Mijn tasje was binnen twee maanden al kapot gegaan bij de sluiting. Mailtje gestuurd naar de klantenservice en ik kreeg een nieuwe opgestuurd. Wat een top prestatie. Heel blij mee.
Yritys on vastannut
Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä VILIX
Lekker snel geleverd en voldoet aan de verwachting. Nog een beetje stug.

Vastaus yritykseltä VILIX
Erg tevreden met deze tas! De kwaliteit is uitstekend en de tas voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ook de klantenservice was erg vriendelijk en heeft mij snel en goed geholpen met mijn vraag. Al met al een hele fijne ervaring, ik ben zeer tevreden en zou deze tas zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä VILIX
Tas gekocht, super snel geleverd en prachtige kwaliteit!
Jammer dat de bijpassende brede tasriem uitverkocht was.
Maar ben alweer op zoek naar een andere mooie tas!

Vastaus yritykseltä VILIX
Heel mooi tasje en snel geleverd. Wilde nog een Nola tasje in goud bestellen, maar die is helaas alweer uitverkocht…. Hopelijk komt deze binnenkort weer terug!?

Vastaus yritykseltä VILIX
Ik bestelde 2 zomerdekens ; de bestelling liet 3 weken op zich wachten,; de kleur was niet hetgeen ik bestelde
De slordige verpakking in een plastieken zak ( met Chinese tekens er op, wat doet vermoeden dat het product in China is gemaakt) maakt het onmogelijk om het product te retourneren

Vastaus yritykseltä VILIX
Ik heb het Olivia tasje. Zoo leuk en handig. Al m'n pasjes passen erin, centjes, maar ook m'n lipgloss. En het hele tasje past dan ook weer goed in een grotere tas als ik bijvoorbeeld moet werken. Zodat ik niet weer een portemonnee moet regelen. Het Olivia tasje is m'n portemonnee. Draagbaar.

Vastaus yritykseltä VILIX
Ondanks dat ik de tas heb teruggestuurd omdat ik een grote voorkeur heb voor designer bags, vind ik deze tas de ideale en meest praktische en stijlvolle tas. Handig en leuk voor jonge meiden en/of tieners!!! Ik vind het wel jammer dat je alvorens moet betalen voor je retourlabel, maar de communicatie via de mail verliep soepel.

Vastaus yritykseltä VILIX
Inmiddels voor al onze medewerkers ook een tasje aangeschaft, model Olivia. Met Floris van team Vilix heb ik snel kunnen schakelen en een mooie prijsafspraak gemaakt.
Kortom enorm tevreden!

Waardeloos bedrijf!
Vorig jaar een tasje besteld. Het duurde ruim 2 maanden voordat de levering plaats vond... zelf moest ik hier informatie over inwinnen waar mijn bestelling bleef. Het contact liep al die tijd stroef en beloftes worden niet nagekomen! Zo werd namelijk in een van de laatste berichten gestuurd dat ik 25% korting op de aankoopprijs mocht ontvangen als excuses. Alle gegevens doorgestuurd... en wat denk je?! Nooit iets ontvangen! Inmiddels zijn ze ook van de aardbodem verdwenen en wordt nergens meer op gereageerd.
De laatste bestelling verliep minder vlot, maar er kwam een mooie oplossing waardoor we alsnog tevreden zijn.

Vastaus yritykseltä VILIX
Snelle levering mooie kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen
De bestelling kwam snel. De tasjes zijn goed van kwaliteit en heel handig, wat je dagelijks nodig hebt, kan erin.
super mooi en handig
van goede kwaliteit
Ik heb mijn tweede tasje gister besteld en vandaag ontvangen. Nola heb ik besteld. Ik ben zeer tevreden over dit tasje maar echter komt de binnenkant voor de pasjes niet overeen met hoe jullie hem op de site hebben staan. Ik kan maar 6 pasjes kwijt en op de site zie dat 8 in zitten maar dat er ruimte is voor 10. Dat is wel beetje misleidend. Ik ga hier nog over mailen. Maar verder ben zoals mijn vorige echt tevreden de kwaliteit is top en de ruimte is prima.

Vastaus yritykseltä VILIX
Nieuwe favoriete tasje. Past alles in en toch stijlvol! :) Blij mee en aanrader!

Vastaus yritykseltä VILIX
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.