Viisi werd me door een vriendin aangeraden en ik geef de tip graag door! Heel fijn geholpen door adviseur Anne Hoornweg. Deskundig, duidelijke uitleg en dacht mee. Daarnaast hield ze me continue op de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn ontzettend goed geholpen door Lotte van Viisi. In het eerste gesprek is een duidelijk en realistisch beeld geschetst van onze mogelijkheden. Tijdens het biedingsproces hebben we ondersteuning... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisch geholpen door Deni en Arjen. Gedurende het hele koopproces zijn wij uitstekend begeleid en voorzien van deskundig advies. Even snel bellen met een vraag of kort sparren was nooit een probl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prettig en snel geholpen door een kundige hypotheekadviseur. Moest snel schakelen om voor de bedenktijd afliep een reactie van een hypotheekverstrekker te krijgen. Ze maakte snel tijd vrij, waren goed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.
Surinameplein 124, 1058 GV, Amsterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
We had a great experience with Viisi, especially thanks to our advisor, Andrew. He provided all the necessary information clearly, made sure we understood every step of the mortgage process, and was always available whenever we had questions. His guidance and professionalism made buying our home much smoother and far less stressful. We’re very grateful for his support and would highly recommend Viisi.
Ik ben erg goed geholpen door Viisi Hypotheken. Anne nam de tijd, gaf duidelijke uitleg en kwam met goed en eerlijk advies. Ze hield rekening met alle relevante zaken en dacht echt met mij mee. Het hele traject voelde overzichtelijk en vertrouwd. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Wij zijn erg goed geholpen door Thomas. Hij heeft duidelijk expertise, schakelde snel en nam ruim de tijd om al onze vragen goed te beantwoorden. Het hele aanvraagproces verliep soepel.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Super fijn begeleid door Niels van Viisi, vanaf het eerste gesprek tot het kopen van ons huis tot in de puntjes begeleid. Niels gaf ons goed advies en dacht goed mee met onze wensen en wat de mogelijkheden waren. Niels was super goed bereikbaar, ook voor kleine vragen via de mail of telefonisch. Wij raden daarom Viisi bij iedereen aan!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Ik ben enorm tevreden over Viisi en zou het iedere (starter) van harte aanbevelen. Mijn contactpersoon was Brent van Huizen en lange tijd waren er vanuit mijn kant veel onduidelijkheden, waarbij hij zich voortdurend flexibel en betrokken op heeft gesteld, zonder te forceren. Ik voelde direct veel vertrouwen, wat erg prettig is wanneer je zelf weinig verstand hebt van dit soort zaken. Als laatste pluspunt wil ik de snelheid van reageren aanstippen, uiteindelijk was er bij mijn casus sprake van hoge tijdsdruk en vooral ook hierdoor is het uiteindelijk gelukt. Dit is precies wat je nodig hebt bij zo'n spannende stap als het kopen van je eerste huis!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Lotte heeft ons enorm geholpen met al onze vragen en ons stap voor stap meegenomen in de complexe wereld van de hypotheken. Haar warme persoonlijkheid en fijne/snelle manier van communiceren gaven ons veel rust.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Fantastisch geholpen door Marc Meulhof bij de begeleiding van het kopen van onze eerste woning. Vanaf start tot eind was hij betrokken, behulpzaam en snel in contact. Het hypotheekadvies gesprek hebben wij dan ook als zeer prettig en deskundig ervaren. Geen vraag was te gek en de uitleg was zeer professioneel en persoonlijk gepresenteerd. Onze ervaring met Marc en collega's was boven verwachting goed en wij zijn zeker ambassadeur geworden van Viisi.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Ontzettend tevreden! Onze hypotheekadviseur Arjen heeft ons super goed geholpen en geadviseerd. In een drukke periode hebben wij ons altijd gehoord en gesteund gevoeld door hem. En heel fijn dat bouwkundige keuring, taxatie & verzekeringen via hen geregeld kan worden. Scheelt veel uitzoekwerk.
Viisi heeft bij het afsluiten van beiden hypotheken heel goed geholpen. Onze adviseur Brent is transparant in zijn communicatie en communiceert en handelt snel. Wij zijn erg blij met de kwaliteit van de service.
Super fijne ervaring met Niels. Hij maakte het proces heel toegankelijk, reageerde snel op vragen en heeft duidelijk kennis van zaken. Alles wat je wilt als je voor een eerste keer dit proces in gaat. Zeer aan te raden!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Viisi heeft mij uitstekend geholpen met het realiseren van mijn hypotheek van mijn eerste woning. Al bij het oriënteren naar wat financieel mogelijk is en de woningen die mijn interesse hadden heeft Anne Hoornweg mij perfect begeleid door overzicht en inzicht gegeven. Dit was prettig en gaf veel vertrouwen. Het uiteindelijk aanvragen van de hypotheek is uiterst snel en soepel verlopen. Veel dank aan Viisi en ik kan zeker aanbevelen Viisi in te schakelen als hypotheekadviseur!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Deskundig en de Beste Hypotheekadviseur!
Vanaf het eerste contact voelde ik me uitstekend geholpen door Rutger. Het aanvragen van een hypotheek is een complex proces, maar Rutger maakte het overzichtelijk, begrijpelijk en zelfs aangenaam.
Hij heeft niet alleen geluisterd naar mijn wensen en financiële situatie, maar hij is ook proactief op zoek gegaan naar de allerbeste mogelijkheden in de markt. Dankzij zijn diepgaande kennis en netwerk heeft hij een hypotheekconstructie voor mij gevonden die perfect past bij mijn toekomstplannen en waardoor ik veel voordeel heb behaald.
Zijn communicatie is snel, duidelijk en eerlijk. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de vorderingen en alle vragen werden geduldig en grondig beantwoord.
Kortom, als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur die echt voor jou gaat, de beste deals uit de markt haalt, en het hele proces zorgeloos laat verlopen: kies Rutger Pruim! Een absolute aanrader!
We zijn erg goed geholpen door Viisi bij het regelen van onze hypotheek. De adviseur voorzag ons van uitgebreid advies en kon dat ten alle tijden goed motiveren. Daarnaast zijn ze erg snel en helder in hun communicatie. Zeker een aanrader.
We hebben een superfijne ervaring gehad met Niels tijdens het aanvragen van onze hypotheek! Alles was duidelijk en Niels was altijd bereikbaar voor vragen. We zijn supergoed begeleid tijdens dit proces. Viisi en Niels kunnen we zeker aanbevelen!
We zijn ontzettend goed geholpen door onze hypotheekadviseur. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt de tijd genomen om mee te denken. De communicatie verliep vlot en het hele traject is snel en soepel geregeld. Kortom: deskundig, transparant en prettig in contact – absoluut een aanrader!
Brent heeft ontzettend veel kennis en kon zich goed verplaatsen in onze situatie. Omdat hij op die manier het overzicht heeft, kan hij goed adviseren. Daarnaast is het in zo'n ingewikkeld proces heel fijn dat iemand je aan het handje neemt en precies vertelt wat je wanneer moet doen.
Ik ben heel goed geholpen door Arjen. Hij is een echte professional die goed met je meedenkt. Hij is deskundig, communiceert helder en duidelijk en reageerde altijd heel snel op al mijn vragen. Ik ben erg tevreden en kan Arjen aan iedereen aanraden.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Wij zijn super goed geholpen door VIISI. Ze namen echt de tijd voor ons en hebben antwoord kunnen geven op al onze vragen.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Heel goed geholpen door Timo van Viisi bij de aankoop van ons eerste huis. Als starters op de huizenmarkt komt er veel op je af en het was erg fijn om snel en kundig bijgestaan te worden.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Binnen een week na het tekenen van de koopakte had ik al een bindende offerte van de hypotheekverstrekker — supersnel! Thomas is een echte professional: deskundig, rustig en altijd duidelijk. Samen met zijn collega’s zorgde hij voor een soepel en zorgeloos proces. Hartelijk bedankt!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.