Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har alltid bra sortiment - kläder för alla tillfällen, bra mix bland olika märken och mycket trevlig support för oss som handlar digitalt. Bra inspiration både på webben och Instagram.
Yritys on vastannut
Köpte 2 tröjor LP399661 i olika storlekar men 10% koden fungerade inte utan wakakuu skulle kreditera det när jag bestämt om jag skulle behålla någon. Jag behåll ena storleken och returnera den andr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Great selection. I enjoy a quality over quantity styles, and this was a wonderful experience. Will be back for more!
WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.
Billdalsvägen 2, 436 55, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Som så många andra har nämnt här så är det här i särklass den absolut sämsta kundservice jag varit med om. Jag beställde två plagg från deras egen kollektion. Det ena plagget var kraftigt felsytt och det andra var trasig, rejält smutsigt, utan lappar och med en annan kunds knöliga leverans bekräftelse i. Eftersom man inte får reklamera utan att kontakta dem först så kontaktar jag dem via mail och får inte ett svar. Jag kontaktar dem via telefon och där kan de inte göra annat än att påminna kundservice om mitt mail. Jag kontaktar chatten och utrycker att jag har försökt nå dem på alla sätt och ska åka iväg på semester. Chatten är inaktiv.
När jag väl får svar så säger dem att det är ok att jag skickar in reklamationen efter resan även om tiden gått ut. När jag kommer hem från resan får jag inte skicka tillbaka plagget.
Det har nu gått två månader och jag vet inte vad jag ska göra. Det här är ett bolag som utger sig för att hålla hög kvalitet men varken leveransen eller kundupplevelsen speglar det.
Det är helt okej att ett misstag händer men här är det medlande efter meddelande och månad efter månad av dåligt bemötande.
Det är inte rimligt att en kund ska behöva lägga såhär mycket tid och energi på en reklamation som var trasig när den kom.
Så galet besviken, kommer inte våga fortsätta att handla här även om jag tycker att det finns mycket fint.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
This store is the best! Costumer service is so professional and fast. You feel safe and happy every time you buying some this here. Big recommendation.
Good done!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Har aldrig oplevet et værre firma at handle med. Man modtager slet ikke varen fra dem, og de vil ikke tage ansvar for at finde den, ligesom de heller ikke vil tilbagebetale pengene. Køb ALDRIG noget hos dette firma, med mindre du er indstillet på at forære penge væk.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Så smidiga, serviceminded samt produkter av högsta klass! Att handla hos er var en fantastisk upplevelse på alla sätt ! Positivt överraskad! 😊🌺

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Problemfri handel och bra kundtjänst

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Alltid mycket tillmötesgående och snabba leveranser.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Snabb leverans! Fantastisk kundservice - som svarar både snabbt och är mån om kunderna. Otroligt nöjd och tacksam kund!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Øv så blev det også min tur til at blive snydt!!
Har 15.10 købt et par Ganni bukser som jeg sendte retur den 29.10 og som jeg har fået bekræftelse fra DHL om er modtaget hos firmaet 1.11….. jeg har sjovt nok ikke fået mine penge retur endnu… 2 x tlf nr på hjemmeside virker ikke og der bliver ikke svaret på mail. Jeg kan se på alle de dårlige anmeldelser at firmaet svarer at man bare sjal skrive til dem på mail… hvad hjælper det NÅR DER IKKE BLIVER SVARET. Jeg vil have mine penge tilbage!!!!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Jag kan varmt rekommendera Wakakuu och deras kundservice som alltid är super! Smidigt att kunna skriva via chatten och snabb återkoppling. Jag är en återkommande kund och de är väldigt hjälpsamma och det märks att de är måna om sina kunder. Bra utbud av kläder m.m samt snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Bestilte et par støvler gennem Miinto - de bliver så sendt af Wakakuu.
Modtager en forkert model……
En masse bøvl med at sende dem tilbage, plus kontakten foregår gennem Miinto.
Det gad jeg godt have været foruden!
Ha ha! Det kan næsten ikke blive værre - har nu modtaget de forkerte støvler for anden gang….
Giver sgu op!!! 😵💫🙄😶

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Gjorde en reklamation på ett plagg som jag hade hanterat exakt enligt givna instruktioner, kundtjänst ger avslag och hänvisar bara till deras leverantör och tar inget eget ansvar. Det var ett dyrt plagg och det är fruktansvärt irriterande att inte få gehör när jag inte har gjort något fel.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Dette er helt hinsides.. jeg har forsøkt å få kontakt med kundeservice og wakakuu rundt en retur i over 2 måneder uten livstegn..(norske kunder må be om og få tilsendt en retur lapp). Nå sitter jeg her med ting jeg ikke skal ha. Styr langt unna! Dette er bare lureri og en useriøs aktør som svindler kundene sine.
Svar til Wakakuu 24.oktober: Jeg har sendt i hvertfal 4 mailer til den adressen UTEN svar over de siste 6 ukene..! Ta dere sammen og dropp det automatiske svada svaret deres.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
I had a request and Wakakuu came back with a quick response and a very customer friendly solution which made me very happy. I can recommend the web shop to anybody interested in good quality, great products and friendly service.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Customer Support was very quick and helpful when I had questions on an invoice received.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Vill bara ge en stjärna till er medarbetare Tina,hon har förstått vad service är. Jag hoppas att detta kommer komma fram till henne. Hon är en riktig stjärna.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Köpte en väska i juni 2022, reklamerade den i början av augusti pga att den gått sönder, svaren som kommer är att de väntar på att leverantören ska svara.
Ett antal påstötningar till Kundservice, inget händer.
Mycket dåligt service från ett bolag som jobbar med många varumärken.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Super effektiv og hyggelig service rundt retur👍🤩. Og kjolen der i fra, var smashing🤩. Min beste anbefaling.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Rask respons hos kundeservice og god hjelp! :-) I tillegg til utrolig mange fine produkter. Anbefales.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Best costumers service in the whole world! Satisfied customer! Nice price!