Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och al... Näytä lisää
Har alltid bra sortiment - kläder för alla tillfällen, bra mix bland olika märken och mycket trevlig support för oss som handlar digitalt. Bra inspiration både på webben och Instagram.
Köpte 2 tröjor LP399661 i olika storlekar men 10% koden fungerade inte utan wakakuu skulle kreditera det när jag bestämt om jag skulle behålla någon. Jag behåll ena storleken och returnera den andr... Näytä lisää
Great selection. I enjoy a quality over quantity styles, and this was a wonderful experience. Will be back for more!
WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.
Billdalsvägen 2, 436 55, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Jeg købte en kjole på Wakakuus hjemmeside, som de efter et par dage sendte en mail om, ikke var på lager alligevel. De har alligevel trukket penge fra min konto, og her 2,5 uge efter, har jeg stadig ikke fået min penge retur! Jeg vil råde alle til at undgå Wakakuu. Jeg har købt en varer, som ikke var på lager, og stadig ikke fået pengene retur!
It's not easy to return with them anything. I received in the package only a printed shipping label from DHL express but there is no phone number or a link . SO I'm stuck with my return
order number 500003264
Man kan desværre ikke give 0 stjerner! For det første modtager jeg ikke retur seddel. Den er købt igennem miinto, så retur seddel bør være med. Jeg får sendt retur. Kan se ved postnord at den er modtaget 23 juni ved Wakakuu! Idag er det d 21 juli og de har stadig ikke registreret den retur! Heller ikke til miinto! Jeg har sendt mails, som de ikke besvarer! Jeg kan IKKE anbefale at handle her! Det er vildt frustrerende!
Beställde en dyr klänning som kom levererad med en sminkfläck på framsidan. Anmälde detta till customer service på en gång OCH till deras claims mejladress eftersom customer service reagerar ej. Kommer att anmäla till Konsumentverket precis som de andra som skriver nedanför. Jag fattar inte att någon kan driva online butik och har urusel customer service. Mig kommer de inte få att handla där igen. Folk kanske sa upp se så finns ingen att jobba kvar!?
I wonder if this website is legit or a scam ?!
I ordered one week ago and told their customer service right away after my order that I am leaving on vacation on July 5. One week later, my order is still not shipped, their CS is UNREACHABLE by email!!!!!
I succeeded to catch an agent at last on live chat, but she told me they can’t do nothing. They can’t cancel my order or change the delivery address. And when I told them I will open a dispute with my bank, she left the chat without any word. The next day, on live chat same thing happen : they can’t do nothing and then she left the live chat without any word.
So, I don’t know if my order will be sent one day, and if so, I will not be there to receive it… Will pay the shipping and expensive return for nothing 😡
Worst experience on an online website EVER!!!
DON’T EVER ORDER ON THEIR WEBSITE!!!!
__________
UPDATE :
They finally sent my order today, 8 days after I placed my order… I think it’s because of my review on there, my package was at last dispatched…
I succeeded to change the shipping address to a DHL pick-up point near my vacation address in the south of France thanks to the DHL on demand (luckily I leave on vacation in France), so problem resolved.
I would have expected Wakakuu would refund me the shipping cost for shipping my order so late, more than a week after I placed my order, but no.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Jeg har skrevet til dem da min vare aldrig dukkede op, ingen ordrebekræftelse, og 1700 kr fattigere. De skriver de kigger på det, også på denne side, der er dog ingen opklaring😳. Køb ikke på denne side!!!!!
Har ventet snart 2 uger på at få penge retur selvom der tydeligt står at der kun går 3-5 dage på deres hjemmeside. De svarer heller ikke på mails omkring penge om refundering. Køber ikke derfra igen.
Bestilte to Moncler vester, og fikk ordrebekreftelse med en gang. Pakken tok litt tid pga påske, samt mye pakker hos Postnord. Når pakken kom, var de pent innpakket. Dessverre var den ene vesten for liten og måtte returneres. Fikk svar på mail nesten med en gang. Og neste dag fikk jeg retur label til å ha på pakken. Fikk sporing fra Postnord, så jeg kunne følge pakken på returen. Bestilte med Klarna, og fikk opprinnelig faktura kansellert, og ny faktura på den ene vesten så snart de hadde mottatt returen. Bestilte før jeg leste her inne, så ble rimelig bekymret da. Men dette fungerte helt supert. Fikk raskt og hyggelig svar på mail. Så har ikke noe problem å bestille flere ganger.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
I have waited for three months to get a refund. Every time I contact customer service,I get the same reply that they are looking into my order, and will contact me when they have more information. After reading reviews on Wakakuus facebook page, where people with similar experiences are threatening to sue them after waiting for half a year to get a money refund, I truly regret having placed a order. I am wondering if they are going bankrupt, and therefore don´t have the funds to refund their customers. Keep away!!
Despite reading the negative reviews on Trustpilot, I bought a jacket from Ganni at Wakakuu.com because it was the only place where the jacket wasn't out of stock. I ordered the jacket on the 8th of April and it arrived on the 10th of April even though it had to be transferred from Sweden to Denmark. The jacket was absolutely fine and I would defintely order from Wakakuu.com again.
Dårlig anmeldelse herfra igen
De sælger Lala Berlin CASHMERE SCARF TRIANGLE TRINITY CLASSIC i størrelse medium til 3000kr. Lala berlin sælger dem selv til 2600kr. Jeg skrev til Wakakuu, om der var en fejl i prisen og de skriver, at det er der ikke, og at de bruger altid leverandørernes priser, men den pris passer tydeligvis ikke. De sælger deres til ting overpris. Så husk at kig efter prisen når I handler :-)
Sendte tilbake en joggedress i begynnelsen av oktober og har ennå ikke fått tilbake penger. De få gangene de svarer får jeg bare beskjed om at de skal undersøke og komme tilbake til meg. Det har de nå sagt 5 mnd. Det mest useriøse selskapet jeg har vært bort i pluss at der er umulig å få noe svar fra noen. Svarer aldri på mail, og kun noen få ganger på chat. Anbefaler alle og holde seg unna.
Inden jul bestilte jeg to forholdsvis dyre trøjer fra Ganni fra Wakakuu gennem miinto.dk. Begge gange sendte de en forkert varer - utroligt!!. Der var ikke vedlagt returlabels, hvilket der burde være. Efter lidt skriveri frem og tilbage fik jeg mine returlabels. Jeg fik sendt begge pakker retur, men modtog kun penge for den ene, hvilket var i starten af januar. Jeg har nu siden start januar kontaktet både Miinto og Wakakuu, men der sker intet. Det ene øjeblik bekræfter de, at varen er modtaget retur, og det næste øjeblik skal de undersøge det. Der sker absolut ingenting! Jeg vil meget gerne have mine 1900kr tilbage! Simpelthen ikke i orden. Det er absolut sidste gang jeg handler her!
Havde man kunne give 0 stjerner, ville jeg have gjort det. Jeg købte tilbage i efteråret en bluse fra Ganni til 2400kr. Da jeg havde haft den på i under en time, gik den i stykker. Jeg kontakter Wakakuu med denne reklamation. De beder mig indsende blusen, så den kan blive repareret. Denne reparation og returnering til mig igen, tager halvanden måned. I mellemtiden må jeg rykke dem mange gange for at høre status. Da jeg får den tilbage og pakker den ud, er den stadig i stykker. Jeg kontakter igen Wakakuu. De vil have mig til at indsende reklamationen (blusen) på ny. Dette gør jeg. Igen går der over en måned, hvor jeg må rykke dem flere gange for at høre status i sagen. De er helt umulige at komme i kontakt med, og vender ikke tilbage på mine mange henvendelser. Til sidst kommer jeg i kontakt med en medarbejder på chatten. Han vil sende en mail til mig med status. Endelig. Han skriver i en mail, at de har valgt at godkende min bluse som reklamation og give mig mine penge tilbage. Ifølge deres egne retningslinjer skulle det ske indenfor 5-10 arbejdsdage. Dette sker ikke. Jeg har derfor igen skrevet til dem både på mail og i deres chat, men de vender aldrig tilbage. Jeg har sågar skrevet, at jeg bare gerne vil have min bluse tilbage, så jeg selv kan få den lavet, men jeg hører intet. Status er derfor, at de har mine penge (2400kr) OG min bluse i deres besiddelse. Mit møde med Wakakuu er derfor, at jeg er 2400kr fattigere og ingen bluse har, da de ikke vil returnere den eller svare på mine henvendelser. Jeg har naturligvis også forsøgt at kontakte dem pr. telefon, men den er ligeledes ude af drift. Jeg ønsker at advare alle om at handle med dette FUP-firma, så i ikke vil blive franarret jer jeres penge. For mig har det kostet dyrt at handle med dem.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Kundtjänst är under all kritik!!! Har försökt få hjälp i 2 månader nu, fått svar två gånger att dom ska undersöka min fråga och återkomma vilket aldrig händer. Går inte heller att ringa eller skriva på chatten utan bara via mejl.
Var litt skeptisk til å bestille herfra etter å ha lest anmeldelsene, men bestemte meg for å ta sjangsen og betale gjennom klarna i tilfelle. Fikk ordrebekreftelse på Mail rett etterpå, og på mandagen fikk jeg link til sporing av postnord. Bestilte pakken før helgen og allerede onsdag morgen kunne jeg hente den på postkontoret. Er veldig fornøyd med orderen og kan absolutt anbefale å handle derifra (til tross for tidligere dårlige anmeldelser) :-)
(Bestilte Juicy dress)

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Fin service. Jeg bestilte en større ordre hos Wakakuu d.26/12 2020. Grundet juleferie/nytår og corona var deres shipping en smule forsinket, men jeg blev orienteret under, et hvert skridt af behandlingen af ordren. Pakken er kommet idag, og jeg må sige, at der er ikke en finger at sætte. Super fin service med hurtige svar - smukke items i fantastisk kvalitet og flot indpakning. Så kan man godt leve med en lidt forsinket forsendelse. Desuden trækker de først pengene, når pakken er ankommet, som en sikkerhedsforanstaltning. Jeg bestiller klart derfra igen!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Super dårlig service, tilbagebetaler ikke penge for returvare og svarer ikke på henvendelser, handel ikke med dette firma, og pas på, da Miinto.dk optræder som mellemmand og ikke sælger til dette firma men det kan man ikke se ved bestilling, nul stjerner herfra
Hade önskat att jag läste recensionerna innan jag köpte härifrån..