Flot bøjlestang - jeg havde brug for et lidt anderledes design en standard stangen, hvilket ikke var noget problem
Jeres lamper er mildestalt noget ragelse. Elendig kundeservice - aldrig til at fat på og forresten husk lige at betale dine leverandøre🫣 Vil ALDRIG købe her igen. Ikke engang mit kælderrum fort... Näytä lisää
Tak Wallpipe for dejlig service og lækre produkter. Man kan virkelig godt mærke hvor meget der er lagt i produktet ! Jeg købte læderpuden for lidt siden, til min hund, som til min overraskelse brug... Näytä lisää
Fra min bestilling og til jeg modtog de 2 flotte væglamper, gik der ikke mere end 5 dage, de var godt pakket ned, ingen skader. Tiptopper service HELE vejen igennem og varerne var helt som jeg forven... Näytä lisää
Messingvej 36a, 8940, Randers SV, Tanska
- 20961194
- info@wallpipestore.dk
- wallpipestore.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
pakke modtaget hurtigt…
Jeg modtog pakken med det bestilte meget hurtigt.
Pakket med sikkerhed for at intet ville gå i stykker.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering og produkt som ventet
Hurtig levering og produkt som ventet. Men jeg har forsøgt tre gange at komme i kontakt med jer via jeres chat, hvor I skriver, at I vender tilbage inden for 29 min. Jeg hører bare intet. Har dd sendt en mail, som jeg heller ikke har fået svar på endnu.
Samlede kundeoplevelse
Hurtig levering og lækkert produkt.
Refundering
Hej Wallpipe
I svarer ikke på mails, opkald, sms, chat et
Jeg savner penge for returnering af lampe i november 2022!
Hvad sker der?
Mvh Michael Lindholm

Vastaus yritykseltä WallPipe
Penge trukket men ikke modtaget det…
Efter en forretningsgangsforklaring ændrer jeg fra 1 til 4 stjerner.

Vastaus yritykseltä WallPipe
Alt var som det skulle være.
Kan anbefales
Kvik personale, der spørger ind til hvis bestillingen ser mærkeligt ud (da jeg havde kludret i min bestilling )
Og dejlig hurtig levering
Venter stadig på at få penge retur
Venter stadig på at få penge retur. Det køre ikke så godt.

Hurtig levering
Hurtig levering - virkelig gedigen produkt. Og hele konceptet er fantastisk
Suverænt lækker produkt
Suverænt lækker produkt. En WallPipe lampe er altså et særligt stykke interiør. Handler gerne hos jer igen.
Venlig hilsen
Marianne Schmidt
Er helt vild med genbrug og jeres…
Er helt vild med genbrug og jeres produkter passer så fint i d
Jeg er vild med jeres produkter og så…
Jeg er vild med jeres produkter og så handler I hurtigt med god service:)
God kvalitet -flot design
Hurtig levering.
Produkter stemmer overens med hjemmesiden, god kvalitet
Super tilfreds
Super tilfreds. Hurtig levering og godt pakket ind. Skal bestemt handle der igen.
Dårlig kundeservice har aldrig oplevet…
Dårlig kundeservice har aldrig oplevet SÅ arrogant og nedladende kundeservice. Kan absolut IKKE anbefale at handle hos dem.
Lækre varer og hurtig levering
Jeg har nu skrevet til wallpipe
Jeg har nu skrevet til wallpipe, omkring returnering af en stadion lampe i flere dage. Men jeg får ingen respons tilbage, og nu er der kun få dage tilbage af returretten .
Har nok lagt mindst 6 mails . Hun var hurtig til og svare, da jeg ville købe produktet.
Var oppe med station lampen for 14 dage siden, var ret målløs over hvordan lamperne, bare var smidt i en stor bunke udenfor deres værksted. .
Må sige de ikke behandler deres varer ordentligt, som skal sælges videre til andre.
Anbefaler ikke andre og handle hos dem.