul upplägg och på en nivå som passade alla som kom. Kan verkligen rekommenderas!

7. toukokuuta 2026

Fikk varen raskt tilsende

Fikk varen raskt tilsendt. To kaffekopper og en skål var ødelagt under forsending. 24 timer sender var erstatnningsvarer på vei uten ekstra kostnader. Utrolig bra og rask service. Kan anbefales.

10. huhtikuuta 2026

Levererade snabbt vårt….

Levererade snabbt vårt smaksatta bryggkaffe från Kahls ”Irish cream” som används som smaksättning till vanligt bryggkaffe. Med den fina kvalitet som förväntades.

26. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans! Riktigt gott kaffe, rekommenderar starkt att man handlar från nybryggt ;)

14. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin