Det er nemt men bilen er aldrig helt tør og da jeg kører el bil er det vigtigt jeg låser og slukker bilen ellers vil censor åbne bagklappen men vasken går vild hurtig igang
Apholmenvej 9, 9900 Frederikshavn, DK
Var i vaskemaskine 1 i Frederikshavn d.23/6. Børsterne kørte frem og anlægget gik i stå. Jeg ringede ind på servicetelefonen og de kunne godt se at der var noget galt, hvorfor de bad mig om at... Näytä lisää
Generalt syntes jeg at alt virker helt ok. Dog forstå jeg ikke at man bare kan benytte alle vaskehaller i dk ude at skulke betale ekstra hvis man nu benytte en uden for det område man har tilmeldt si... Näytä lisää
Efter at have været igennem 2 x guldvask var bilen ren, men stadig måtte den eftertørres med et viskestykke, ellers havde den været fyldt med kalkpletter.
Apholmenvej 9, 9900, Frederikshavn, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Var i vaskemaskine 1 i Frederikshavn d.23/6.
Børsterne kørte frem og anlægget gik i stå. Jeg ringede ind på servicetelefonen og de kunne godt se at der var noget galt, hvorfor de bad mig om at køre ind igen. Det gjorde jeg så, men det samme skete en gang mere - den gik i stå!
Jeg ringede ind igen men havde ikke mere tid og bad om at få mine penge 119,- tilbage - det kunne ikke lade sig gøre. Så skulle jeg klage til kundeservice.
Jeg har skrevet ind til KS med alle oplysninger og får et svar tilbage at jeg skulle give de oplysninger jeg lige har givet og et konto udtræk. Det er også sendt ind, men har intet hørt.
Det virker som om, at man blot håber at folk siger "pyt" det er bare 119,-
Jeg kommer aldrig i jeres maskine mere!
Preben Cortsen Møller
Tinglevvej 15
Frederikshavn

Vastaus yritykseltä Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej
Fantastisk kundeservice og nem vask af bil👍

Vastaus yritykseltä Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej
Frederikshavn stadigvæk kun en vaske hal ledig flere måneder uden den laves

Vastaus yritykseltä Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej
I Frederikshavn er der ALTID en eller begge haller ude af drift. Kan ikke anbefales!
På vej til washworld kører jeg forbi OKs vask. Dér er der aldrig fejl.

Vastaus yritykseltä Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej
Altid en fornøjelse at vaske bilen hos jer 👍

Vastaus yritykseltä Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej
Vi har vasket så mange gange i råddent vand der lugter forfærdeligt

Altid en fornøjelse at vaske bil hos Wash World👍

Vastaus yritykseltä Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej
Er tilfreds med vasken men syntes der køres for lidt tørring

Vastaus yritykseltä Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej
Har et premium abonnement. Men synes ikke at maskinen tørrer bilen nok. Overvejer at stoppe abonnementet.