Watski Sverige Arvostelua

5 245
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Köpte en marinblå nålfiltmatta men fick en smurfblå. Färgen på hemsidan är inte ens i närheten av vad man fick hem. Sen erkänner inte kundservice att det är fel men godtar att jag skickar tillbaka den... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick en felmärkt vara men fick otroligt bra hjälp av trevlig personal när jag kontaktade kundtjänst. Returnerade den felaktiga varan och snabbt därefter fick jag rätt vara.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Solpanelen ser välgjord ut. Kan inte uttala mig om mer så här tidigt. Emballaget var dock snålt tilltaget men inget var skadat när det kommit fram.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Köpt Rutgerson enkelblock efter en diskussion med kundservice. Bra kundservice och snabb leverans 👍🏻

1. Venetarvikemyyjä
  2. ja myös
  3. Matkailuautotarvikkeiden myymälä
  4. Peräkärrytarvikkeiden myymälä
  5. Purjehduskauppa
  6. Veneilytarvikkeet
  7. Venepressujen toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Watski är Nordens ledande webbutik med båttillbehör. På vår hemsida, www.watski.se finner man tusentals produkter för en aktivt fritid med hav, sjö och strand i fokus, med massor av information och inspiration kombinerat med attraktiva kampanjer och aktiviteter.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(5 245)

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snabbt och enkelt

20. tammikuuta 2025

Hej Stefan,

Bra service

Jag har fått väldigt snabbt kaminen!

2. tammikuuta 2025

Hej Afshin,

Prisvärt och snabbt

20. tammikuuta 2025

Hej Anders,

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt levererat och bra grejer

Snabbt levererat och bra grejer. Betalar heller lite mer för en bra kvalitet.

2. tammikuuta 2025

Hej Håkan,

Väntar otåligt

Väntar otåligt, det verkar inte hända något med min beställningen.

6. joulukuuta 2024

Hej Bengt,

Vi beklagar att du inte är nöjd med din orderupplevelse. Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bästa köpupplevelsen, och därför har vi skrivit ett mail till dig.

Vi önskar dig en bra dag!

Saanut 5/5 tähteä

Jag är nöjd och valet bra

Varmt och skönt

6. tammikuuta 2025

Hej Abbas,

Snabb leverans.

6. tammikuuta 2025

Hej Anders,

Varan skickas fel

Varan skickas fel. Har ännu inte fått den
Nu har den kommit men till fel leverans ställe på rätt ort.

17. joulukuuta 2024

Hej Wiktor,

Paketet levererades till ett annat postombud än vad du hade skrivit in.

Vi får beklaga för denna gången och vi önskar dig en bra dag!

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Bra produkt.

10. joulukuuta 2024

Hej Marie,

23. joulukuuta 2024

Hej Jens,

Saanut 5/5 tähteä

Inköpet fungerade bra rakt igenom.

Inköpet fungerade bra rakt igenom.
Betalning togs ut i rätt tid och produkten är enligt förväntan.

19. joulukuuta 2024

Hej Jan,

Snabbt smidigt

Snabbt smidigt

4. joulukuuta 2024

Hej Harri,

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en trissa som hade vassa…

Beställde en trissa som hade vassa kanter - tur jag såg det och inte använde den vid förtöjning så som planen var. Då hade båten gått i kvav.

Hej Magnus,

Vi beklagar att du inte är nöjd med kvaliteten av produkten som du beställde. Men vi åtgärdade det så bra vi kunde och vi hoppas det blev en bra lösning för dig.

Ha en bra dag!

Lätt att beställa

Lätt att beställa, kom fram fort!

Hej Annika,

Hej Magnus,

Enligt förväntan: bra

Bra vara och bra leverans, inga problem

Hej Anne,

Hej Mia,

Saanut 4/5 tähteä

Jag tyckte att i det stora hela var det…

Jag tyckte att i det stora hela var det bra men jag upplevde att det jag fick var mindre i verkligheten än på bild trots måtten.
MVH
Ann-Christine Ljung

29. marraskuuta 2024

Hej Ann-Christine,

Tack för ditt omdöme! Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bästa köpupplevelsen. Om du vill kan du skriva in till våran kundservice så kan vi kolla på måtten som är fel.

Mvh. Philip / Watski

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin