Saanut 5/5 tähteä

Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har alltid bra sortiment - kläder för alla tillfällen, bra mix bland olika märken och mycket trevlig support för oss som handlar digitalt. Bra inspiration både på webben och Instagram.

Saanut 1/5 tähteä

Köpte 2 tröjor LP399661 i olika storlekar men 10% koden fungerade inte utan wakakuu skulle kreditera det när jag bestämt om jag skulle behålla någon. Jag behåll ena storleken och returnera den andr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Great selection. I enjoy a quality over quantity styles, and this was a wonderful experience. Will be back for more!

Yrityksen tiedot

1. Elektroniikka & Teknologia

Yrityksen kirjoittama

WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

Ikke bestill noe fra Wakakuu om du…

Ikke bestill noe fra Wakakuu om du kanskje må returnere vare!!.
Sendte vare i retur 26.10.21 etter å ha fått tilsendt en annen jeans modell enn den jeg bestillte. Den stoppet opp i fortolling 01.11.21 da Wakakuu ( som opprinnelig avsender) ikke hadde levert inn nødvendig dokumentasjon på pakkens innhold. Jeg har; etter å ha fulgt gjeldende returprosedyre inne på Wakakuu.no .og levert inn sporbar retursending .fått en rekke problemer og ekstra arbeid med å etterlyse returen/ utsette faktura / skrive epost på epost etc.Utsettelse av faktura skyldes helt og holdent god kundebehandling fra Avarda.no som forlenget betalingsfrist ,og ikke Wakakuu som bare kommer med standardsvar om at returer fra Norge kan ta litt tid... Returen er ennå ikke registrert.( 02.12.21). og det er umulig å få kontakt og et ordentlig svar fra Wakakuu om hvorfor dette kan ta så lang tid, og hvem som eventuelt er ansvarlig for fakturaen som forfaller etter hvert. Er redd dette blir meg.

Ser at Wakakuu har svart på min anmeldelse. Registrerer igjen at dette er standardsvar fra Wakakuus side som ikke hjelper hverken meg eller alle andre som opplever returproblemer . ikke svar på eposter fra kundeservice og fakturaer som forfaller på varer man ikke lengre har.Jeg tenker at Wakakuu.på bakgrunn av dårlige erfaringer og derav dårlige anmeldelser bør se på om det kanskje er behov for forbedringer av praksis i stedet for disse standardsvarene her inne på Trust Pilot

2. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej! Vi beklagar verkligen din upplevelse. Vår kundservice hanterar alla ärenden allt eftersom dom kommer in. Vi beklagar även att din retur inte kommit fram till oss ännu. Önskar dig en fin helg!

Saanut 1/5 tähteä

Den verste kundeservicen i Europa.

Jeg opplever akkurat det samme som de andre her. Kjøpte jakke for 5000,-kr og den passet ikke, sender dem mange mailer om å få returslippen men får aldri svar :( Tør heller ikke sende jakke tilbake, for at jeg er redd for å bli sittende igjen uten verken jakke eller penger :( Kjøper aldri noe fra de igjen!

1. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej! Vi är hemskt ledsen för din upplevelse, tyvärr har vi lite tekniska problem med detta just nu. Vi kommer självklart acceptera att din retur kommer in lite senare. Vi kommer återkomma till dig via mail så snart detta är löst. Önskar dig en fin helg!

Otroligt dålig kundupplevelse.

Otroligt dålig kundupplevelse.
Jag handlar ofta via nätet och har aldrig upplevt så här dålig service!
Jag beställde ett par jeans för en månad sedan och betalade direkt vid beställning.
Efter en vecka fick jag besked att jeansen inte fanns, det var fel på lagersaldot. Det är sånt som händer.
Nu har jag väntat i en månad på återbetalning för jeansen jag aldrig fick.
Jag har kontaktat wakakuu via mail och försökt ringa men får inget svar. Mycket märkligt.
Jag har pratat med Avarda som säger att wakakuu måste registrera återbetalningen.
Nästa steg blir att anmäla till Allmänna reklamationsnämnden.

1. marraskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Jeg må desværre tilslutte mig skaren af…

Jeg må desværre tilslutte mig skaren af utilfredse kunder. Min returforsendelse er åbenbart forsvundet og da jeg desværre ikke har gemt kvitteringen for forsendelsen, får jeg således ikke mine penge tilbage for mine returnerede varer. Jeg har handlet en del på nettet og har aldrig oplevet dette før. Øv :-(

29. lokakuuta 2021

Handla INTE AV DEM!

Handla INTE AV DEM!
Så besviken, har handlat och bytt storlek. Får inte fakturorna ändrade. Får inget bra återkoppling. Chatten är värdelös. Kundservice svarar knappt, stött på flera gånger. Hänvisar till Avarda som har fakturorna. De i sin tur kan inget göra, inte ens de kan ringa dem. Det kan ingen. HOPPLÖST!!!!!
ALDRIG MER!

30. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Fruktansvärd butik i ordets fulla…

Fruktansvärd butik i ordets fulla bemärkelse! Beställde en dyr stickad klänning den 9/7 2021 men inte fått den än. Bekräftelsen kom på beställningen men sedan följde det ena mer flummiga svaret efter det andra på mina frågor om att ordern är under hantering,sedan försök om prioritering av ordern,sedan plötsligt att just min order råkat ut för tekniskt strul på lagret sedan inget mer! Telefonkontakt existerar överhuvudtaget inte! Något är på gång där som inte tål dagsljus! Emelie svarade och slutade svara på mina frågor! Nu är det den 9/30.2021 och ingen klänning har skickats åt mig! Ej heller återbetalning!

30. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Hvis 0 stjerner var en mulighed ville…

Hvis 0 stjerner var en mulighed ville jeg give det! Jeg har lavet en ordre den 9 september som jeg endnu ikke har fået besked om, hvorvidt den er afsendt eller lignende! Forfærdelig kundeservice som ikke svarer på henvendelser - den eneste besked jeg har fået er en mail om, at pakken ligger i pakkeshoppen med et ubrugeligt koli nummer. Der har ingen besked været fra Post Nord eller andre fragt metoder; endvidere oplyser pakkeshoppen mig at der ingen pakke ligger til mig.

Pengene er trukket og kundeservice svarer ikke efter flere ugers henvendelse!

Mit bedste råd - Handel ALDRIG på denne hjemmeside! Man ser hverken sine varer eller sine penge!

29. syyskuuta 2021

Helt håpløst

Helt håpløst. Min pakke ble returnert av post nord fordi pakken ble ødelagt under frakt og det tok 3 mndr før jeg fikk tilbake pengene mine. Jeg sendte daglig mailer med spørsmål om status og de svarte, men det var bare svada og dumme unnskyldninger, de var aldri konkrete. Endelig, i dag fikk jeg pengene mine. Avarda var superproffe.

23. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

I have had the worst experience with…

I have had the worst experience with this company, I had made a mistake on my shipping address and after about 5 emails later they replied saying they were cancelling the order rather than amend the delivery address. They tell you to go on to the webchat but when you do they tell you to send an email which they ignore. This company has the worst customer service I have ever come across.

22. syyskuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Got my order shipped to Denmark

Got my order shipped to Denmark. Received a tracking number and the box was beautifully packed. Was quite worried after reading the bad comments, but so happy that I have ordered from Wakakuu. The customer service doesn't respond immediately via chat, but they did answer my email within 48 hours.

17. syyskuuta 2021

Inga stjärnor alls.

Inga stjärnor alls.
Betalade varan innan leverans.
Fick Mail om att lagersaldo inte stämde så fick inte någon vara. Har nu försökt få tillbaka mina pengar men inte lyckats på flera veckor.
Varning för detta företag.

14. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Vi är ledsna att höra om din upplevelse. Vänligen kontakta customerservice@wakakuu.com så hjälper vår kundtjänst dig vidare. Du kan även använda dig av chatten på vår hemsida som du hittar i det nedre högra hörnet.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

0 stjerner til Wakakuu!

0 stjerner til Wakakuu!

Bestilte d. 30.7 et par jeans gennem Miinto hos Wakakuu.co. I skrivende stund 21 dage siden. Miinto reagerer ikke på mine henvendelser grundet travlhed ( 21 dage ) og derfor henvendte jeg mig hos Wakakuu, der ignorerer mine henvendelser. Ualmindelig ringe håndtering af både Miinto og Wakakuu!!!

20. elokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Så fruktansvärt besviken på denna sida…

Så fruktansvärt besviken på denna sida & önskar att jag hade läst dessa recensioner innan jag gjorde min beställning.

Beställde en klänning för en vecka sedan som skulle ha en leveranstid på 1-3 dagar, jag mailade dom och undrade vad som hänt med min beställning då jag inte fått någon bekräftelse på att varan är skickad. Svaret var att de bara tar lite längre tid just nu.

Idag fick jag ett mail att min vara inte finns ”upptäckt ett fel i vårt lagersaldo online gentemot vårt fysiska lager och den vara du beställt finns tyvärr in”.

”Tyvärr” det var allt. Blir så fruktansvärt besviken då jag skulle ha den klänningen till helgen och med deras usla kundtjänst, deras bedrövliga leveranstid och dåliga sätt att lösa saker så kommer jag varna alla för detta företag och endast vända mig till konkurrerande företag och som har goda leveranstider, bra bemötande och ser alltid till att hitta lösningar för att kunden ska bli nöjd.

18. elokuuta 2021

You Can trust Wakakuu - great experience

I was unsure wether to buy from Wakakuu after reading all the bad reviews - but the low prices convinced my anyway. I did email customer service regarding their reviews but didn’t receive a reply… But I am very happy I did make an order! My order came within a few days - the size was too big but it was super easy to return/exchange it with their label that came with the parcel. The new jacket came again a few days after and was a perfect fit. I received the money from my return about a week later. I would recommend wakakuu and shop with them again!

16. elokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snabb och smidig hantering av kundservice

Jag och min dotter gjorde varsin beställning samtidigt. Mitt paket kom två dagar senare det andra paketet kom inte. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och fick besked att dom skulle undersöka vad som hänt. Dagen efter fick jag svar och paketet kom efter ytterligare någon dag.
Supertrevlig i sin kommunikation och vårt problem löstes snabbt.

9. elokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin