Watski Sverige Arvostelua

5 245
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Köpte en marinblå nålfiltmatta men fick en smurfblå. Färgen på hemsidan är inte ens i närheten av vad man fick hem. Sen erkänner inte kundservice att det är fel men godtar att jag skickar tillbaka den... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick en felmärkt vara men fick otroligt bra hjälp av trevlig personal när jag kontaktade kundtjänst. Returnerade den felaktiga varan och snabbt därefter fick jag rätt vara.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Solpanelen ser välgjord ut. Kan inte uttala mig om mer så här tidigt. Emballaget var dock snålt tilltaget men inget var skadat när det kommit fram.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Köpt Rutgerson enkelblock efter en diskussion med kundservice. Bra kundservice och snabb leverans 👍🏻

1. Venetarvikemyyjä
  2. ja myös
  3. Matkailuautotarvikkeiden myymälä
  4. Peräkärrytarvikkeiden myymälä
  5. Purjehduskauppa
  6. Veneilytarvikkeet
  7. Venepressujen toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Watski är Nordens ledande webbutik med båttillbehör. På vår hemsida, www.watski.se finner man tusentals produkter för en aktivt fritid med hav, sjö och strand i fokus, med massor av information och inspiration kombinerat med attraktiva kampanjer och aktiviteter.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(5 245)

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snabb återkoppling och lösning vid…

Snabb återkoppling och lösning vid frakt skada.

21. marraskuuta 2024

Hej Johnny,

Tack för ditt omdöme! Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bästa köpupplevelsen.

Snabb leverans…

Snabb leverans lätt att hitta det jag ville köpa.

20. marraskuuta 2024

Jätte nöjd!

18. marraskuuta 2024

Hej Kerstin,

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkt och snabb leverans!

Bra produkter och snabb leverans som alltid. Så jag är åter igen nöjd med Watski och kommer säker handla där igen framöver. Stort tack!

29. lokakuuta 2024

Hej Edvard,

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkt alltenligt beskrivning…

Bra produkt alltenligt beskrivning snabb leverans

29. lokakuuta 2024

Hej Dan,

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, produkter av bra kvalitet och prisvärda.

28. lokakuuta 2024

Bra snabb hantering

14. marraskuuta 2024

Hej Baltzar,

Saanut 5/5 tähteä

De är väldigt snabba att leverera

De är väldigt snabba att leverera. Jag köpte en liten trollingmotor och den levererades dagen efter min beställning.

11. marraskuuta 2024

Den snabba leveransen

21. lokakuuta 2024

Hej Anders,

Saanut 3/5 tähteä

Att varan kom väldigt fort men ringde…

Att varan kom väldigt fort men ringde kundtjänst att försäkra mig om att det var rätt vara men fick inte rätt info så det blev en äldre version av denna vara

6. marraskuuta 2024

Hej Patrik,

Vi beklagar att du inte har fått rätt information. Vi arbetar alltid med att kunden ska få den bästa kundupplevelsen så om du vill kan du skriva ett mail till våran kundservice och förklara situationen.

Mvh Watski

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkt som passar till en HT båt…

Bra produkt som passar till en HT båt när man inte använder vindrutetorkare så mycket och lätt att beställa hos er

5. marraskuuta 2024

Hej Dennis,

Mvh. Philip/ Watski

Allt bra toppen

Allt bra toppen

16. lokakuuta 2024

Hej Lars,

Bra service

Bra och snabb service när det blev lite strul med beställningen, snabb återkoppling och trevligt bemötande.

15. lokakuuta 2024

Hej Anton.

Mvh. Philip / Watski

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin