Saanut 5/5 tähteä

Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har alltid bra sortiment - kläder för alla tillfällen, bra mix bland olika märken och mycket trevlig support för oss som handlar digitalt. Bra inspiration både på webben och Instagram.

Saanut 1/5 tähteä

Köpte 2 tröjor LP399661 i olika storlekar men 10% koden fungerade inte utan wakakuu skulle kreditera det när jag bestämt om jag skulle behålla någon. Jag behåll ena storleken och returnera den andr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag och min dotter gjorde varsin beställning samtidigt. Mitt paket kom två dagar senare det andra paketet kom inte. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och fick besked att dom skulle unders... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Yrityksen kirjoittama

WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Good response time

6. maaliskuuta 2023

Hello Joanna!

Thank you for your review. We are glad that you received quick help from our customer service. Have a nice day, Wakakuu.

Saanut 4/5 tähteä

Serviceminded

Tillmötesgående vid byte av storlek på produkt om prisförändring.

15. helmikuuta 2023

Hej Marianne!

Tack för ditt omdöme. Vad fint att du är nöjd med hjälpen du fick hos vår kundtjänst. Ha en fin dag, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service och otroliga…

Fantastisk service och otroliga produkter! Rekommenderar varmt!

2. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Julia! Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss att höra. Vi önskar dig en fin helg, Wakakuu.

Great service

Great service, helpful staff.

Hi Alja!

Thank you for your review. We are glad that you are satisfied with our service. Have a nice evening, Wakakuu.

Wakakuu - Excellent!

Wakakuu.com - a very good webstore.
Very good personal service, when we need it.
We like their Brands and Products.
Orders are normally shipped fairly quick.
Our returns have been handled within in a week, credited a few days after the return is approved.
We do like Wakakuu.com.

24. tammikuuta 2023

Hey Sten!

Thank you very much for your review, it means a lot to us. We are so happy that you are satisfied with your experience with us at Wakakuu. Have a nice day, Wakakuu.

Great service ❤️

28. tammikuuta 2023

Hey Amelia!

Thank you for your review and kind words about our service. It means a lot to us. Have a nice evening, Wakakuu.

Love the store

Love the store! Great brand selection, lovely customer service!

Hey Tereza!

We are so happy to hear this. Have a nice evening, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt kundservice som är…

Fantastiskt kundservice som är omtänksam och trevliga! Är en återkommande kund där det märks att dem är omtänksamma och tar hand om sina kunder. Alltid nöjd!

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej! Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd! Ha en fin kväll, Wakakuu.

Ett jättefint bemötande.

Ett jättefint bemötande och väldigt mån om att jag fick rätt hjälp. Jättebra instruerar och svarade på alla frågor.

23. tammikuuta 2023

Hej Ida!
Tack för fina ord, vad roligt att du är nöjd och fick rätt hjälp i ditt ärende. Ha en fin dag, Wakakuu.

Saanut 1/5 tähteä

Upplägget gällande returer är så…

Upplägget gällande returer är så dåligt! Kan inte logga in med mitt ordernr för att registrera retur och för att själv skriva ut en returtalong för att sända tillbaka paketet. Inget svar via kundtjänst gällande detta. Man kan bara mejla dem och chatten är aldrig på när jag går in på sidan. Då man endast har 14 dagar på sig för att återsända paketet så kommer jag nu inte kunna få iväg paketet inom denna tid på grund av fel som beror på dem ! Smidigt sätt att inte få nya kunder på!

23. tammikuuta 2023

Hej Sofia!

Vår kundtjänst har idag en svarstid på cirka 72 h vardagar. Det kan vara så att du har skrivit in fel mailadress när du la ordern. Isåfall fungerar det inte i portalen då den behöver vara identisk. Återkom gärna till customerservice@wakakuu.com så ska vi se till att du får återkoppling i ditt ärende snarast då vi endast har ditt förnamn kan vi inte hitta dig. Ha en fin dag, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

Godt udvalg og hurtig ekspedition (+ levering)

Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle købe noget hos Wakakuu efter at have læst om fleres dårlige oplevelser - men jeg gav det et forsøg da det var eneste sted jeg kunne finde den vare jeg søgte. Og heldigvis havde jeg en rigtig god oplevelse. Varen kom hurtigt og var præcis som jeg ønskede. Jeg modtog desuden flere underretninger undervejs så jeg nemt kunne følge forsendelsesprocessen. Det bliver ikke sidste gang jeg køber noget der.

6. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Signe! Vad roligt att höra, tack för att du delar med dig. Vi hoppas se dig åter som kund snart igen. Ha en fin dag, Wakakuu.

Kundendienst Fehlanzeige

Kann die Klagen über den schlechten Kundendienst nur bestätigen. Keine Antwort auf mails, auch wenn sie in Englisch geschrieben sind.

19. tammikuuta 2023

Hey!

We currently have a slightly longer response time in our customer service, but they have now contacted you via email. Wish you a great day, Wakakuu.

OTORLIGT DÅLIGT

OTROLIGT DÅLIGT! Kundtjänst är i princip omöjliga att nå. De har inte skickat paketet som de skulle, och den har bara gått upp i rök. Plagg som jag verkligen såg framemot att få. Aldrig mer handla från dessa!

3. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Jessica! Vi beklagar att du inte är nöjd med din upplevelse. Vår kundtjänst har kontaktat dig via mail angående ditt ärende. Som vi skriver på hemsidan får man oftast återkoppling inom 48 h vardagar men vid rea eller kampanjer kan svarstiden vara något längre. Ha en fin dag, Wakakuu.

Tack för fantastisk kundservice

Har handlat i flera år, fantastisk bra kundservice, snabb leverans och alltid snygga och stilrena kläder i sitt sortiment.
Så nöjd och tacksam kund!

3. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Daniela! Tack för dina fina ord. Vad roligt att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss. Vi önskar dig en riktigt fin dag, Wakakuu.

Jag är jättenöjd

Jag är nöjd. Köpt från de flera gånger jätte bra priser.

22. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej! Tack för ditt omdömde, vad roligt att du är nöjd. Vi önskar dig ett gott nytt år, Wakakuu.

Great trustworthy onlineshop

Great onlineshop! Order was Sent Next day and it Took three days and promised was 3-5 at Christmas Time! Perfect khaite cardigan and I can recommend the Shop! Perfect and trustworthy!

20. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hi Andrea! Thank you so much for your feedback, it means a lot to us. Wish you a great day and a happy new year, Wakakuu.

Kundservice under all kritik

Som så många andra har nämnt här så är det här i särklass den absolut sämsta kundservice jag varit med om. Jag beställde två plagg från deras egen kollektion. Det ena plagget var kraftigt felsytt och det andra var trasig, rejält smutsigt, utan lappar och med en annan kunds knöliga leverans bekräftelse i. Eftersom man inte får reklamera utan att kontakta dem först så kontaktar jag dem via mail och får inte ett svar. Jag kontaktar dem via telefon och där kan de inte göra annat än att påminna kundservice om mitt mail. Jag kontaktar chatten och utrycker att jag har försökt nå dem på alla sätt och ska åka iväg på semester. Chatten är inaktiv.

När jag väl får svar så säger dem att det är ok att jag skickar in reklamationen efter resan även om tiden gått ut. När jag kommer hem från resan får jag inte skicka tillbaka plagget.

Det har nu gått två månader och jag vet inte vad jag ska göra. Det här är ett bolag som utger sig för att hålla hög kvalitet men varken leveransen eller kundupplevelsen speglar det.

Det är helt okej att ett misstag händer men här är det medlande efter meddelande och månad efter månad av dåligt bemötande.

Det är inte rimligt att en kund ska behöva lägga såhär mycket tid och energi på en reklamation som var trasig när den kom.

Så galet besviken, kommer inte våga fortsätta att handla här även om jag tycker att det finns mycket fint.

27. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Matilda! Vi är ledsna över din upplevelse och att det blev ett missförstånd med din retur. Självklart ska man inte som kund få defekta varor vid leverans. Som vår kundtjänst informerat om i mail kommunikation med dig har vi skickat en retursedel till dig per post så du kan göra returen. Vi önskar dig en god jul, Wakakuu.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin