Viisi werd me door een vriendin aangeraden en ik geef de tip graag door! Heel fijn geholpen door adviseur Anne Hoornweg. Deskundig, duidelijke uitleg en dacht mee. Daarnaast hield ze me continue op de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn ontzettend goed geholpen door Lotte van Viisi. In het eerste gesprek is een duidelijk en realistisch beeld geschetst van onze mogelijkheden. Tijdens het biedingsproces hebben we ondersteuning... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisch geholpen door Deni en Arjen. Gedurende het hele koopproces zijn wij uitstekend begeleid en voorzien van deskundig advies. Even snel bellen met een vraag of kort sparren was nooit een probl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prettig en snel geholpen door een kundige hypotheekadviseur. Moest snel schakelen om voor de bedenktijd afliep een reactie van een hypotheekverstrekker te krijgen. Ze maakte snel tijd vrij, waren goed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.
Surinameplein 124, 1058 GV, Amsterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Het proces verliep snel, overzichtelijk en de persoonlijke aandacht stond voorop. Lotte heeft mij geholpen en binnen een paar weken was alles rond! een fijne ervaring en aan te raden voor starters die het hele proces van een huis kopen nog niet zo goed kennen
Super fijn begeleid door Thomas! Al vanaf het eerste gesprek waren wij enthousiast. Alles werd in detail besproken en Thomas wist zeer goed in te spelen op onze specifieke situatie. Hij was ook zeer goed bereikbaar en we konden met succes en zonder verrassingen onze hypotheek krijgen. Iedereen met wie we erover praten zeggen we hoe positief we zijn over Viisi!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Anne heeft ons heel prettig geholpen. Ze was helder en geduldig in haar uitleg en overwegingen tijdens intake- en hypotheekgesprek. Goed bereikbaar en schakelde snel toen we informatie nodig hadden in het biedproces. En betrokken in contact, want niet noodzakelijk is maar het proces voor ons wel prettig maakte. Bedankt!
Viisi is zeker een aanrader! Marc heeft mij heel goed en fijn geholpen met mijn hypotheek. Snel en duidelijk antwoord op mijn vragen (en ik heb er veel gesteld), niks was te veel.
Hij heeft ook erg meegedacht met alle mogelijkheden, waardoor ik mijn woning heb kunnen kopen.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Echt super geholpen door Jantien. Ze begeleide het proces stap voor stap, was goed bereikbaar en vol energie. Erg blij mee en een goed eindresultaat.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
heel goed geholpen. met alle vragen konden wij bij Marc terecht. hij heeft ons van begin tot eind geholpen met de stappen die gezet moeten worden bij het kopen van een huis. Kundig advies en altijd benaderbaar voor vragen.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Ontzettend snel, kundig en vriendelijk geholpen. Ik zou meteen weer met Viisi in zee gaan!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Prima verloop van hypotheek aanvraag met goed en duidelijk advies!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Ik ben super fijn en vooral heel snel geholpen door Viisi! Elke keer als ik belde werd er meteen opgenomen of ik werd diezelfde dag nog zo snel mogelijk teruggebeld. Dat heeft mij ontzettend geholpen in een proces dat erg ambitieus was aangezien ik mijn hypotheek binnen praktisch 2 weken rond moest hebben. En het is gelukt! Special shoutout naar Andrew, heel erg bedankt!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Hypotheek aanvragen werd simpeler, door goede uitleg van de adviseur, maar ook de website waar je over elke term door kan lezen wat het precies betekent.
Ik ben goed geholpen door Niels Lengers.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Robert heeft ons uitstekend geholpen bij onze eerste hypotheekaanvraag, alles werd duidelijk uitgelegd en ook een Engelstalige uitleg was geen probleem. Van tevoren vond ik het proces spannend, maar uiteindelijk is de aanvraag heel vlot verlopen en in één keer geaccepteerd.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Van A tot Z supergoed begeleid bij de koop van mijn huis, door Jaap en Niels. Helder, betrouwbaar, altijd snel bereikbaar voor vragen. Veel dank!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Heel fijn, grondig adviesbureau. Alles wordt in makkelijke taal uitgelegd. Heel makkelijk te bereiken en snelle reactie op elke vraag. Overal een mega goede ervaring mee en ik raad het aan iedereen aan!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Er werd tijd vrijgemaakt voor mijn vragen, en snel beantwoord. Het was mijn eerste koopwoning, en voelde mij gehoord en ik werd goed begeleid. Ik zou Viisi zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Fijne adviseur. Vriendelijk en deskundig. Zeer goed geholpen tijdens vrijblijvend gesprek.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
De adviseur reageerde altijd snel, legde alles (meerdere keren) uit als dat nodig was en heeft goed gelet op de tijdslijnen voor het aanvragen van een hypotheek. Hij gaf ons het meest optimale advies voor onze situatie en daar zijn we heel dankbaar voor!
Adequaat geholpen door Anne. Fijn en snel contact. Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Anne was goed bereikbaar en dacht altijd goed mee.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Wij (starters van rond de 30) hebben alles omtrent onze eerste hypotheek geregeld via Viisi en zijn hier lovend over. Snelle en duidelijke communicatie, eerlijk advies, en een plek waar je met al je vragen terecht kan. Ondanks de korte tijdslijnen en kerstperiode tussendoor, wisten we precies waar we aantoe waren, en werd alles netjes op tijd geregeld.
Wij hadden Niels als adviseur, en bevelen hem harte aan! Heerlijk to-the-point en heeft buitengewoon veel kennis en expertise.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.