Saanut 5/5 tähteä

Jag fick ett helt otroligt fint bemötande när jag ringde Vitalplus kundtjänst och fick prata med Jessica Andersson. Hon hjälpte mig långt utöver det jag bad om, dessutom var hon mycket kunnig, inget a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Gick på en telefon försäljning där jag skulle få prova deras produkt. Man hade 20 dagar på sig att säga upp produkten. Dom väntade med att skicka så innan man fått produkten hade dagarna gått och... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag fick ett första erbjudande, att jag skulle få ett erbjudande för 99 kr och vara med om en tävling och vinna produkter från rituals. Sedan ringde en till och sa samma sak( ingen koll på vilka man r... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ringde mig och sa att jag fick testa på en månad för bara fraktkostnaden och jag frågade killen jag pratade med 3 gånger om det var någon bindningstid och alla gångerna sa han nej men ändå blev jag fa... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.

2,3

1 tähti

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vitalplus kundtjänst

Vänlig kundtjänst, Thea på kundtjänst va mycket bemötande och förståelig

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack snälla för dina fina ord!
Vi blir glada av att höra att Thea tog hand om dig på ett så bra sätt.

Saanut 5/5 tähteä

Jag hade turen att få kontakt med…

Jag hade turen att få kontakt med Jessica (,minns ej efternamn). Hon var väldigt trevlig vid min önskan om uppsägning av prenumeration.

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du fick bra hjälp av Jessica och att upplevelsen vid uppsägningen kändes positiv. Vi tar med oss dina ord och ser till att vidarebefordra dem till henne!

Varmt välkommen tillbaka i framtiden om du skulle önska det.
Önskar dig allt gott!

Saanut 1/5 tähteä

Utifrån min erfarenhet av detta företag…

Utifrån min erfarenhet av detta företag vill jag varna för rent lurendrejeri! Köp INGENTING därifrån. Jag blev uppringd av företaget för att jag deltog i en tävling att vinna en husbil. Säljaren ringde för att berätta att jag gått vidare i tävlingen. Jag erbjöds en gratis provomgång och behövde skriva på ett godkännande för detta som kom med SMS. Säljaren väntade i luren medan jag undertecknade. När jag fick meddelande om att en ny leverans skulle skickas ringde jag direkt till företaget för att avbryta detta. Jag fick då veta att jag var bunden i ett abonnemang på ett helt år. Utan minsta möjlighet att avbryta. Jag protesterade och la fram fakta, men personen jag pratade med sa att han inte kunde göra något annat än möjligtvis byta ut D-vitamin till magnesium, vilket skulle sänka månadskostnaden något. Jag känner mig grundligt lurad. Läser på nätet att företaget anmälts många gånger för sina bluff-metoder, och blivit erlagda med vite. Ändå fortsätter verksamheten med nya offer.

Dessutom är doserna i tabletterna, både D-vitamin och magnesium, otroligt låg.

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att du känner dig missnöjd och uppfattar situationen på det här sättet. Det är självklart aldrig vår avsikt att någon ska känna sig lurad eller bunden mot sin vilja.

Vi försöker alltid vara tydliga i vår kommunikation, och det är tråkigt om något upplevts som oklart. Om beställningen gjorts via telefon så gäller ångerrätten som står på ditt digitala avtal.

Gällande innehållet i våra produkter är de framtagna utifrån generella rekommendationer för dagligt intag. Samtidigt är det viktigt att understryka att näringsbehov är individuellt och kan variera beroende på flera faktorer som kost, livsstil, ålder och hälsa.

Vi vill gärna hjälpa till att reda ut det som skett och hitta en lösning. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst direkt, så ser vi över ditt ärende tillsammans.

Toppen samtal 🙏👌

Tack så mycket – vi uppskattar din fina feedback! 🙏
Vänliga hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Oerhört trevligt kundbemötande är…

Oerhört trevligt kundbemötande är väldigt nöjd

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack så mycket för ditt fina omdöme – vi är glada att du är nöjd och uppskattar vårt bemötande!

Önskar dig en fin sommar!

Saanut 5/5 tähteä

Jessika gav ett mycket gott bemötande och fantastisk…

mycket gott bemötande och fantastisk trevlig röst. Jessika hjälpte mig på bästa sätt och gav mig ett stort förtroende till att er support är av topp kvalitet. Mvh Rasmus !

Hej Rasmus,
Stort tack för dina fina ord – det gläder oss verkligen att du är nöjd med bemötandet!

Vi ska självklart vidarebefordra din feedback till Jessika – hon kommer bli jätteglad att höra att du kände dig så väl omhändertagen. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är fantastiskt att du upplevde just det.

Tveka inte att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något framöver!

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Hej, och stort tack för ditt fina omdöme!

Vi blir väldigt glada över att höra att du upplevde ett bra bemötande – det betyder mycket för oss.

Ha en fin kväll,

Saanut 1/5 tähteä

De lurade mig att signa på ett avtal…

De lurade mig att signa på ett avtal elektroniskt där de sa att jag skulle få D-vitamin gratis en månad. Som tur var hittade jag ångerrättsblankett och har nu skickat in den. Mycket dåligt upplägg av försäljning. UNDVIK DETTA FÖRETAG!

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Hej, och tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi är verkligen ledsna att du upplevde vårt erbjudande som vilseledande – det är aldrig vår avsikt. Alla villkor ska framgå tydligt både i avtal och samtalet som görs med försäljare.

Vi är glada att du hittade ångerblanketten och utnyttjade din ångerrätt. Om något kändes oklart eller om du har fler frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst – vi hjälper gärna till.

Ha en fin dag!

Suspekt

Telefonen varslade "Misstänkt skräpsamtal". Uppringd p g a deltagit i nån tävling. Vunnit och en av få kvarvarande deltagare för storvinst/husvagn! Lugn och sansad uppringare men reagerade på dialekten. Blev erbjuden i "Present" att pröva vitaminer mot 62 kr fraktkostnad prövotid i 1 månad. Mottagande av "presenten" skulle bekräftas under samtalet via svar på sms eller mail. Mottog ett mejl med massor av finstilt text. Misstänkte prenumerationsavtal och vis av tidigare erfarenhet med svåravslutade prenumerationer avbröt jag samtalet. Uppringande nummer var +46720900529. Ringde Vitaplus kundtjänst 010-1385500 som bekräftar att erbjudandet stämmer - Vinnarchans + present!!! Suspekt känner jag ändå.

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Hej, och tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi förstår att du blev tveksam och vill gärna bemöta din feedback. Det stämmer att vi ibland kontaktar personer som deltagit i tävlingar för att informera om våra kampanjer, där ett introduktionserbjudande kan ingå – till exempel ett kosttillskott mot en mindre fraktkostnad. Vi är alltid tydliga med villkoren både i samtalet och i det mejl som skickas ut.

Vi beklagar om upplägget kändes otydligt – det är absolut inte vår avsikt. Din trygghet som kund är viktig för oss, och vi uppskattar att du tog kontakt med kundtjänst för att kontrollera informationen.

Ha en fin dag,

Saanut 5/5 tähteä

Du förstod varför jag ville säga upp…

Du förstod varför jag ville säga upp avtalet

Jag kan tänka mig att ta D,-vitamin med 3 månaders intervall utan bindningstid.
Mvh Birgitta Sandin

27. kesäkuuta 2025

Hej Birgitta!

Va kul att du vill ha våra produkter!
Vänligen kontakta oss på kundtjänst på 010 138 55 00 eller kundservice@vitalplus.se så hjälper vi dig med detta!

Ha en toppen dag,

Bra kommunikation med företaget

Bra kommunikation med företaget. Hjälpsam när man behöver hjälp, inga krusiduller. Toppenbra 👌

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack för ditt härliga omdöme! Det uppskattas :)
Vi är glada att kunna ge snabb och enkel hjälp när det behövs.

Vänliga hälsningar

Proffsigt

Proffsigt, o ödmjukt bemötande

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen.

Varma hälsningar,

Saanut 1/5 tähteä

Inga stjärnor alls Läs alltid…

Inga stjärnor alls! Läs alltid recensioner på företag. Jag missade det. Helt värdelöst företag! Som binder upp kunder ett helt år. Sa upp avtalet och bad de skicka slutfakturan som landade på 2600 för ett år. Det som skulle kosta 179kr i mån blev 287 istället med betalning för faktura och miljöavgift. Jag är riktigt förbannad. Ville bara göra mig av med dem
Monica

24. kesäkuuta 2025

Hej Monica,

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du upplever avgifterna och avtalet som otydliga och att det orsakat frustration. Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta och se över din faktura tillsammans.

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst så att vi kan gå igenom allt och hitta en lösning som fungerar för dig.

Saanut 1/5 tähteä

Oerhört oseriöst företag som…

Oerhört oseriöst företag som fortfarande lurar folk med telefonförsäljning dolt med tävlingar.

12. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Vi beklagar att du känner så. Vår avsikt är aldrig att lura någon, utan att erbjuda våra kunder värdefulla produkter på ett öppet och tydligt sätt.

Vi respekterar att telefonförsäljning inte passar alla och tar gärna emot din feedback för att bli bättre. Om du vill att vi tar bort dina uppgifter, kontakta oss gärna så ordnar vi det.

Bästa bemötande…

Deras Jessica på kundservice gav mig all den hjälp jag behövde. Fler såna människor och livet hade varit så mycket enklare! Tack för att ni finns!

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Stort tack för din fina kommentar – det betyder mycket för oss! Vi ser till att vidarebefordra dina ord till Jessica, det kommer garanterat att glädja henne.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och för att du uppskattar vårt arbete!

Saanut 1/5 tähteä

Jag blev uppringd förr igår gäller att…

Jag blev uppringd förr igår gäller att jag är vann så jag fått pris vital plus vitamin för en gratis provar. Och jag frågade honom för flera gånger sa han vitaminer är gratis behöve inte betala. Och idag jag fått faktura att jag ska betala 69 kr. Produkten skickas inom 10 dagar. Jag skickade meddelande till honom att behöver inte skicka produkten för att jag är inte intresserad längre för 2 gånger nu fick ingen svar.

Fy vilken företaget är ni. Försök lurar folk. Min man var riktigt förbannad. Vi ska anmäla er till polisen.

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack för att du hör av dig. Vi är ledsna att du upplevt situationen på det här sättet – det är aldrig vår avsikt att vilseleda eller skapa oro.

Produkten har beställts via e-signering, vilket bekräftar att du godkänt villkoren. Provet är kostnadsfritt, men frakt- och hanteringsavgift på 69 kr tillkommer, vilket framgår i samtalet.
Kontakta gärna vår kundtjänst så ser vi till att hitta en lösning.
Då vi också vill se gällande att du inte fått svar, för det får man alltid hos oss.

Varning

Varning ! Hemsk upplevelse. Blev uppringd om att jag har gått vidare i en tävling och sedan fick mig att skriva på för att få i månad gratis kosttillskott men sen efter jag skrivit på verkade något fel så jag har inprincip blivit lurad på att få betala för 12 månader. Totalt respektlöst. Det här borde vara olagligt att göra såhär.

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar att du upplevt situationen som negativ – det är självklart aldrig vår avsikt. En beställning registrerades efter att du godkänt den via e-signering, men vi vill gärna hjälpa dig vidare om något blivit oklart eller inte känts rätt.

Vänligen kontakta vår kundtjänst så ser vi över ärendet tillsammans.

Mycket vänligt bemötande.

Mycket vänligt bemötande.
Tog mina frågor på allvar och fann en snabb lösning.

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och hjälpen du fick.

Ful säljartaktik

Blev uppringd och det påstods att jag gått vidare i en tävling om priser på Willys. Det drogs en radda om hur jag skulle göra med presentkortet om jag vann mm. Som en bonus för att jag svarat så bra på frågorna om hälsa skulle jag erhålla gratisprover på Omega 3 och B-vitamin. Sedan försökte man tvinga fram att jag skulle e-signera ett avtal vilket jag aldrig skulle göra utan att läsa mycket noga. Var mitt uppe i ett familjefirande av stor vikt och sade att jag inte hade tid men "det skulle bara ta ca 10 sekunder". Då lade jag på så jag klarade mig undan att fastna i något jag verkligen inte vill ha. Har även fått en påminnelse via sms av säljaren att signera avtalet. Kommer inte att hända. Borde ge en reprimand till den säljaren.

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitalplus

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar att du upplevde samtalet som påträngande – det är inte så vi vill att någon ska känna. Vi tar din feedback på allvar och kommer att följa upp detta internt.

Om du vill att vi tar bort dina uppgifter eller har fler frågor, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Publicidad engañosa

Yo compré los audífonos xq en la promoción eran de recargar y resulta q me los enviaron de pilas ,un engaño ofrecen una cosa y envían otra ,necesito q me los cambien

3. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin