W pierwszej chwili miałam wątpliwości, bo po automatycznym potwierdzeniu nic dalej sie nie działo, ale jak napisałam z pytaniem co z moim zamówieniem nie tylko odpowiedzieli natychmiast, to jeszcze t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówienie przypłynęło do mnie niż szybciej niż niejedna osoba z sąsiedniego toru. Samo użytkowanie okularów proste jak pływanie kajakiem po spokojnym jeziorze, bez zbędnych fal i modlitw o koło ratun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Maska do snurkowania fatalnej jakości w stosunku do ceny. Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, towar odesłany z dużymi problemami, w dalszym ciągu brak potwierdzenia czy towar doszedł.... Näytä lisää
Kostium Speedo zakup sentymentalny. Pierwszy kostium Speedo wspominam do dzisiaj. Był kupiony w 1983 roku przez rodzinę w Paryżu, kiedy w Polsce były tylko białe bawełniane kostiumy. Drugi kostium wła... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jedna gwiazdka to za dużo… towaru nie dostałem od miesiąca. Twierdzą że wysłali, nie wiadomo gdzie jest paczka, pieniędzy nie chcą zwrócić. Jedyne co zostaje to UOiK

Vastaus yritykseltä watery.pl
The experience was seemless and The delivery was on time. Headphones arę working as expected

Vastaus yritykseltä watery.pl
Oszuści !!!! Zamówienie 30.03 paczka nie została wysłana mamy 16.04 i zbywają mnie mailami, że paczka zaginęła, totalne oszustwo! Znam zasady paczkomatu doskonale
Sprawę zgłaszam na policję.
Przestrzegam innym i odradzam zakupu !!!!

Polecam Watery! Szybka dostawa, produkt bez zastrzeżeń😁

Vastaus yritykseltä watery.pl
To było moje pierwsze zamówienie z watery.pl.
Wszystko poszło sprawnie bez żadnych kłopotów.
Towar zgodny z moim zamówieniem i oczekiwaniem.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Czas realizacji zamówienia nie podobał mi się 7dni roboczych czekałem na plecak.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Jak na firme ktora szczyci sie szybka przesylka - nic bardziej mylnego. Moje zamowienie z dnia 31.03. do dzis (12.04.) nie opuscilo magazynu. Nie wiem co sie dzieje z paczka ani kiedy do mnie dotrze. Support, owszem, odpowiada szybko, jednak bez skutecznej pomocy. Nie polecam.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Moja paczka zamówiona 11.03 nie dotarła do dzisiaj (8.04). Obsługa mnie zbywa pisząc ciągle te same maile ze szukają przesyłki. Oszuści !!!! Nie zamawiajcie!!!!

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zamowilem produkt, nigdy go nie otrzymalem, jak rowniez nigdy nie otrzymalem zwrotu wplaconej kwoty.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Produkty zgodne z opisem. Zaufałem i nie zawiodłem się. Bardzo dobre okularki pływackie z korekcją optyczną Watery. Świetnie dopasowują się do oczu i nie przeciekają. Bardzo dziękuję.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Dobry kontakt, bardzo szybkie udzielenie pomocy w sprawie faktury, szybka przesyłka. Sprawny system wymiany produktu na mniejszy rozmiar.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Niestety sytuacja dot. dostarczania paczek w tym sklepie to jakis absurd. Zlozylam zamowienie 12.03. Jest 28.03 a ja wciaz nie otrzymalam zamowienia. Kontakt ze sprzedawca utrudniony. Jestem zbywana w odpowiedziach mailowych. Twierdzi ze szuka paczki. Przewoznik natomiast twierdzi ze nigdy paczka nie zostala nadana przez sklep a sklep sie upiera ze szuka paczki u przewoznika. Skandal. Na infolinii nie mozna sie polaczyc. Nie polecam. To moje drugie zamowienie w tym sklepie. Przy pierwszym bylo b.podobnie ostatecznie jednak w ciagu kilku dni po mojej interwencji paczka dotarla. Moze sie zdarzyc pomyslalam i zlozylam zamowienie ponownie bo ostatecznie jak juz pqcxka dotarla to produkt byl pelnowartosciowy. Jednak sytuacja przy kolejnym zamowieniu sie powtarza. Trwa to juz ponad 2 tyg!!! A sklep w ogole nie poczuwa sie do niczego informujac ze moge jeszcze 30 dni poczekac az wyjasnia z przewoznikiem:/ odradzam. Naprawde czekanie na przesylke i koniecznosc ciaglego kontaktu ze sklepem to zadna przyjemnosc.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Nie polecam korzystania z usług tego sklepu.
Zamówiłam 3 pary okularów, ponieważ mojemu mężowi trudno dobrać okulary pływackie z dioptriami na dość dużą twarz. Niestety żadna para nie pasowała, dlatego zdecydowałam się na zwrot.
Do samych okularów nie mam zastrzeżeń — są dobrej jakości. Problem dotyczy jednak pakowania: okulary przyszły w foliowym woreczku, bez jakiegokolwiek dodatkowego zabezpieczenia poza oryginalnym opakowaniem.
Formularz zwrotu działał z błędami, przez co musiałam skorzystać z DHL, choć jest to dla mnie droższe i mniej wygodne. W kontakcie z obsługą klienta nikt nie poinformował mnie, że problem z InPostem można rozwiązać — od razu skierowano mnie do DHL. Otrzymałam etykietę zwrotną, którą musiałam samodzielnie wydrukować, ale nie dostałam żadnych instrukcji dotyczących nadania przesyłki.
Kurier odebrał paczkę 12.03 i od tego czasu brak jakiegokolwiek kontaktu. Nie wiem, czy przesyłka dotarła do sklepu ani kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy — a może w ogóle nie ma co na niego liczyć.
Można zamawiać tylko wtedy, jeśli ktoś się nudzi, lubi pisać nieskończone maile i grać w loterię (czy odzyska swoje pieniądze).

Vastaus yritykseltä watery.pl
Od grudnia zamówiłam kilka stroi kąpielowych dla córki. Odsyłałam i zamawiałam kolejne, aby coś namierzyć. Do dzisiaj nie mam żadnego kontaktu w sprawie zwrotu, ani nie dostałam zwrotu gotówki.

Vastaus yritykseltä watery.pl
B. pozytywnie pierwsze zakupy. Ciekawe produkty, konkurencyjne ceny, szybka dostawa. Będę zaglądać częściej.

Vastaus yritykseltä watery.pl
Jedno wielkie nieporozumienie. Czekałem ponad tydzień na dostawę a otrzymana przesyłka była niekompletna otrzymałem 1 z 3 produktów, a sklep nie odpowiada na maile. Odradzam wszystkim

Vastaus yritykseltä watery.pl
Sprawne zakupy. Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam!

Vastaus yritykseltä watery.pl
Sprawnie i szybko przygotowuje zamówienie.
Małym minusem jest brak kontaktu telefonicznego w języku polskim

Vastaus yritykseltä watery.pl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.