Weeklyflower Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig boeket met mooie, verse en bijzondere bloemen ontvangen. En ook het 2e boeket is wederom schitterend samengesteld. Superleuk dat ik dit abonnement voor zes boeketten heb gekregen. En het bezo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De bloemenwinkels kunnen niet tippen aan de bloemen van WEEKLY FLOWER!!! Krijg elke 2 weken bloemen,en altijd SUPERBLIJ met wat ik krijg,en.....staan zeker 13 dagen mooi op de vaas😃 Complimenten vo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Iedere 4 weken ontvang ik een mooi veldboeket en tovert het een glimlach op mijn gezicht! De bloemen zijn heel sterk, ze staan minstens 2 weken! Ze zijn ook perfect verpakt voor het geval het wat lang... Näytä lisää

1. Kukkalähetys

Yrityksen kirjoittama

Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

97 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Half verdroogd boeket ontvangen …

Op 1 juli ontvingen we een boeket waarvan de bloemen geheel slap hingen. Bij controle bleek dat de oase waarin de stengels waren gestoken helemaal was uitgedroogd. Na de door jullie voorgeschreven regels richtten ze zich enigszins op, maar echt mooi waren ze slechts een dag of vijf.

Beste Froucke,

Wat vervelend dat de bloemen bij aankomst helemaal slap hingen. Door de hoge temperaturen zijn bloemen onderweg extra kwetsbaar, maar ze horen natuurlijk wel mooi en fris aan te komen.

Fijn dat ze na de verzorging nog iets zijn bijgetrokken, maar vijf dagen mooi blijven is veel te kort. Dat is niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten.

We maken dit graag goed. Zou je ons een e-mail kunnen sturen via info@weeklyflower.nl? Dan kijken we graag met je mee.

Saanut 5/5 tähteä

Lang genot van prachtige bloemen

Afgelopen Kerstmis mijn moeder een abonnement cadeau gedaan voor een half jaar. En iedere periode een hele prachtige bos bloemen zien staan, die minstens (vaak een ruime) twee weken stonden!

10. heinäkuuta 2026

Hoi Matthijs,

Wat een fijne review, dank je wel! Heel leuk om te lezen dat je moeder heeft genoten van de boeketten!

Na 5 dagen al lelijk

Na 5 dagen al lelijk. Ik doe het volgende maand nog 1x. En als ze Dan weer zo snel weg zijn. Tja dan stop ik ermee.

3. heinäkuuta 2026

Hoi Yvonne,

Wat jammer om te lezen! De temperaturen zijn momenteel extreem, waardoor bloemen extra kwetsbaar zijn, maar ze horen natuurlijk wel langer dan vijf dagen mooi te blijven. Wil je ons mailen via info@weeklyflower.nl? Dan kijken we graag met je mee en bieden we een passende oplossing.

Top service

Prachtige bloemen ontvangen netjes in doos. Hebben lang gestaan!

Vastaus yritykseltä Weeklyflower

Beste Chanelfa, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Groetjes, Celesta

Saanut 5/5 tähteä

Elke keer even een klein momentje

Ik ben geen impulsieve reviewer, maar bij WeeklyFlower maak ik graag een uitzondering.

Wat mij overtuigde is niet één ding, het is de optelsom. De bloemen komen fris binnen, staan strak in het water en blijven lang mooi in plaats van dat ze na drie dagen al hangen. De samenstelling voelt bovendien doordacht, niet zomaar een willekeurig bosje maar iets waar iemand echt over heeft nagedacht.

De bezorging verliep precies zoals je hoopt. Op tijd, netjes verpakt en zonder gedoe, gewoon goed geregeld.

Het leuke effect is dat mijn vrouw elke 2 weken even een klein momentje heeft waar ze naar uitkijkt. Dat had ik vooraf niet verwacht van een bloemenabonnement. Voor mij dus een dikke aanrader.

Vastaus yritykseltä Weeklyflower

Wat een ontzettend mooie en uitgebreide review, dank je wel! Heel fijn om te lezen dat niet alleen de bloemen en bezorging bevallen, maar dat het abonnement ook elke twee weken voor zo’n leuk moment zorgt. Daar doen we het voor!

Saanut 1/5 tähteä

Veel te late bezorging

Bloemen werden nadat de bestelling geplaatst was, pas 4 dagen later bezorgd. Met als gevolg een verpieterd boeket.

30. kesäkuuta 2026

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat het boeket zo laat is aangekomen. Dat is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor.

Heb je hierover al contact met ons opgenomen? Stuur ons anders graag even een mailtje met je ordernummer info@weeklyflower.nl. Dan kijken we meteen met je mee en zorgen we uiteraard voor een passende oplossing, zoals een nieuw boeket.

Saanut 4/5 tähteä

prachtig mooi klassiek boeket met…

prachtig mooi klassiek boeket met zonnebloemen....wel door de bezorger op een snikhete hittegolfdag zo bij ons bij de voordeur neergezet. daar werd ik niet vrolijk van. had toestemming gegeven voor bij buren. was bang dat het boeket zo de kliko in kon na 6 uur in de hitte. dit viel gelukkig mee. toch niet leuk deze schrik

24. kesäkuuta 2026

Beste Jacqueline,

Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je het boeket prachtig vond, maar wat vervelend dat het op zo’n hete dag bij de voordeur is neergezet, terwijl je toestemming had gegeven voor bezorging bij de buren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en ik snap heel goed dat je daarvan schrikt.

Gelukkig heeft het boeket het gered, maar we kijken dit graag even na met de bezorgdienst. Stuur je ons een mailtje met je ordergegevens? Dan kijken we ook meteen hoe we je hierin netjes tegemoet kunnen komen.

Saanut 5/5 tähteä

Voor de eerste keer mijn bloemen…

Voor de eerste keer mijn bloemen ontvangen. Wat zijn ze mooi en ook aparte mooie bloemen erbij. Heb er zelfs 2 bossen van kunnen maken. Een zeer tevreden klant 👌👌👍👍👍👍👍👍

10. kesäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ik heb 3 bossen cadeau gekregen

Ik heb 3 bossen cadeau gekregen. De eerste bos was erg mooi en bleef ook lang staan. De tweede bos valt enorm tegen, na 2 dagen moet ik een aantal bloemen al weggooien. De rest van de bos ziet er ook al een beetje 'verlept' uit.
Hopelijk staat de laatste bos weer langer, maar door de 2e bos kan ik niet veel sterren geven.

11. kesäkuuta 2026

Mooie boeket bloemen.

Mooie boeket bloemen met een duidelijke verzorgings
Beschrijving.
Alleen wel 1 dag te laat bezorgd via de post.
Was bang dat dit niet ten goede kwam aan de bloemen maar dat viel door de zorgvuldige verpakking mee.

4. kesäkuuta 2026

Prima eerste indruk

Altijd even afwachten wat je aan gaat treffen bij een nieuw abonnement/bestelling maar het was keurig.
De verpakking goed, mooie boeket!

Niks anders over te zeggen dan dat het de goed is.

22. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een geweldig goed en gedurfd idee om…

Een geweldig goed en gedurfd idee om dit te introduceren.
Tevens is de uitvoering en de kwaliteit perfect.
We hopen nog lang van uw service gebruik te maken en van de prachtige bloemen te genieten.
Hartelijk bedankt.

22. toukokuuta 2026

Het bloemenabonnement

Het bloemenabonnement was een cadeau en ik wilde het abonnement uitbreiden. Dat was snel en eenvoudig geregeld. De bloemen zijn van goede kwaliteit en hebben redelijk lang gestaan.

17. toukokuuta 2026

zeer goed

een abbonement weg gegeven voor moederdag, het 1ste boeket zag er top uit. Nu zelfs een goede week later ziet het boeket er nog goed uit

9. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin