Jag fick ett helt otroligt fint bemötande när jag ringde Vitalplus kundtjänst och fick prata med Jessica Andersson. Hon hjälpte mig långt utöver det jag bad om, dessutom var hon mycket kunnig, inget a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gick på en telefon försäljning där jag skulle få prova deras produkt. Man hade 20 dagar på sig att säga upp produkten. Dom väntade med att skicka så innan man fått produkten hade dagarna gått och... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag fick ett första erbjudande, att jag skulle få ett erbjudande för 99 kr och vara med om en tävling och vinna produkter från rituals. Sedan ringde en till och sa samma sak( ingen koll på vilka man r... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ringde mig och sa att jag fick testa på en månad för bara fraktkostnaden och jag frågade killen jag pratade med 3 gånger om det var någon bindningstid och alla gångerna sa han nej men ändå blev jag fa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.
Ruotsi
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Varning. Lägg på luren direkt. Lurade på mig en prenumeration i ett svagt ögonblick. Glömde ångerrätten. Fast i ett år eller mer. Lurendrejare.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Jag har blivit uppringd upprepade gånger från dolt nummer, och när jag till slut svarade visade det sig vara ett företag vid namn Vital Plus. De påstod, via en Facebook-annons, att jag vunnit ett presentkort på 10 000 SEK hos COOP, om jag tackade ja till att ta emot deras vitaminer.
Jag kontaktade COOP för att kontrollera detta, och de var inte medvetna om någon sådan kampanj – vilket tyder på att det rör sig om ett bedrägeriförsök.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Vilken dålig kundservice dom har,jag har sagt upp mitt abonnemang i tid det beställdes 27 mars och jag skickade ett mail till dom 5 april. dom påstår att jag inte har skickat min uppsägning

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Telefonförsäljare är ett gissel. Blev uppringd efter att ha svarat på en tävling, och fick ett erbjudande som jag dumt nog tackade ja till. Missade pga av personliga "problem" att svara inom 20 dagar och nu är jag uppbunden i 12 månader. Tycker det är ett otroligt "fult" sätt att binda upp någon utan att ha möjlighet att bryta avtalet. Så var otroligt medveden om vad du tackar jag till, men ännu bättre tacka nej och lägg på luren.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Jag fick en samtal gällande en tävling jag var med i. Man sa att jag gått vidare och jag skulle även få D- vitamin. Detta presenterades som en slags vinst och jag godkände. Det slutade med en ett år lång prenumeration som jag inte kunde ta mig ur. Dåligt bemötande från kundtjänst. Bara ni hör namnet Vitalplus ska ni springa fort som bara den.Helt sjukt att man blir låst i ett helt j år på deras produkter

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Jag vill dela med mig av min starkt negativa upplevelse med Vitalplus. Mitt första intryck var att företaget använde sig av vilseledande säljmetoder. Säljaren som kontaktade mig inledde samtalet med att berätta att jag hade "gått vidare i någon tävling" och fick mig att känna mig utvald och speciell. Det framgick inte alls från början att syftet var att sälja mig något. Istället presenterades det som att jag skulle få "prova på deras produkter" mot en "kostnad" som enbart skulle täcka "miljöavgifter".
När det sedan blev dags att signera ett digitalt avtal, förändrades säljarens ton helt. Hon blev påstridig, stressade mig och avfärdade mina frågor med att det bara var "formaliteter" och att avtalet endast innehöll det hon redan hade berättat. Detta skapade en stor misstro mot företaget.
Även kontakten med kundtjänst var en besvikelse. Trots att mitt ärende till slut löstes, bemöttes jag av en dryg och ifrågasättande attityd. Kundtjänstmedarbetaren verkade mer fokuserad på att argumentera emot min upplevelse än att erbjuda en professionell lösning.
Sammantaget kan jag inte rekommendera Vitalplus. Företagets säljmetoder är djupt problematiska och kundtjänsten uppvisar en oacceptabel brist på professionalitet.
Jag ger dem en stjärna, men det känns fel. I en perfekt värld skulle jag ha gett dem... tja, inte en stjärna. Eller ännu hellre, jag hade sluppit engagera mig med den här typen av verksamhet från första början

hi,
I have been tricked into the same scandal. I was told that I will get tablets at discount rate for a month and then I can cancel whenever i want. Now when i sent them a mail saying I do not need the tablet, I have been told that I have signed years contract. I clearly told the selling person that I am new in Sweden and i do not understand Swedish. I was told that agreement is just for one month. They are lying to people. I am thinking of talking to police. This is very shameful.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Vitalplus är en del av säljföretaget Tradecom Scandinavia AB, som efter massor av anmälningar till konsumentverket har fått hot om viten på tidigare 500 000 kr, nu en miljon, för att deras säljmetoder leder till att konsumenter skriver på bindande och kostsamma abonnemang de inte vill ha. De kan beklaga sig och värja sig allt de kan i kommentarer här på Trustpilot men detta är fakta.
Exakt detta har hänt vår familj nu. En familjemedlem lockades av en tävling i ett helt annat sammanhang varpå hen fick ett samtal om att hen gått vidare i tävlingen. I det skedet lyckas uppringaren få hen att signera ett avtal om ett bindande abonnemang och har ABSOLUT INTE gjort tydligt att det var just ett bindande avtal. Hen hade aldrig ingått avtalet om hen visste vad det gällde. Tilläggas bör att hen är sjukskriven pga utmattning och smärta och har inte full beredskap att värja sig mot sådant här. Nu har det gått för lång tid för att ångra. Vi badar inte i pengar, och här for 2800 kr i sjön.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Blivit pålurad produkter jag inte vill ha, vid ett tillfälle när jag var mkt sårbar av olika anledningar. Har nu använt mig av ångerrätten. Har dock även tagit del av regler för företag på Konsumentverkets hemsida och kan bara konstatera att företagets metoder inte är giltiga. Tackar för tidigare givet omdöme som tipsade om detta.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
De är bland ytterst oseriösa folk. Jag hade aldrig beställt något från de. Fick skicka tillbaka på egen bekostnad. Fick betala för ingenting. Jag ringde flera gånger och de är väldigt respektlösa. Akta er att inte blir lurad med deras lögner.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Kundservice/Jessica är fantastisk! Jag har inte provat produkten ännu, men har inget negativt att säga om företaget!

Vastaus yritykseltä Vitalplus
som så många andra blev jag med lurad på ett löfte om 69 kr för vitaminer som sedan slutade i 12 månaders abonemang. ringde till dom för att fråga vad som stod på och dom svarade med att allt gått rätt till. jag vet att jag inte har signerat ett avtal men ändå finns det där.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Blev uppringd efter en tävling jag deltog i, dem sa 60kr för att prova tabletterna i två månader. Efter två månader kommer en nu räkning +fler d-vitaminer. Om du inte säger upp det.
Jag har försökt säga upp det vid minst 5 gånger under denna prov perioden. Men det kom en ny räkning på 278kr o inga d vitaminer.
Ser att många blivit inlurade i ett avtal med en bindningstid på 1 år, så försökte kolla mitt kontrakt. Men när jag går in på länken står det att sidan inte är tillgänglig längre. Så misstänker att dem gjort någon typ av inställning så kontraktet bara syns en viss tid. Dem förtjänar inte ens en stjärna

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Kundtjänst/Jessica är en stjärna. Fint och bra bemötande och väldigt hjälpsam.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Scam company, they just banned my account with my asset. I should have known their good reviews were fake, I had to report t() Spactel-capital

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Jag ville ångra köpet, men det går inte så nu har jag tecknat, 12 månader går inte att prata med dom, dom går på, inspelningen ,där man får säga att jag, ville ha, köpet, då på 69kr, men nu har jag betalat 128kr, och andra räkningen på 247kr, det var inte det jag gick med på, ville testa en gång, men nu är det omöjligt att avsluta. Går inte på detta tillslut kommer jag att få, betala 2800kr, för något dom, säljer in ,för 69kr bluff och båg......ångrar mig verkligen.

Vastaus yritykseltä Vitalplus
Blev uppringd och lovad ett prov paket och dom säger att man ska ringa upp när man har fått paketet för att försäkra sig om ångerrätten på abbonemang. Tog 3 månader innan jag fick första leveransen. Blev då lovad att jag inte skulle få något efter december och det fortsätter komma paket. Jag har skickat tillbaka alla paket för det var så vi kom överens. Likförbannat så fortsätter dom. Känner mig helt lurad och måste prata med IVO för nu är jag less. Vitalplus är ena bedragare och idioter som lurar folk på de här sättet. Må dom brinna. Vill jag ha vitaminer så går jag för h****** till apoteket
Jag blev uppringd, jag skulle få prova D-vitamin, jag var noga med att fråga om det var något jag behövde säga upp, och det behövde man göra, men det kunde man göra på hemsidan eller per telefon.
Så var inte fallet, jag fick ett abonnemang på ett år, som inte går att säga upp.
Detta företag ska ni hålla er borta ifrån.
De som inte äter gelatin kan inte ens äta deras tabletter, då detta är en av ingredienserna, gelatin från gris. Svårt att säga upp och ingenting sades i telefon vid första kontakt att det var ett abonnemang.