Vi var i proces med flere mulige leverandører af et vinyl click gulv. Vi havde set forskellige produkter, heriblandt Tarkett. En opringning til Villagulve og en snak med Chris overbeviste mig om, at h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig levering på blot 2 dage, gode priser og kommunikation, herunder omkring leveringstidspunkt. Varen var som forventet og på de ønskede mål. Derudover et stort tak til fragtmanden der satte varen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig levering, god og hurtig kundeservice. Forkert leveret måtte, det hvad der sker, dagen efter havde jeg den rigtige. 5 stjerner hertil. Der var dog lavet fejl i udskæringer, så måtte lapp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har købt akutisk gulv til vores nye køkken. Vi har haft fokus på at gulvet skulle være slidstærk og lyddæmpende. Leveringsdato tilsendt. Hurtig levering Skønt at blive ringet op, om man har modtag... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Som kunde hjælper vi dig med at finde et gulv, som matcher netop dine behov og ønsker. Derfor sidder der altid en fagmand klar ved telefonen, chat eller på mail, til at vejlede og besvare dine spørgsmål.
Hvidkildevej 10, 7400, Herning, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Super god service og hurtig levering. Stor anbefaling herfra

Flink fyr og hjælpsom

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
God service og hjælp fra Kris.
Har været hjælpsom og god sparringspartner igennem hele processen.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Nem bestilling, hurtig levering og super service da der var problemer med sne, så gulvet ikke kunne leveres af fragtmand

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Super god oplevelse og de har været meget fleksible i forløbet. Gulvet er også super flot.

super service

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Hurtig levering, god og hurtig kundeservice.
Forkert leveret måtte, det hvad der sker, dagen efter havde jeg den rigtige.
5 stjerner hertil.
Der var dog lavet fejl i udskæringer, så måtte lappe tæppet. Heldigvis helt inde ved panelet.
Men det trækker det samlet ned til 4 stjerner.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Rigtig positiv oplevelse👍 der sidder et tænkende menneske og bruger tid på at gøre opmærksom hvis der var lavet en fejl i min bestilling
Tak for det👍👍

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Hurtig og problemfri levering.
Fine produktprøver.
Leveret lige til døren

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Vi har altid været glade for den gode service og hurtig levering i en presset og travl uge med mange kunder

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
God service. Hurtig levering.
Glæder mig til at få min kokosmåtte i brug!

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Meget fin betjening af Kris.
Skønt med fri fragt. Og perfekt leveret.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Vi købte et tæppe, som blev leveret i løbet af få dage. Og tæppet svarede til vores forventninger 😄.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
God vejledning og fair pris - blev endda leveret - kan kun anbefales

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Villagulve yder en utrolig god service. Tak