Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har alltid bra sortiment - kläder för alla tillfällen, bra mix bland olika märken och mycket trevlig support för oss som handlar digitalt. Bra inspiration både på webben och Instagram.
Yritys on vastannut
Köpte 2 tröjor LP399661 i olika storlekar men 10% koden fungerade inte utan wakakuu skulle kreditera det när jag bestämt om jag skulle behålla någon. Jag behåll ena storleken och returnera den andr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag och min dotter gjorde varsin beställning samtidigt. Mitt paket kom två dagar senare det andra paketet kom inte. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och fick besked att dom skulle unders... Näytä lisää
WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.
Billdalsvägen 2, 436 55, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Fast delivery and great service! 🌟

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Tillmötesgående vid byte av storlek på produkt om prisförändring.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Fick hjälp med mitt ärende väldigt snabbt och smidigt. Mycket bra service!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Fantastisk service och otroliga produkter! Rekommenderar varmt!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Wakakuu.com - a very good webstore.
Very good personal service, when we need it.
We like their Brands and Products.
Orders are normally shipped fairly quick.
Our returns have been handled within in a week, credited a few days after the return is approved.
We do like Wakakuu.com.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Love the store! Great brand selection, lovely customer service!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Fantastiskt kundservice som är omtänksam och trevliga! Är en återkommande kund där det märks att dem är omtänksamma och tar hand om sina kunder. Alltid nöjd!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Ett jättefint bemötande och väldigt mån om att jag fick rätt hjälp. Jättebra instruerar och svarade på alla frågor.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Upplägget gällande returer är så dåligt! Kan inte logga in med mitt ordernr för att registrera retur och för att själv skriva ut en returtalong för att sända tillbaka paketet. Inget svar via kundtjänst gällande detta. Man kan bara mejla dem och chatten är aldrig på när jag går in på sidan. Då man endast har 14 dagar på sig för att återsända paketet så kommer jag nu inte kunna få iväg paketet inom denna tid på grund av fel som beror på dem ! Smidigt sätt att inte få nya kunder på!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle købe noget hos Wakakuu efter at have læst om fleres dårlige oplevelser - men jeg gav det et forsøg da det var eneste sted jeg kunne finde den vare jeg søgte. Og heldigvis havde jeg en rigtig god oplevelse. Varen kom hurtigt og var præcis som jeg ønskede. Jeg modtog desuden flere underretninger undervejs så jeg nemt kunne følge forsendelsesprocessen. Det bliver ikke sidste gang jeg køber noget der.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Kann die Klagen über den schlechten Kundendienst nur bestätigen. Keine Antwort auf mails, auch wenn sie in Englisch geschrieben sind.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
OTROLIGT DÅLIGT! Kundtjänst är i princip omöjliga att nå. De har inte skickat paketet som de skulle, och den har bara gått upp i rök. Plagg som jag verkligen såg framemot att få. Aldrig mer handla från dessa!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Har handlat i flera år, fantastisk bra kundservice, snabb leverans och alltid snygga och stilrena kläder i sitt sortiment.
Så nöjd och tacksam kund!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Jag är nöjd. Köpt från de flera gånger jätte bra priser.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Great onlineshop! Order was Sent Next day and it Took three days and promised was 3-5 at Christmas Time! Perfect khaite cardigan and I can recommend the Shop! Perfect and trustworthy!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Som så många andra har nämnt här så är det här i särklass den absolut sämsta kundservice jag varit med om. Jag beställde två plagg från deras egen kollektion. Det ena plagget var kraftigt felsytt och det andra var trasig, rejält smutsigt, utan lappar och med en annan kunds knöliga leverans bekräftelse i. Eftersom man inte får reklamera utan att kontakta dem först så kontaktar jag dem via mail och får inte ett svar. Jag kontaktar dem via telefon och där kan de inte göra annat än att påminna kundservice om mitt mail. Jag kontaktar chatten och utrycker att jag har försökt nå dem på alla sätt och ska åka iväg på semester. Chatten är inaktiv.
När jag väl får svar så säger dem att det är ok att jag skickar in reklamationen efter resan även om tiden gått ut. När jag kommer hem från resan får jag inte skicka tillbaka plagget.
Det har nu gått två månader och jag vet inte vad jag ska göra. Det här är ett bolag som utger sig för att hålla hög kvalitet men varken leveransen eller kundupplevelsen speglar det.
Det är helt okej att ett misstag händer men här är det medlande efter meddelande och månad efter månad av dåligt bemötande.
Det är inte rimligt att en kund ska behöva lägga såhär mycket tid och energi på en reklamation som var trasig när den kom.
Så galet besviken, kommer inte våga fortsätta att handla här även om jag tycker att det finns mycket fint.