Wihte Elk Coffee Roastes Arvostelua 217

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Har köpt från While Elk Coffee i ett bra tag nu..och jag kan bara säga, de är bäst. Snabb leverans, effektiv hantering av order, prissättningen är fantastisk. Köper alltid bönor för alla ka... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Man blir aldrig missnöjd med leveranserna från rosteriet, de har koll på råvara, maskin o process, för att sen leverera snabbt o funktionellt. Det har varit en ren njutning att se mtb VM från Mina Ge... Näytä lisää

1. Paahtimot
  2. Kahvilamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Vi är de vita älgarna. Det är vi som är de vita älgarna – en sällsynt livsform som finns här uppe i norr. Vi bor precis utanför Stockholm, i Tyresö hos Kafferosteriet Koppar, för att vara exakt. Vårt kaffe är noga utvalt, trumrostat och när vi skickar det hem till dig är det alltid färskt för största möjliga smak. Det finns många älgar (eller kafferostare också för den delen!) som skulle säga att de gör samma sak, så vad är det som gör att vi sticker ut i flocken? Jo, vi hoppar över alla mellanhänder och säljer direkt till dig. Så att du ska kunna njuta av färskrostat specialkaffe till bästa möjliga pris!

4,7

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Bra, jämn kvalitet på bönorna

Ta information om kaffet. Råkaffet jag köpt har varit av jämn kvalitet, så även det jag köpte senast (El Salvador). Nu är jag förrförra de amatörrostare men är nöjd med kvaliteten. Själva beställningsdelen funkar finfint

29. toukokuuta 2026

Bästa kaffet.

Snabb leverans, effektiv hantering av order, prissättningen är fantastisk.
Köper alltid bönor för alla kaffetyper förutom espresso-baserade drycker.
För Espresso baserade bönor kan jag inte säga så mycket men för cold brew, chemex, V60, pour over, french press etc etc så kan jag säga att deras kaffebönor är det bästa jag använt.

Då jämför jag även med konkurrenter i Stockholm och utanför.

Kan inget annat än att ge de 5 *.

Jag kommer aldrig sluta köpa från de så länge de har dessa standarder.

7. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Rostat av "Kafferosteriet Koppar"

Kaffe köpet gick smidigt men det var kanske inte det bästa av kaffen jag köpt. När jag fick kaffet insåg jag att det var Kafferosteriet Koppar som rostat det så hade lika gärna kunnat handlat där ifrån. Men absolut inte dåligt men kanske inte vad jag förväntade mig för priset.

26. helmikuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin