Yritys on vastannut
Hurtig levering på blot 2 dage, gode priser og kommunikation, herunder omkring leveringstidspunkt. Varen var som forventet og på de ønskede mål. Derudover et stort tak til fragtmanden der satte varen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig levering, god og hurtig kundeservice. Forkert leveret måtte, det hvad der sker, dagen efter havde jeg den rigtige. 5 stjerner hertil. Der var dog lavet fejl i udskæringer, så måtte lapp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har købt akutisk gulv til vores nye køkken. Vi har haft fokus på at gulvet skulle være slidstærk og lyddæmpende. Leveringsdato tilsendt. Hurtig levering Skønt at blive ringet op, om man har modtag... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Som kunde hjælper vi dig med at finde et gulv, som matcher netop dine behov og ønsker. Derfor sidder der altid en fagmand klar ved telefonen, chat eller på mail, til at vejlede og besvare dine spørgsmål.
Hvidkildevej 10, 7400, Herning, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Hurtig levering, god vejledning i henhold til det produkt jeg købte, god information om handlen og hvornår den blev leveret. Tak :-)

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
dejligt med hjælp til at vælge det rette produkt og hurtig levering

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Hvad en måtte måtte sande?- Her få 100 meter fra Tversted Strand, er det HÅRDT at være måtte. En ny fra VILLA GULVE blev bestilt på mål. Blev leveret som lovet ved bestilling, -op med den gamle i med den nye, og det er så sand(t) så sand(t). Klar til nyt sandfyldt fodtøj.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Vi var i proces med flere mulige leverandører af et vinyl click gulv. Vi havde set forskellige produkter, heriblandt Tarkett. En opringning til Villagulve og en snak med Chris overbeviste mig om, at han både var den mest kompetente af dem, vi talte med, og at han samtidig var billigst - en sjælden kombination. Vi endte med at give Chris ordren på 100m2 gulv uden at have mødt hinanden, og gulvet blev leveret to dage efter ordren var afgivet. Sådan!

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Super hurtig svar tilbage fra kundeservice på en størrelse måtte jeg ikke selv kunne finde. Virkelig hurtig levering, TAK. Vi bestiller helt sikkert hos villagulve igen

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Det er 1. gang jeg har handlet med VillaGulve.dk og det er bestemt ikke sidste gang. Alt gik som det skulle - super service og hurtig levering... så 5 * herfra.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Hurtig levering, god pris. Firmaet fulgte ordren helt på plads med jævnlige sms beskeder. Super service.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Så nemt og hurtigt . Den bedste service og det bedste produkt

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Dwukrotnie przesuwane terminy dostawy, dobrze że zamówiłem z dodatkowym miesięcznym zapasem czasu

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Hurtig levering inklusiv ekstra bestilling hilsen Henrik

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Kokosmåtte i lækker kvalitet til en god pris. Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Vare afsendt med det samme og sær aftale vedr. odrer overholdt.

Vastaus yritykseltä VillaGulve.dk
Meget personlig opfølgning på ordre, og super hurtig levering