Har kun godt at sige om vaskekvaliteten. Men til gengæld fungerer elektronikken i hallerne ikke optimalt. I mange måneder har man f.eks ikke kunne se noget tal i displayet for, hvor mange biler der h... Näytä lisää
Nørregade 70, 4100 Ringsted, DK
Yritys on vastannut
God vaskekvalitet, men en manglende stjerne fordi der alt for ofte er skilte der ikke virker, med f.eks. Antal biler i kø, resterende vasketid for igangværende vask. Desuden er der ofte nedbrud på én... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Godt tilfreds med selve bilvask. Men der mangler skraldespand til eksempelvis vinduesviskerovertræk. mvh Kim
Yritys on vastannut
Vaskehal i Ringsted v / outlett......Der er stort set ALTID en af de 2 vaskemaskiner i stykker , så ventetiden er alt for lang...Hver gang er der flere der kører igen da køen stikker helt ud af vaskeh... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Nørregade 70, 4100, Ringsted, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Jeg fornemmede ikke der kom noget voks i vasken derfor kun 3 stjerner

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Der var ingen kø, men vandhane var lukket så jeg kunne ikke bruge børsten først til insekt fjerning. Øvøv

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
2 dage i træk er der ikke muligt at vaske i Ringsted. Der er to vaskehaller.
Den ene lukket helt ned og spærret af.
Den anden virker 1 af 2 maskiner ikke og der er kø ud på vejen.
Det er næsten hver uge de samme problemer i Ringsted.
Utroligt at begge haller skal være lukket ned samtidig og der ikke tages aktion på de maskiner der åbenlyst ikke virker som de skal.

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Tit og ofte er der defekt vaskemaskine , nu er de ved at skifte den ene , så nu ser vi

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Det er gamle slidte maskiner og tørring er næsten lig nul.

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Venlig stemme og problemet blev løst.
Jeg har bare prøvet samme tidligere, og den gang fik jeg en bedre vask.
Luksus problem

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Den tørre ikke helt og vasker ikke rent foran

Vaskede i dag i Nørregade i Ringsted,
Bilen var ret våd især på bagenden.
Det var hal 1.

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Efter at jeg lige skulle finde ud af, hvordan det virker, var det super nemt og hurtigt.

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
På det sidste er det blevet meget godt. Ikke så lang ventetid, ingen for det meste. Kun en ulempe er skraldespand der mangler til bl.a. plastik til vinduesviskerne.

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Der er altid et eller andet i vejen med vaskehallen som ikke virker det er ærgerligt vi betaler penge for det Så skal det også bare virke kunne være dejligt vi fik en nyrenoveret vaskehal

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Jeg var i dag inde for at vaske min bil, da den var blevet rigtig beskidt. Jeg køber en guldvask og allerede inden jeg kommer ud, kan jeg se at bilen ikke er ordenlig tør. Da jeg så kommer ud er bilen slet ikke blevet ren. Den var lige så beskidt da den kom ud som da den kom ind, hvilken jeg synes er rigtig ærgeligt. Den kunne lige så godt have stået ude i regnen, det havde nok givet samme resultalt. Øv.

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Nu for 2. dag i træk er hal 1 ude af drift – det sker efterhånden alt for ofte. Samtidig fungerer hverken vask eller tørring særlig godt længere. Det er simpelthen blevet for ringe en service!
Jeg har været medlem i årevis, men må ærligt sige, at jeg overvejer at finde et andet sted. Det her niveau er bare ikke acceptabelt længere.

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Altid en maskine der ikke dur altid lang ventetid

Vastaus yritykseltä Wash World - Ringsted - Nørregade
Der lugtede virkelig grimt af en form for rådden vand og tørringen er dårlig.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.