Mijn tasje was binnen twee maanden al kapot gegaan bij de sluiting. Mailtje gestuurd naar de klantenservice en ik kreeg een nieuwe opgestuurd. Wat een top prestatie. Heel blij mee.
Yritys on vastannut
Erg tevreden met deze tas! De kwaliteit is uitstekend en de tas voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ook de klantenservice was erg vriendelijk en heeft mij snel en goed geholpen met mijn vraag. Al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ondanks dat ik de tas heb teruggestuurd omdat ik een grote voorkeur heb voor designer bags, vind ik deze tas de ideale en meest praktische en stijlvolle tas. Handig en leuk voor jonge meiden en/of tie... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle levering 2 voor de prijs van 1 leuk moederdag geschenk

Vastaus yritykseltä VILIX
Het zijn geweldige tasjes heb ondertussen al een 2e en vriendinnen van me hebben ze ook al gekocht dankzij mij. Je kan er veel pasjes in kwijt en zelfs een klein pakje sigaretten.

Snelle levering,
Ruime keus in te leuke kleuren!!

Vastaus yritykseltä VILIX
Met de moederdag actie 2 tasjes besteld op zondag, vandaag dinsdag was het al binnen. Helaas was 1 tasje in de verkeerde kleur geleverd. Hierover een mail gestuurd en binnen het kwartier al een reactie. Er wordt een nieuw tasje opgestuurd in de juiste kleur, 10 minuten later al de mail dat deze is verzonden. Daarnaast mag ik het tasje van de verkeerde kleur ook houden en hoef ik dus geen moeite te doen om deze retour te sturen. Fijne en snelle service.
Daarnaast een jaar geleden ook al een tasje aangeschaft en ook deze is nog steeds (bij dagelijks gebruik) in erg goede staat.

Vastaus yritykseltä VILIX
Ik had half april een tasje besteld en nu opeens de 1+1 actie. Omdat ik het tasje nog niet heb gebruikt kan ik het terugsturen. Ivm alle verzendkosten en op en neer sturen heb ik gevraagd of Vilix hierin mee kan denken. Ik zou namelijk hetzelfde tasje bestellen plus nog een gratis andere. Vilix denkt hier niet in mee en geeft aan dat ik het terug kan sturen, maar dan zit ik met dubbele bezorgkosten helaas. Dit is geen service.
Ik heb vervolgens toch een retouraanvraag gedaan met couponcode zodat ik de 1+1 actie kan bestellen maar die code kreeg ik niet direct terug. Met een vraag en opmerking erbij kreeg ik geen antwoord.
Update 7 mei, inmiddels heb ik antwoord (dag na de 1+1 actie) Ik kan hetzelfde tasje nu dus terugsturen (bezorgkosten!) en hetzelfde tasje weer opnieuw bestellen. Er wordt gemeld dat de 1+1 actie is afgelopen..helaas, weer geen goede service dus.

Vastaus yritykseltä VILIX
Het Olivia tasje wat ik heb besteld heeft waarschijnlijk een scherp puntje bij de haakjes waardoor mijn trui kapot is gegaan. Al na één keer dragen als een cross body tasje zitten nu op die plek allemaal ophalen en gaatjes in mijn trui. Nadat ik contact ( 3x) met Vilix opgenomen had werd mij gezegd dat het aan de kwaliteit van mijn trui ligt ( wat absoluut niet waar is) en dat ik een ontpiller moet gebruiken. Omdat er allemaal lusjes ontstaan zijn doe ik dat niet om nog meer gaatjes te voorkomen.
Jammer, ik durf het tasje dus niet meer te gebruiken om niet nog meer kleding te beschadigen.

Vastaus yritykseltä VILIX
Zondag het tasje besteld en Maandag avond al ontvangen! Super snelle service 😀 Helaas zat het riempje er niet bij. Meteen gemailed met Vilix en vanuit daar hebben ze me een nieuw tasje opgestuurd 😱 Wat een service!

Vastaus yritykseltä VILIX
Snelle levering en tasje is precies zoals beschreven in het filmpje! Heel praktisch en super mooi! Heb alvast een tweede tasje besteld! Ik ben fan! 🤩

Vastaus yritykseltä VILIX
Leuk tasje maar verslijt snel. Na enkele weken al zichtbare schade. Na minder dan 1 jaar niet meer bruikbaar omdat de binnenkant loskomt.

Vastaus yritykseltä VILIX
Super snel in huis. Zeker een aanrader. Zou hem ook graag met zilveren rits etc zien

Vastaus yritykseltä VILIX
Ik heb maandag 2 tasjes aangekocht. We zijn nu donderdagavond en nog steeds geen pakketje mogen ontvangen..
Op jullie website staat wel dat jullie na 1 werkdag leveren, ook in België.

Vastaus yritykseltä VILIX
Snel besteld en stipt geleverd. De verpakking en de kwaliteit zijn prachtig. Kompliment voor deze klantenbeleving!

Vastaus yritykseltä VILIX
Snel binnen en mega blij mee!

Vastaus yritykseltä VILIX
Prachtig tasje voor alle belangrijke spullen. Snelle levering.

Vastaus yritykseltä VILIX
Snelle levering, Vandaag besteld morgen in huis. Echter bij het openen van de verpakking kwam er een penetrante chemische lucht uit. Terwijl ik keek of mijn telefoon wel paste bleef de lucht hangen.
Mijn Samsung A54 past alleen als er geen backcover of hoesje omheen zit.
Snel weer ingepakt en dezelfde dag nog retour. Zou hem graag willen maar zonder chemische productiegeur

Vastaus yritykseltä VILIX
Snelle levering en wat een super tasje je kan er alles in kwijt en past op iedere outfit super blij mee

Vastaus yritykseltä VILIX
Snelle levering, top kwaliteit. Retour snel verwekt. Aanrader.

Vastaus yritykseltä VILIX
Ik heb direct alles bij mij zonder zoeken .

Vastaus yritykseltä VILIX
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.