Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Näytä lisää
Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.
Tanska
Den bruker ikke like lang tid vær gang den vasker og den blir ikke like blank som den ble noen ganger

Vastaus yritykseltä Washworld
Ekstremt dårlig kundeservice , om bilen blir skadet eller du får riper i lakken etter bruk av vaskehall , tar de ikke ansvar . Styr unna.

Vastaus yritykseltä Washworld
I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The rest of the car is clean, but the rear end is always a bit smudgy, not much, but a big. End stage: clean enough to still have me as a custumer :-)

Vastaus yritykseltä Washworld
Bruker Washworld i Koppervik.
Synes det er mye driftsstans på anlegget.
Er det maskinene som er av dårlig kvalitet?

Vastaus yritykseltä Washworld
Had to call to get out of the machine. Door did not open after finished wash

Vastaus yritykseltä Washworld
Jeg er stortsett fornøyd med vasken, men er en del utfordringer med teknisk, må rygge ut ofte av vaskehall, eller vaskehaller er stengt.

Vastaus yritykseltä Washworld
Jeg har prøvd å legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men får ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding på 404 så det er er ikke mulig å få sendt inn noen klager der. Hvis du mener at dette er er feil tolkingen av meg. Så kan du i hvert fall prøve å ordne opp i det isteden for at du skal prøve å henvise meg videre et sted som ikke er relevant.

Vastaus yritykseltä Washworld
Veldig fornøyd med maskinvask. Eneste det lukter ikke så godt av det rensa vannet. Ellers helt ok

Vastaus yritykseltä Washworld
Er fornøyd med vask - og hjulvask (som var et ankepunkt tidligere). Ingen ting å klage på i dag..

Enkelt og greit

Vastaus yritykseltä Washworld
2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges inn registrerer det upålitelige systemet en ekstra null foran registreringsnummeret. Det opplyses du om i en sms 2 timer etter vask ? Hvordan er det mulig når et bilskilt i Norge inneholder kun 5 tall og ikke 6. Det skal det reageres på at skiltnummeret ikke «stemmer» - FØR porten åpnes ! Denne feilen er noe selskapet ikke gjør noe med. Det opplyses ikke at det er forekommet noe galt i selve plottingen. Hvorfor ikke det - mon tro !
Forbrukerrådet bør engasjeres her siden denne metoden kan mistenkes som svindel.