Viisi Hypotheekadvies Arvostelua 1 485

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Saanut 5/5 tähteä

Viisi werd me door een vriendin aangeraden en ik geef de tip graag door! Heel fijn geholpen door adviseur Anne Hoornweg. Deskundig, duidelijke uitleg en dacht mee. Daarnaast hield ze me continue op de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We zijn ontzettend goed geholpen door Lotte van Viisi. In het eerste gesprek is een duidelijk en realistisch beeld geschetst van onze mogelijkheden. Tijdens het biedingsproces hebben we ondersteuning... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch geholpen door Deni en Arjen. Gedurende het hele koopproces zijn wij uitstekend begeleid en voorzien van deskundig advies. Even snel bellen met een vraag of kort sparren was nooit een probl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prettig en snel geholpen door een kundige hypotheekadviseur. Moest snel schakelen om voor de bedenktijd afliep een reactie van een hypotheekverstrekker te krijgen. Ze maakte snel tijd vrij, waren goed... Näytä lisää

1. Asuntolainaneuvottelija

Yrityksen kirjoittama

Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.

5,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

persoonlijke en snelle service

Het proces verliep snel, overzichtelijk en de persoonlijke aandacht stond voorop. Lotte heeft mij geholpen en binnen een paar weken was alles rond! een fijne ervaring en aan te raden voor starters die het hele proces van een huis kopen nog niet zo goed kennen

13. maaliskuuta 2026

Super fijne begeleiding

Super fijn begeleid door Thomas! Al vanaf het eerste gesprek waren wij enthousiast. Alles werd in detail besproken en Thomas wist zeer goed in te spelen op onze specifieke situatie. Hij was ook zeer goed bereikbaar en we konden met succes en zonder verrassingen onze hypotheek krijgen. Iedereen met wie we erover praten zeggen we hoe positief we zijn over Viisi!

28. tammikuuta 2026

Hi Emil,

Dank voor deze mooie review! Veel plezier in jullie nieuwe woning!

Groet,

Thomas Sies

Aanrader

Anne heeft ons heel prettig geholpen. Ze was helder en geduldig in haar uitleg en overwegingen tijdens intake- en hypotheekgesprek. Goed bereikbaar en schakelde snel toen we informatie nodig hadden in het biedproces. En betrokken in contact, want niet noodzakelijk is maar het proces voor ons wel prettig maakte. Bedankt!

4. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed geholpen met mijn hypotheek

Viisi is zeker een aanrader! Marc heeft mij heel goed en fijn geholpen met mijn hypotheek. Snel en duidelijk antwoord op mijn vragen (en ik heb er veel gesteld), niks was te veel.
Hij heeft ook erg meegedacht met alle mogelijkheden, waardoor ik mijn woning heb kunnen kopen.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Hoi Marvin, bedankt voor je review! Fijn dat je blij bent met onze hulp. Veel plezier in je nieuwe woning!
Groet, Marc

Super geholpen door Jantien

Echt super geholpen door Jantien. Ze begeleide het proces stap voor stap, was goed bereikbaar en vol energie. Erg blij mee en een goed eindresultaat.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Bedankt voor de mooie review! Het was leuk om met je samen te werken. Veel geluk in je nieuwe huis! Jantien

heel goed geholpen

heel goed geholpen. met alle vragen konden wij bij Marc terecht. hij heeft ons van begin tot eind geholpen met de stappen die gezet moeten worden bij het kopen van een huis. Kundig advies en altijd benaderbaar voor vragen.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Hoi Vera, dank je wel voor deze positieve review! Fijn dat jullie zo blij zijn met onze hulp. Groet, Marc

Aanrader!

Ontzettend snel, kundig en vriendelijk geholpen. Ik zou meteen weer met Viisi in zee gaan!

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Hi Daan, bedankt voor de mooie review en de prettige samenwerking. Veel plezier in jouw nieuwe woning!
Gr, Niels - Viisi

Saanut 5/5 tähteä

Fijn en vooral mega snel geholpen

Ik ben super fijn en vooral heel snel geholpen door Viisi! Elke keer als ik belde werd er meteen opgenomen of ik werd diezelfde dag nog zo snel mogelijk teruggebeld. Dat heeft mij ontzettend geholpen in een proces dat erg ambitieus was aangezien ik mijn hypotheek binnen praktisch 2 weken rond moest hebben. En het is gelukt! Special shoutout naar Andrew, heel erg bedankt!

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Bedankt voor deze mooie review! Ontzettend veel woonplezier toegewenst! Groetjes, Andrew

Hypotheek aanvragen werd simpeler

Hypotheek aanvragen werd simpeler, door goede uitleg van de adviseur, maar ook de website waar je over elke term door kan lezen wat het precies betekent.
Ik ben goed geholpen door Niels Lengers.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Heel erg bedankt voor de mooie review, veel plezier in jullie nieuwe woning!

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend geholpen bij onze eerste aanvraag

Robert heeft ons uitstekend geholpen bij onze eerste hypotheekaanvraag, alles werd duidelijk uitgelegd en ook een Engelstalige uitleg was geen probleem. Van tevoren vond ik het proces spannend, maar uiteindelijk is de aanvraag heel vlot verlopen en in één keer geaccepteerd.

Hi Robin,

goed om te horen dat jullie tevreden zijn. Veel plezier in jullie nieuwe woning!

gr. Robert

Helder en betrouwbaar

Van A tot Z supergoed begeleid bij de koop van mijn huis, door Jaap en Niels. Helder, betrouwbaar, altijd snel bereikbaar voor vragen. Veel dank!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Heel erg bedankt voor de mooie review Gijs, veel plezier in jullie nieuwe woning!

Heel fijn

Heel fijn, grondig adviesbureau. Alles wordt in makkelijke taal uitgelegd. Heel makkelijk te bereiken en snelle reactie op elke vraag. Overal een mega goede ervaring mee en ik raad het aan iedereen aan!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Heel erg bedankt voor de mooie review Aag, veel plezier in jullie nieuwe woning!

Behulpzaam & professioneel voor starters

Er werd tijd vrijgemaakt voor mijn vragen, en snel beantwoord. Het was mijn eerste koopwoning, en voelde mij gehoord en ik werd goed begeleid. Ik zou Viisi zeker aanraden!

27. tammikuuta 2026

Hi Daan,

Bedankt voor je review.

Groet, Rutger

Fijne adviseur

Fijne adviseur. Vriendelijk en deskundig. Zeer goed geholpen tijdens vrijblijvend gesprek.

3. helmikuuta 2026

Hi Jonathan,

Bedankt voor je review.

Groet, Robert

Saanut 5/5 tähteä

No nonsense en goede tijdsbewaking

De adviseur reageerde altijd snel, legde alles (meerdere keren) uit als dat nodig was en heeft goed gelet op de tijdslijnen voor het aanvragen van een hypotheek. Hij gaf ons het meest optimale advies voor onze situatie en daar zijn we heel dankbaar voor!

29. tammikuuta 2026

Adequaat geholpen door Anne

Adequaat geholpen door Anne. Fijn en snel contact. Echt een aanrader!

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies

Bedankt voor de mooie review, Sem en Danique! Nog even geduld, maar alvast heel veel plezier in jullie nieuwe woning! Groetjes, Anne

Saanut 5/5 tähteä

Anne was goed bereikbaar en dacht…

Anne was goed bereikbaar en dacht altijd goed mee.

16. toukokuuta 2025

Hi Birgit,
Fijn dat je tevreden bent met ons advies. Succes met je verbouwing en veel woonplezier gewenst!
Groetjes,
Anne

Echt een aanrader!

Wij (starters van rond de 30) hebben alles omtrent onze eerste hypotheek geregeld via Viisi en zijn hier lovend over. Snelle en duidelijke communicatie, eerlijk advies, en een plek waar je met al je vragen terecht kan. Ondanks de korte tijdslijnen en kerstperiode tussendoor, wisten we precies waar we aantoe waren, en werd alles netjes op tijd geregeld.

Wij hadden Niels als adviseur, en bevelen hem harte aan! Heerlijk to-the-point en heeft buitengewoon veel kennis en expertise.

26. tammikuuta 2026

Hi Norbert,

Dank voor de geweldige review. Heel veel plezier in jullie nieuwe woning!

Niels

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin