Flot bøjlestang - jeg havde brug for et lidt anderledes design en standard stangen, hvilket ikke var noget problem
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeres lamper er mildestalt noget ragelse. Elendig kundeservice - aldrig til at fat på og forresten husk lige at betale dine leverandøre🫣 Vil ALDRIG købe her igen. Ikke engang mit kælderrum fort... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tak Wallpipe for dejlig service og lækre produkter. Man kan virkelig godt mærke hvor meget der er lagt i produktet ! Jeg købte læderpuden for lidt siden, til min hund, som til min overraskelse brug... Näytä lisää
Fra min bestilling og til jeg modtog de 2 flotte væglamper, gik der ikke mere end 5 dage, de var godt pakket ned, ingen skader. Tiptopper service HELE vejen igennem og varerne var helt som jeg forven... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Messingvej 36a, 8940, Randers SV, Tanska
- 20961194
- info@wallpipestore.dk
- wallpipestore.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Flot bøjlestang
Altid lækker kvalitet
Wallpipes produkter er altid k en lækker kvalitet og bliver sendt hurtigt.

Vastaus yritykseltä WallPipe
Havde bestilt en bøjlestang i special længde, og målene passede perfekt.

Vastaus yritykseltä WallPipe
Varen passer perfekt på de mål som…
Varen passer perfekt på de mål som angivet , meget tilfreds
God personlig service
God personlig service. Hurtig levering.
Produktet som det skal være.
Elendigt.
Vil ALDRIG købe her igen. Ikke engang mit kælderrum fortjener at have den lampe stående.
Hilsen fuglen ham der er fløjet (ret langt væk)👋
/Simon

Vastaus yritykseltä WallPipe
Super service hele vejen igennem
Super service hele vejen igennem. Hjælp til at forsendelsen ramte det rigtige tidspunkt, hvor jeg var hjemme. Og rigtig fine produkter, med en god historie og formål
Manglende refusion for fejl på ordre
Jeg må desværre også melde mig i koret af kritikere selvom jeg ellers tidligere har haft meget sympati for virksomhedens mission og købt en del af deres produkter. Jeg har nu igennem mere end et halvt år forsøgt at få tilbagebetalt et beløb for en ordre der var behæftet med fejl. Jeg har en e-mail bekræftelse fra Lisbeth den 20. Maj 2022 på at jeg skal have det aftalte nedslag i prisen. Jeg har senest hørt fra hende i juli 2022 at hun skulle få det ordnet, men intet er sket trods at jeg har skrevet og ringet til virksomheden adskillige gange. Intet svar. Må derfor desværre advare alle mod at handle med denne virksomhed

Super flotte lamper
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
Vi har forsøgt at kontakte wallpipe via mail, chat og telefon i løbet af de sidste 5-6 uger uden held. Vi mangler en del af den ordre vi modtog. Vil ikke anbefale at handle hos dem.
Har aldrig nogensinde været udsat for så dårlig service før, hold jer væk.
Lugter af konkurs
Opdatering d. 20/4-23
I svaret fra jer skriver i at vi har modtaget det fulde beløb retur, det passer nu ikke vi har intet modtaget.
Endnu engang tegn på dårlig service.

Vastaus yritykseltä WallPipe
Firmaet er eftersigende gået konkurs

Vastaus yritykseltä WallPipe
umulig at komme i kontakt med
Det er umuligt at komme i kontakt med nogen hos WallPipe :(

Vastaus yritykseltä WallPipe
Produkt og beskrivelser passer ikke sammen
“Jeg har købt tre fatninger, som jeg glædede mig til at få hængt op. Men da jeg åbnede pakken så jeg, at der ikke er nogen fatning i dem. Det er bare en træcylinder.
Der står i beskrivelsen på hjemmesiden, at der ikke følger ledning og pære med, men der står, at fatningen passer til en E27 pære (fatningstype E27), hvilket jo er helt forkert, når der slet ikke er indsat noget til at skrue en pære i.
Jeg håber at der er tale om en fejlsending, da jeg ellers synes at beskrivelsen er helt fejlagtig og misvisende. Jeg vil ikke engang kunne definere produktet som en fatning, da det jo bare er et stykke træ, som det er nu.
Jeg ville gerne have købt sort ledning med, men det var udsolgt, så hvis produktet er, som I har tænkt det, så vil jeg meget gerne have det sendt retur igen. Men håber selvfølgelig at det kan lykkedes at få dem til at virke, så jeg kan få dem hængt op herhjemme.
Håber at I kan hjælpe.
Mvh Tina”
Sådan skrev jeg til Wallpipe den 5. februar, men jeg har stadig ikke hørt noget fra dem. Jeg havde sådan glædet mig til at hænge mine nye lamper op, og vil gerne støtte lokalt og bæredygtigt, men nøj hvor er jeg bare skuffet.
Jeg ville have elsket at give Wallpipe 5 stjerner, men i stedet må de nøjes med 1.

Jeg har købt 2 væglamper
Fik hurtig lamperne . Og da de ingen pærer havde og ikke vidste hvornår de kom på lager har jeg fået refunderet 799 kr til selv at købe pærer .
Det er en fin service
Hilsen Janni lykke Mogensen
Hurtig og nem bestilling😀
Har fået kontakt…
OPDATERING 14/2 2023:
Har fået mail fra Lisbeth fra WallPipe, hvor hun beklager og undskylder for fejlene, samt at de har refunderet mit købsbeløb, hvilket er sket.
Så det er kun fair at skrive det her - jeg ville egentlig bare gerne have haft eftersendt den manglende pære samt beslag, hvilket jeg har skrevet til WallPipe, men har valgt at acceptere deres undskyldning og at de vælger at give mig mine penge tilbage.
Så der er hul igennem til firmaet, omend blot med noget forsinkelse.
Dårlig dårlig oplevelse med dette firma.
Ville købe en væglampe m pære der var med i prisen.
Der stod ikke noget om vægbeslag i salgsannoncen, så skrev en mail og forespurgte om der fulgte vægbeslag med. Fik lynhurtigt svar tilbage fra Lisbeth at ja det gør der. Bestilte lampen og fik den leveret d. 1/2 uden pære og uden vægbeslag. Skrev med det samme en mail (besvarede hendes egen mail hvor hun skrev at vægbeslag fulgte med) om de manglende dele og hørte intet. Skrev 3/2 på hjemmesidens kontaktformular om de manglende dele som jeg forventer at få eftersendt. Hørte intet retur. Ringede 7/2 4 gange i løbet af dagen uden at telefonen bliver taget. telefonen ringer bare - ingenting om hvem man har ringet til el.l. Lægger besked og hører selvfølgelig intet tilbage. Skriver 8/2 en ny mail om de manglende dele og har intet hørt tilbage. Må melde mig i koret af kunder der desværre er blevet snydt af dette firma. Kan kun anbefale at man holder sig langt væk.
Elendig kundeservice
Vi har forsøgt at kontakte wallpipe via mail, chat og telefon i løbet af de sidste 2-3 uger uden held. Vi mangler en del af den ordre vi modtog. Vil ikke anbefale at handle hos dem.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.